Üvegszálas építő gél lakk - Hargitai Noémivel - Perfect Day Online

2020.09.09
Üvegszálas építő gél lakk - Hargitai Noémivel - Perfect Day Online

 

A Perfect Nails ingyenes körmös bemutatója, a Perfect Day rendezvény sorozat 2020 őszén sem marad el!

ALKOSS VELÜNK KÖNNYEN, GYORSAN, LÁTVÁNYOSAT, HISZEN ALKOTNI ÖRÖM!

Habár a remek előadások és a jó hangulat garantált, felelős márkaként idén a világjárványra gondolva a korábbiaktól eltérően ONLINE tartjuk meg a rendezvényt. Így vigyázunk Rád is, hogy otthonod kényelméből és biztonságosan ismerhesd meg a Perfect Nails őszi újdonságait. Ráadásul nem egyszerre, hanem több napra bontva mutatjuk be újdonságainkat, hogy mindig frissen és érdeklőve tudj figyelni előadásainkra.

Üvegszálas építő gél lakk Hargitai Noémivel!

2020. szeptember 09-én 18:00-tól élőben jelentkezik Hargitai Noémi Perfect Nails oktatónk az Üvegszálas építő gél lakk témakörével az első online Perfect Day bemutatóján. Körömerősítés, köröm díszítés, minden, ami a nude és a baby boomer szerelmeseinek érdekes lehet.

Ha lemaradnál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, Noémi Perfect Day Online előadása csupán 2020. szeptember 13. éjfélig elérhető, visszanézhető! Anyaglistáért görgess lentebb!

Milyen anyagokat használ Noémi a bemutató alatt? Kattints a lentebbi listán a névre és részletesebben is megismerheted az egyes termékeinket!

További részeletekért a Perfect Day-ről és a kedvezményekről itt találsz: 
Perfect Day Online

 

Üvegszálas építő gél lakk készlet

Üvegszálas építő gél lakk készlet

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek