Műköröm Alapanyag Nagykereskedés

Egy újabb siker, egy újabb Viszonteladó, egy újabb családtag. A Perfect Nails több mint egy cég. Egy olyan közösséget, családot alkotunk, ahol mindenki örömét lelheti a professzionális műkörmös életben. Fő célunk, olyan minőségi műkörömalapanyagok fejlesztése, kereskedése, amely a mai lendületes, folyamatosan változó, modern világban is megállja a helyét.

Mára cégünk az egyik legjobb és leginnovatívabb műkörömépítő alapanyagokat forgalmazó vállalat világszerte. Közel 100 viszonteladónk Magyarországon, partnereink Európa és a világ több, mint 30 országában képviselik a Perfect Nails piacvezető termékeit.

Viszonteladó partnereinkkel napról napra arra törekszünk, hogy ugyanazt a minőségi szolgáltatást tudjuk nyújtani vásárlóink számára. Ha van szakboltod és úgy érzed, hogy hozzá tudsz járulni, hogy még több szakemberhez jusson el széles választékban a Perfect Nails márka és kedvelt termékei, akkor pályázz hozzánk viszonteladónak!

Müköröm Alapanyag Nagykereskedés
Műköröm Alapanyag Nagykereskedés

Szeretnéd, hogy kitűnj a viszonteladó partnereink között is?

A budapesti Perfect Beauty Shop üzleteinkben élmény a vásárlás, szakképzett eladóink széles termékkínálattal várják a vásárlókat.  Nem csak budapesti lakosoknak szeretnénk ezt a lehetőséget megteremteni, ezért is hoztuk létre az exkluzív Shop in shop programunkat, hogy a világon mindenhol Perfect élmény legyen a vásárlás. Shop in shop programunkba viszonteladóink jelentkezhetnek, ezzel kapcsolatban keresd Perfect Nails kapcsolattartódat!

 

 

Perfect Nails - Shop in Shop Program

 

 

Folyamatos fejlődésünk és tapasztalt Viszonteladóink révén a márka világszerte kedvelt és elismert lett. Mi hiszünk abban, hogy kitartásunkkal, minőségi termékeinkkel és megfelelő képzéseinkkel nem csak egy szakmát támogatunk, hanem egy életérzést, mert alkotni öröm!

Legyél részese Te is a Perfect Világunknak!