Perfect Day - Ingyenes Körmös Bemutató

A Perfect Nails ingyenes körmös bemutatója, a Perfect Day rendezvény sorozat 2020 őszén sem marad el! Habár a remek előadások és a jó hangulat garantált, felelős márkaként idén a világjárványra gondolva a korábbiaktól eltérően ONLINE tartjuk meg a rendezvényt. Így vigyázunk Rád is, hogy otthonod kényelméből és biztonságosan ismerhesd meg a Perfect Nails őszi újdonságait. Ráadásul nem egyszerre, hanem több napra bontva mutatjuk be újdonságainkat, hogy mindig frissen és érdeklőve tudj figyelni előadásainkra. 

Alkoss velünk könnyen, gyorsan, látványosat, hiszen Alkotni Öröm!

Minden szerdán 18:00-tól élőben!

2020 mindenki számára változásokat hozott, így a Perfect Day rendezvénysorozat idén ősszel ONLINE Facebook élő adásban kerül megrendezésre. Természetesen a megszokottakhoz hasonlóan kedvezményt is biztosítunk, így sorbaállás nélkül kényelmesen töltheted fel a készleteidet a webáruházunkból. Tarts velünk ősszel minden szerdán 18:00-tól a Facebook oldalunkon! A bemutatók 1,5-2  órás izgalmas és hetente változó előadások. Perfect oktatóink már izgatottan várják, hogy bemutassák Neked legújabb termékfejlesztéseinket és technikákat.

És itt nem állunk meg! Görgess tovább a részletekért! 

Perfect Nails Facebook

Üvegszálas építő gél lakk készlet

Üvegszálas építő gél lakk készlet

Élőben egyenesen a Perfect Nails stúdiójából!

Előadásaink, akár a Perfect Day-ek, több helyszínen kerülnek felvételre, de egy helyen kerülnek élő adásba: ez pedig a Perfect Nails Europe facebook oldala. Lesznek stream géppel támogatott HD minőségű előadások egyenesen a Perfect Nails központi stúdiójából, valamint lesznek bemutatók vidékről közvetítve.
Érdemes velünk tartanod élőben minden előadáson, hiszen az interaktív, folyamatos kérdezz-felelek továbbra is lesz, így egyenesen az oktatótól kapsz választ kérdéseidre, melyeket a bemutató alatt tehetsz fel és melyeket közben meg is válaszol Neked a tréner.

Azonban csak minden héten vasárnap éjfélig lesz időd visszanézni az aktuális körmös bemutatót, így légy résen és kövess minket folyamatosan!

Perfect Nails Facebook

10% kedvezmény mindenre!*

A megszokottakhoz hasonlóan a bemutató alatt és az azt követő 24 órában (18:00-tól másnap 18:00-ig) kedvezményes vásárlást biztosítunk webáruházunkban! Kerüld el a sorbaállást és kényelmesen, otthonod biztoságából töltsd fel a készleteidet!

*10%-kal kedvezőbb áron szerezheted be minden termékünket a webáruházunkból a kedvezményes időszakok alatt…igen jól olvastad, MINDEN termékünk 10% kedvezménnyel lesz elérhető. Ahhoz, hogy ezt a kedvezményt megkapd, nem kell mást tenned, mint követned az élő adásunkat és az ott bemutatott kupon kódot érvényesíteni.

És itt még nem állunk meg!

Perfect Nails Körmös Naptár 2021

Perfect Nails Körmös Naptár 2021

Különleges kedvezmény

Minden oktatáshoz lesz egy különleges, kiemelt ajánlatunk, ami nem csupán a 10% kedvezményt jelent, hanem attól többet! A kiemelt ajánlatok Perfect Day előadásról-előadásra változnak és a kuponkóddal együttesen csupán 24 óráig élnek.

Mik lesznek a Perfect Day bemutató témái?

Lesz itt technikai bemutató körömépítéssel, díszítési technikák, trükkök és termékek bemutatása. Természetesen a használathoz a Perfect tippek is előkerülnek, így szalonodban a bevetéskor már nem lesz probléma! 
Megérkezett az ősz, így nem kérdés, hogy milyen minták, díszítések kerülnek majd középpontba, de nem csak ezekkel készülünk Neked a Perfect Day-re. Többet egyelőre nem árulhatunk el, de annyi bizonyos, hogy érdemes ide és a Facebook oldalunkra is visszatérned, hiszen az aktuális bemutató részleteit minden hétfőn közzétesszük ezeken a felületeken. A szakmai fejlődésen és a jó hangulaton kívül meglepetésekkel, akciókkal kedveskedünk neked. Találkozzunk a Perfect Day-eken ONLINE is! 

Mikor kezdődik a Perfect Day?

2020. szeptember 9-én már meg is nézheted az első bemutatót, amit számos követ még. A bemutató témákat folyamatosan feltöltjük ide is, így az oktatót, anyaglistát és a témakört is megismerheted, érdemes erre az oldalra visszatérned.

És itt még nem állunk meg! Minden szerdán 18:00-tól várunk a Perfect Nails Europe Facebook oldalán egy izgalmas 1,5-2 órás élő adással. Mi lesz a téma? Ki lesz az előadó? Mi lesz a különleges, kiemelt ajánlat?

Minden hétfőn az új hét témája kiderül!

Az adott heti bemutatók témáit és különleges ajánlatait minden hétfőn tesszük közzé. Légy résen, kövess minket és élj a kedvezményekkel! Találkozzunk szerdán 18:00-kor a Perfect Nails Europe facebook oldalán élőben! Ne feledd az adott szerdai bemutatót vasárnap éjfélig tudod majd visszanézni!

Menj biztosra és iratkozz fel hírlevelünkre, hiszen az információkat emailben is megküldjük feliratkozóinknak! 

Perfect Nails hírlevél feliratkozás

Perfect Nails hírlevél feliratkozás

MI AZ A PERFECT DAY?

Minden évben kétszer – tavasszal és ősszel – összegyűlnek a Perfect Nails szerelmesei, hogy megismerjék a legújabb termékfejlesztéseket és műköröm alapanyagokat, találkozzanak szakképzett oktatóinkkal, tanuljanak szalon praktikákat és feltegyék kérdéseiket. Ez a nap a körmösökről szól, ez a nap Neked szól. Csatlakozz Te is a megrendezésre kerülő a Perfect Day rendezvénysorozatunkhoz, ahol nem csupán a legújabb műköröm alapanyagokkal, díszítésekkel és technikákkal találkozhatsz, hanem ezeket használat közben, fortélyokat is ellesve ingyen tanulhatsz. Egy körmösnap, ami tényleg rólad szól. Ez a Perfect Day – Alkoss te is könnyen, gyorsan, látványosat, hiszen Alkotni Öröm.

Perfect Day rendezvénysorozatunk a fővárosban és vidéken összesen 20 helyszínen várja a kedves érdeklődőket, a műköröm szakma szerelmeseit. Oktatóink egytől-egyig képzett szakemberek, akik színes és tanulságos előadásokkal készülnek és természetesen nyitottak bármilyen kérdésedre a témákkal kapcsolatban! A Perfect Day a fejlődni vágyó műkörmösök napja.

A Perfect Day rendezvényeken olyan témákat veszünk sorra, amelyekkel folyamatos, dinamikus fejlődést biztosítunk Neked, miközben a legújabb trendekkel is megismerkedhetsz. 2020 őszén nem egy nap lesz minden előadás, mint egy hagyományos Perfect Day rendezvényen, hanem szerdánként 18:00-tól 1,5 - 2 órás blokkokban megtartva. Menj biztosra és iratkozz fel hírlevelünkre, hiszen ezeket az információkat emailben is megküldjük feliratkozóinknak! Légy résen, kövess minket és élj a kedvezményekkel!

Szkarabeusz színjátszó króm por

Szkarabeusz színjátszó króm por

*Kedvezményes vásárlás feltételei:

  • A webshopban a 10% kedvezmény az adott bemutató kezdetétől (18:00) 24 órán keresztül él, azaz másnap 18:00-ig. A 10% kedvezmény az élő adásban megadott kuponkód helyes beírásával kerül levonásra a kosár oldalon.
  • Az akció a perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik.
  • A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!
  • A webáruház akció keretein belül megrendelt termékek kiszállítási ideje eltérhet az Általános Szerződési Feltételekben rögzítettektől.

2 in 1 Festő- és Nyomdazselé

2 in 1 Festő- és Nyomdazselé