Perfect Nails Műköröm Oktatók

A Perfect Nails nemcsak minőségi termékekről, de szakmailag hiteles oktatásokról, tanfolyamokról is híres országszerte. Egész évben változatlan minőségben tanulhatsz nálunk igazi profiktól, ahol elsajátíthatod a Kéz- és Lábápoló és Műkörömépítő szakmát egészen a kezdőtől a professzionális szintig. Az aktuális trendeken kívül megismerkedhetsz az építésekkel, díszítésekkel vagy a legújabb technikai újdonságokkal.

A több, mint 40 szakmailag elismert Perfect Nails Oktatónk egy része OKJ-s Oktató, másik része Technikai és Díszítő Oktató. Mindannyian tudásuk legjavát igyekeznek átadni tanítványaiknak, hogy ők is részesei lehessenek ennek a csodás szakmának.

Figyelem! Oktatóink listája folyamatosan frissül!

Darabos Évi

Darabos Évi Műköröm Oktató

Darabos Évi - " Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy érdemes. " - József Attila

Műkörömépítő mester, Szakoktató

Eredmények:

 • 12x-es Magyar Bajnok
 • 2x-es Svéd Bajnok
 • 5x-ös Angol Bajnok
 • 4x-es Norvég Bajnok
 • 3x-os Winner of Winners a londoni Nailympián Mester kategóriában
 • 3x-os Európa Bajnok
 • Világbajnokság 2. helyezettje

18 éve foglalkozom műkörömépítéssel, jelenleg is fontosnak tartom a szalonban végzett munkát, amelynek tapasztalatait maximálisan tudom hasznosítani az oktatásaim során is.

2006 óta tartok tanfolyamokat, bemutatókat, workshopokat Magyarországon és Európában is.

Az oktatás során nagyon fontosnak tartom, hogy mindent részletesen elmagyarázzak, lerajzoljak, bemutassak azért, hogy olyan tudást adjak át, amit a tanulók a továbbiakban önállóan is tudnak majd hasznosítani. Elengedhetetlen, hogy ne csak az adott technikát, díszítést tanítsam meg, hanem megértessem a tanulóimmal ezeknek az elméleti hátterét, az összefüggéseket, ezáltal ők maguk tudják a megszerzett tudást kombinálni, továbbfejleszteni és magabiztosan használni.

A képzéseim fontos részét képezik a bemutatók, ugyanúgy, mint a gyakorlati részek, amelyekhez elengedhetetlen, hogy az oktatás kis csoportokban történjen, így folyamatosan oda tudok figyelni az egyéni problémákra, kérdésekre és mindenki a saját maga tempójában haladva tudja kipróbálni és begyakorolni az adott lépéseket.

A tanfolyam elvégzése után sem engedem el a tanulók kezét, a későbbiekben is bármikor kereshetnek a felmerülő kérdéseikkel.
A képzéseim között megtalálhatóak az alap és haladó szintű technikai képzések, a kezdőknek és gyakorlottabbaknak hasznosítható díszítő tanfolyamok, ezek kombinációja a komplex képzésben és a precízebb, magasabb szintű tudásra vágyóknak a versenyfelkészítő tréningek.
A csoportos képzések mellett nagyon hatékonynak tartom az 1-2 fős egyéni képzéseket, ahol a tananyagot a tanulókkal együtt, szinte teljesen személyre szabottan tudjuk összeállítani.

Tanfolyamok:

Díszítő képzések:

 • Vékony vonalak titkai – akrilfestés 1. szint
 • Tavaszi virágok – egylendület 1. szint
 • Üde virágoskert – egylendület 2. szint
 • Zselés festés – 1. szint
 • Zselés egylendület festés 1. szint
 • Makro festés zselével – 1. szint


Technikai képzések:

 • Komplex képzés – technikai és díszítő kombinált képzés kezdőknek és újrakezdőknek
 • Zselé az alapoktól - technikai képzés kezdőknek és újrakezdőknek
 • Porcelán az alapoktól - technikai képzés kezdőknek és újrakezdőknek
 • Emelt szintű zselé technika - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Emelt szintű porcelán technikai - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Mindent a lakkzseléről - technikai képzés kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak
 • Orosz manikűr - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Speciális mini formák zseléből - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Speciális formák szalon hosszban zseléből - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Speciális mini formák porcelánból - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Speciális formák szalon hosszban porcelánból - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Speciális formák extrém hosszban porcelánból - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Versenyfelkészítő - technikai képzés újrakezdőknek és haladóknak
 • Komplex képzés extra - technikai és díszítő kombinált képzés haladóknak
 • Egyéni képzések 1-2 fő részvételével – egyéni tananyag összeállításával


Érdekelnek Darabos Évi tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Budaházi Anina

Budaházi Anina Műköröm Oktató

Budaházi Anina - " Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk. "

Műkörömépítőmester, Lábápoló Mester, Szakoktató

Telefon: +3630 451 0030
Email: sugarnailsshop@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/mukoromtanfolyamnyiregyhaza/events/

8 éve foglalkozom kézápolással és műkörömépítéssel valamint lábápolással. A mindennapjaimat jelenleg a több éven át szerzett szalontapasztalataim átadásával töltöm, OKJ rendszerben és technikai illetve díszítő képzéseken.

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, amit a szakma is megkövetel, ezért igyekszem minden újdonságból naprakésznek lenni, minden alapanyagot alaposan tesztelni, kipróbálni és a legjobb tulajdonságukat megtalálva beépíteni a képzések tananyagaiba és a szalonmunkába is.

Az oktatással 5 éve foglalkozom, először csak továbbképzéseket tartottam technikai illetve díszítő tananyagokból már végzett műkörmösök számára, de az igazi szerelem végül az OKJ képzések lettek. Szeretem, hogy valakinek új jövőt, új szakmát, új kihívást és új álmot adhatok a kezébe azáltal, hogy megtanítom neki azt, amit én már tudok. Nagyon hálás feladat és minden tanulókkal töltött percet szeretek.

Az utóbbi időben több oktatóval is együtt dolgozom, így az oktatás mellett a tanfolyam szervezés is szerepet kapott az életemben. Ezeken a tanfolyamokon én is mindig részt veszek, így biztosítom magam számára a magas szintű folyamatos fejlődési lehetőségeket.

Sok szeretettel várom a kollégákat és kolleginákat OKJ, technikai és díszítő képzéseinkre, melyek megtalálhatóak a Facebook oldalamon

Érdekelnek Budaházi Anina tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Kovács Gabriella

Kovács Gabriella

Kovács Gabriella - " Számomra a siker alapja az alázat és a folyamatos fejlődés. "

A Nail&Beauty Academy egyik alapítója és vezetője, Nail Master Gold minősítés, OKJ szakoktató

Telefon: +36706336662
Email: kovacsgabi70@gmail.com

Eredeti szakmámat feladva, az egyetem elvégzését követően, 12 év Egészségügyben eltöltött munka után, ahol vezetőápolóként dolgoztam, cseppentem bele a műkörömépítés csodálatos világába!

18 éve szereztem kéz-és lábápoló, műkörömépítő végzettséget a Perfect Nails Kft képzésén. Folyamatos képzésekkel és gyakorlattal Nail Master Gold minősítést, mester minősítést szereztem. 15 éve Perfect Nails szakoktatójaként dolgoztam Zala Megyében és Budapesten illetve oktatászszervezőként, szakoktatóként bővítettem tapasztalataimat.-Számos hazai és külföldi versenyen vettem részt a zsűritagként, szakértőként.

Szakmai lapokban jelentek meg munkáim, publikációim. Szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként és vizsgaelnökként is segítem a vizsga lebonyolítását. Szakértőként és Szakmai vezetőként folyamatosan fejlesztem tudásom, hogy az általunk szervezett képzések megfeleljenek a jogszabályokban előírt feltételeknek. Oktatásainkon orvosi és szakmai tárgyakat tanítok.

OKJ-s alapképzések, technikai, építő és díszítő tanfolyamok keretében szeretném átadni tudásomat, tapasztalatomat azok számára, akik érdeklődnek e szép szakma iránt. Munkámban és az oktatásban is a maximumra törekszem, és ezt szeretném átadni tanítványaimnak is.

Érdekelnek Kovács Gabriella tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Király Zsuzsanna

Király Zsuzsanna Műköröm Oktató

Király Zsuzsanna - " Tanulni, tanítani, folyamatosan fejlődni… csak így érdemes! "

Műkörömépítő, Mesterleveles Oktató

Telefon: +3670 325 4381
Email: nailbox.sp@gmail.com
Cím: 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 25.

Szakmámat 2008-ban szereztem meg a Perfect Nails Kéz-és Lábápoló, Műkörömépítő OKJ képzésén, s azóta is aktívan dolgozok szalonban egyéni vállalkozóként. A szakmában rejlő lehetőségek, folyamatos újdonságok és a fejlődés, újabb tanfolyamok elvégzése mindig motiváló erőként hatnak rám. Szalonomat egy üzlethelyiséggel bővítettem ki, ahol professzionális anyagokat forgalmazok. Igyekszem mindig naprakész lenni, ebben a folyamatosan fejlődő szakmában.

Kézápoló- műkörömépítő, illetve lábápoló mesterlevelem megszerzésével lehetőségem nyílt OKJ- s tanfolyamok, technikai és díszítő továbbképzések oktatására, mellyel szakmám újabb szintjét érhettem el. Mivel tanulmányaimat a Comenius Tanító Képző Főiskolán kezdtem és a tanítás is nagy szerelmem, így a körmös szakma oktatását is hivatásomnak tekintem.

Érdekelnek Király Zsuzsanna tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Csomai Bernadett

Csomai Bernadett Műköröm Oktató

Csomai Bernadett

Műkörömépítő mester, Lábápoló mester, Szakoktató

E-mail: bcsomai@gmail.com

1987-ben végeztem Herenden porcelánfestőként. 2006-ban sajátítottam el a kéz és lábápoló, műkörömépítő szakmát. 2010 -ben műkörömépítő szakoktató végzettséget szereztem.

2017-ben Kézápoló - műkörömépítő mester, illetve Lábápoló mester lettem. Veszprém megyében vizsgabizottsági tagként is tevékenykedem. Tanfolyamaimon igyekszem átadni megszerzett tudásom legjavát, szívvel lélekkel oktatni.

Érdekelnek Csomai Bernadett tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Szulimán Nikoletta

Szulimán Nikoletta Műköröm Oktató

Szulimán Nikoletta - " Nevess sokat és találj vissza Önmagadhoz! "

Kézápoló-, Műkörömépítő- és Lábápoló mester, Minősített szakoktató

Telefon: +3670 388 1856
Email: szuliniki@gmail.com

Kézápoló-, műkörömépítő-, és Láboló szakmai végzettséggel rendelkezem. 17 éve minősített szakoktatóként osztom meg tudásomat a tanulóimmal és segítem őket az elindulásban. 2015-ben mestervizsgát tettem a Kézápoló, Műkörömépítő és Lábápoló szakmákból. Célom, hogy ne csak a bárki által megtanítható lexikális tudást adjam át a hozzám megérkező, tanulni vágyó embereknek, hanem a rohanó mindennapokban elveszített mosolyt is visszacsaljam az arcukra.

Oktatási stílusomban nagyon fontos, hogy érezd jól Magad, Vedd le a maszkot, engedj a korlátaidból, lépj ki a "komfortzónádból" legalább addig, amíg Velem vagy, hátha azután kint maradsz a ”szabadban”! Megmutatom mi a hivatás szó jelentése. Életemben mindig a szív az iránymutató, nem a dicsfény, de segítek eljutni a Te dicsfényedhez a szakmában, csak kicsit másként!

Annyi egyforma ember sétál cél nélkül az utcán, Te miért akarsz ugyanolyan lenni? Mutasd meg a világodnak, hogy különleges vagy!

Érdekelnek Szulimán Nikoletta tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Szőke Krisztina

Szőke Krisztina Műköröm Oktató

Szőke Krisztina - " Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod! " - Konfuciusz

Műkörömépítő mester, Szakoktató

15 éve végeztem a Perfect Nails Kéz-és lábápoló, műkörömépítő képzésén, és azóta is folyamatosan dolgozom a szakmában.

6 éve tartok különböző technikai és díszítő továbbképzéseket a Perfect Nails Kft-nél, 2 éve pedig Okj-s képzéseket is indítok a Nail&Beauty Kft. közös szervezésével Szolnokon. 

Célom, hogy a frissen körmösként végzett lányok magabiztosságot szerezzenek, napra készek legyenek az újdonságokat illetően, és ezáltal sikeresek legyenek a szalon munkában. 

Munkámban és az oktatásokon a maximumra törekszem, ezért igyekszem folyamatosan képezni magam. Ahhoz, hogy a tudásomat megfelelően át tudjam adni a tanítványoknak, 2015 júliusában megszereztem a Mesteri minősítést is. 2016 óta pedig már az OKJ-s vizsgákon vizsgabizottsági tagként, 2019 óta pedig már vizsgabizottsági elnökként is hozzásegítem a tanulókat hogy eredményes vizsgát tegyenek!

3 éve alapítottam meg a szalonomat, melyet az évek során bővítettem egy tanteremmel, ahol a képzéseket tartom, és egy körmös alapanyagokat forgalmazó bolttal, hogy tanulóimat folyamatosan tudjam segíteni és ki tudjam szolgálni! 

Sok szeretettel várok minden kedves kollégát, és érdeklődőt az OKJ-s képzéseken és továbbképzéseken! 

Érdekelnek Szőke Krisztina tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Csomai Ágnes

Csomai Ágnes Műköröm Oktató

Csomai Ágnes

Kézápoló-, műkörömépítő és Lábápoló mester, Műkörömépítő Szakoktató

Telefon: +3620 499 5691
Email: nailartacs@gmail.com

Eredmények:

 • Young Nails tip díszítő verseny II.hely
 • Moszi láb díszítő verseny I.hely

1987-ben végeztem Herenden porcelánfestőként. 2006-ban sajátítottam el a Kézápoló - műkörömépítő és Lábápoló szakmát. 2010 -ben műkörömépítő szakoktató végzettséget szereztem. 2015-ben Kézápoló - műkörömépítő és Lábápoló mester lettem.

Veszprém megyében vizsgabizottsági tagként is tevékenykedem, 2010 óta tanítok a felnőttképzésben. Képzéseimen igyekszem átadni megszerzett tudásom legjavát, szalonmunka alatt szerzett tapasztalataimat, szívvel lélekkel oktatni.

Érdekelnek Csomai Ágnes tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Czeglédi Dorottya

Czeglédi Dorottya Műköröm Oktató

Czeglédi Dorottya

Mesterleveles körömkozmetikus

A középiskola elvégzése után szereztem meg a kéz- és lábápoló, műkörömépítő bizonyítványomat. Azonnal magával ragadott ez a szakma, és óriási lelkesedéssel vetettem bele magamat a tanulásba és igyekeztem minél gyorsabban fejlődni.

A 18 év alatt két gyermekem született, ez újabb megoldandó feladatokat hozott az életembe, de úgy érzem sikerült összehangolni a magánéletemet a szakmámmal. Szerencsésnek tartom magam amiért a munkám a hobbim is. Számomra mindig a legideálisabb "munka" volt ez, hiszen én osztom be az időmet, az elvárásokat én magam támasztottam, és az akaraterőmnek és kitartásomnak köszönhetően értem el a kitűzött céljaimat.

Körömkozmetikus Mesterként fő profilommá vált a kezdő kolléganők gyors és hatékony szakmai fejlődése.

Több mint 6 éve foglalkozom egyéni és csoportos továbbképzésekkel. Minden alkalommal kihangsúlyozom, hogy az egyénre szabott oktatásban hiszek, ami azt jelenti, hogy a csoportos képzéseim során maximum 4 fővel dolgozom együtt. Ez azért nagyon fontos számomra mert így mindenkire tudok elegendő időt szánni ahhoz, hogy maximális tudással és ezáltal magabiztosabban távozhasson a tanfolyamomról.

Ennek a tevékenységemnek ad helyet a 17. kerület, Hősök tere 18. alatt található okatótermem, ahol kis csoportos továbbképzéseket tartok.

További információért a képzéseimről csatlakozz a "Czeglédi Dorottya-tanfolyamok" Facebook csoportomba.

Az oktatások mellett a szalonmunkám is fontos számomra, a vendégeimet is itt várom nagy szeretettel. Munkáimról további fotókat találsz az Instagram oldalamon, amit Evernailhu néven találsz meg.

A képzéseket mindig egy kis ismerkedéssel, bemutatkozással kezdjük, hiszen nem vagyunk egyformák, és azt gondolom, hogy sokszor az apróságokban rejlik a kulcs a megoldáshoz. Igyekszem minden tanulómnál megtalálni azt a területet amely leginkább fejlesztésre szorul és erre helyezzük a hangsúlyt. Így érem el azt, hogy mindenki személyre szabottan tanulhat a képzéseimen.

Képzéseimmel kapcsolatos bővebb információért keress bátran emailen: dori840603@gmail.com

Fontosnak tartom, hogy egy-egy oktatás után se engedjem el a tanulóim kezét. A nemrég indított Youtube csatornámon a szalonmunkában felmerülő témákat dolgozom fel. Az eltöltött évek alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, amit jó szívvel megosztok a tanulóimmal, mert szeretném, ha minél több precíz, magabiztos szakember kerülne ki a szárnyaim alól.

„Tanulj, hogy még jobb lehess.”

Képzéseim

Alapképzés:

Professzionális manikűr, pedikűr, műkörmös tanfolyam - ITEC

Továbbképzések:

Kezdő szint:

 • Ovális körömforma építése szalon hosszban zselével.
 • Kocka körömforma építése zselével szalon hosszban.
 • Prémium gél lakkozás, gépi előkészítéssel.
 • Töltés+korrekció készítése acryl géllel és zselével.

Haladó szint:

 • Orosz manikűr+premium gél lakkozás
 • Orosz manikűr+acryl gel korrekció+premium gel lakkozás-
 • Kocka körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
 • Ovális körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
 • Balerina körömforma építése reszelt mosolyvonallal, beépített elemekkel.
Érdekelnek Czeglédi Dorottya tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Hargitai Noémi

Hargitai Noémi Műköröm Oktató

Hargitai Noémi - " Minden körmöt úgy készíts el, ahogy azt te is szívesen viselnéd "

Műkörömépítő és szakoktató

9 éve foglalkozom műkörömépítéssel, és 2018 óta egy remek csapat tagjaként továbbképzéseket, előadásokat (Perfect Day) tartok, mint szakoktató.

Az oktatás számomra nagyon fontos, mert tudom milyen nehéz elindulni ebben a szakmában. Mint mindenki én is elkezdtem valahol, és a mai napig tanulok, bővítem tudásom. Célom, hogy a tapasztalataim a lehető legjobb és legérthetőbb formában átadjam a tanulni vágyóknak. Oktatásaim sajátosak, a számomra bevált, kipróbált technikát adom át, mindazt amit én is megtapasztaltam. Képzéseim haladóknak és kezdőknek egyaránt elérhető, van lehetőség csoportos illetve egyéni képzésre is.

Tanfolyamok:

Technikai képzések:

 • zselé technika: Francia köröm, épített zselés köröm gél lakkozással- kezdőknek és újrakezdőknek. Haladóknál a gyors szalonmunkára tervezve
 • acryl gel technika: Francia, babybommer, épített köröm-gél lakkozással kezdőknek és újrakezdőknek. Haladóknál a gyors szalonmunkára tervezve.
 • lakkzselé technika: Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Díszítő technika:

 • Vékony vonalak könnyedén: Akril és zselés díszítő. Kezdőknek, újrakezdőknek. Haladóknak kombinált díszítések.
 • Egymozdulat virágok: Akril és zselés díszítő. Kezdőknek, újrakezdőknek. Haladóknak kombinált díszítések.
 • 3D acryl gel virágok technika. Kezdőknek, újrakezdőknek alapszintű, könnyen elkészíthető virágok. Haladóknak üveggömb hatás.
 • Ombre technika. Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.
 • Kombinált díszítések: flakes, chrome por, aurora, és egyéb díszítő porok kombinálva delux zselével. Kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Kérésre összevont technikai és díszítő oktatást is szívesen tartok.

Érdekelnek Hargitai Noémi tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Lengyel Viktória

Lengyel Viktória Műköröm Oktató

Lengyel Viktória - " Mindenki maga irányítja sorsát, mi magunknak kell megteremtenünk boldogságunk okait. Csak mi tartozunk ezért felelősséggel, senki más. "

Mesterleveles Szakoktató, Műkörömépítő, Lábápoló

Telefon: +3630 949 5085
Email: viki_nails@freemail.hu

Munkámat 2013-ban kezdtem el aktívan végezni Miskolcon, mint kézápoló-, műkörömépítő, és lábápoló. 2016 januárjában nyitottam meg jelenlegi szalonomat, ahol később kialakítottam oktatótermemet is. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést.

Munkám során maximálisan törekszem arra, hogy tudásom átadjam leendő tanulóim számára, mindezt úgy, hogy később képesek legyenek önállóan helyt állni a szalonvilágban.

„Addig nem megyünk haza, míg nem sikerül.”

Ha szükséges, ötször fogom meg a tanulóm kezét, mind alapképzésen, mind továbbképzésen, ameddig nem sikerül jól az adott mozdulat, építés, vagy díszítés.

Miskolc szívében szeretettel várlak, mindig jó hangulattal OKJ-s és technikai képzéseimen.

Érdekelnek Lengyel Viktória tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Liebl-Majdányi Mónika

Liebl-Majdányi Mónika

Liebl-Majdányi Mónika - " Ha meg tudod álmodni, meg is tudod tenni " - Walt Disney

Kézápoló, Műkörömépítő mester, Lábápoló

Telefon: +3630 552 7301
Email: moncsi.majdanyi@gmail.com

2000-ben végeztem kéz-, lábápoló, műkörömépítőként. Akkoriban a tanfolyamok szervezésével foglalkoztam, így véletlenül jött a lehetőség, hogy végezzem el én is a tanfolyamot. Mindig érdekelt a szépségipar, de akkoriban még csak kozmetikusnak vagy fodrásznak lehetett jelentkezni.

Nagyon jó döntés volt, szeretem a szakmám, szeretek oktatni, nagyon jó a kapcsolatom a volt és jelenlegi hallgatóimmal is.

2010-ben nyitottam meg a saját szalonom, Dorogon. A tanfolyam szervezések és az irodai munka mellett dolgoztam a szalonban. A mester vizsga elvégzése után OKJ-s tanfolyamokon oktatok, vizsgáztatok, illetve technikai és díszítő képzéseket tartok.

Az oktatás során fontosnak tartom a részletes magyarázatokat, a feladat többszöri bemutatását, hogy megértsék és könnyebben elsajátítsák a tanulók a feladatokat.

Mivel a szakmánk folyamatosan változik és rengeteg az újdonság, fontosnak tartom a fejlődést, a szakmai továbbképzéseket, melyeken szívesen részt veszek.

Az oktatás mellett fontos a szalon munka, a törzsvendégek, az ott szerzett tapasztalatokat jól tudom hasznosítani az oktatás során.

A képzéseken jó kapcsolat alakul ki a tanulókkal, a tanfolyamok elvégzése után is tartjuk a kapcsolatot, segítem a munkájukat, később is szívesen fordulnak hozzám tanácsért.

Érdekelnek Liebl-Majdányi Mónika tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Ludman Tímea

Ludman Tímea Műköröm Oktató

Ludman Tímea - " Ha nem szeretnél tanulni senki sem segíthet. Ha elhatározod, hogy tanulni fogsz, senki sem fog tudni megállítani. " - Anonymus

Műkörömépítő Mester és Szakoktató, Pedikűrös Mester és Szakoktató

RW Szépségszalon
Cím: 8000 Székesfehrvár, Budai út 49-51.

Telefon: +3620 535 1098
Email: timealangi@gmail.com

20 éve dolgozom a szakmában és ennek a tapasztalatát igyekszem átadni 2011 óta az OKJ-s oktatásban és a továbbképzéseken.

Nap mint nap dolgozom a szalonmunkában, hiszen fontosnak tartom, hogy a gyakorlati tudásom naprakész legyen, ezáltal a tanulóknak a szalonban használatos praktikákat is át tudom adni.

Az OKJ-s képzéseken nagy hangsúlyt fektetek minden tanuló fejlődésére, a problémákat megbeszéljük, a hibákat közösen javítjuk.

A bizonyítvány megszerzése után is folytatódik a közös munka, a tanulók folyamatosan kereshetnek felmerülő kérdéseikkel.

Továbbképzéseken még több tudást sajátítanak el, többféle témában. Technikai képzéseken csiszolják a tudásukat a körömépítésben, a díszítő képzéseken pedig szalonban is használatos gyorsan kivitelezhető mintákat tanulnak. 3-4 fős kiscsoportokban magasabb szintű festéseket és extrém körmök építését sajátítják el.

Az egyéni képzéseket pedig teljesen igény szerint tudunk alakítani.

Érdekelnek Ludman Tímea tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Major Barbara

Major Barbara Műköröm Oktató

Major Barbara - " Ha van cél, vezet oda út is "

Szakoktató, Kézápoló, Műkörömépítő mester, Lábápoló mester

BarbiNails Stúdió
Cím: 8360 Keszthely, Fenyves u. 13.

Telefon: +3630 381 9987
Email: mbarbi1102@gmail.com

2007 novemberében végeztem el a kéz,- és lábápoló, műkörömépítő képzést, azóta a szakmában dolgozom, és imádom a munkám, örömmel tölt el hogy nap mint nap szebbé tudom varázsolni a vendégeimet, és mosolyt csalhatok az arcukra..

Évről-évre folyamatosan képzem magam különböző építő,- díszítő,- és technikai tanfolyamokkal.
2015-ben megszereztem a szakoktatói képesítést a Perfect Nails csapatánál.
Azóta rendszeresen tartok Okj-s kéz, lábápoló, és műkörömépítő tanfolyamokat.

2017-től Perfect Day előadó
2017.decemberében Kézápoló, Műkörömépítő Mester lettem.
2018.március - Lábápoló Mester.
2020.02.24. - Arkada Specialista
2020.07. 13. - Callux Professional
2020.08.15. - GY.O.GY Pedikűr – Professzionális lábápoló 1.-2.
2020.08. 28. - Gépi és kombinált pedikűr
2020.11.06. - Recann
2021.02. 21. - Gyermekláb kezelése – Újszülött kortól

Oktatások:
Kézápoló, műkörömépítő okj képzés
Lábápoló okj képzés
ITEC Professzionális Manikűr, Pedikűr, és Műkörömépítő képzés

További oktatásaim:
Technikai:
 • Zselé szalon technikák
 • Porcelán szalon technikák
 • AcrylGel szalon technikák
 • Oroszmanikűr tanfolyam
Díszítő:
 • Zselés festés díszítő
 • 3d porcelán virágok díszítő
 • Gyors szalon díszítő mix
 • 3d gyurma zselé díszítő

Kiscsoportos képzések mellett, egyéni 1-2 fős személyre szabott képzés.
Célom, hogy maximálisan átadjam a megszerzett tudásomat az utókor leendő Kéz,- és Lábápoló, illetve Műkörömépítőinek, hogy a képzés befejeztével képesek legyenek önálló, és minőségi szolgáltatást nyújtani.


Érdekelnek Major Barbara tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Putz Martina

Putz Martina Műköröm Oktató

Putz Martina- " A tanulás nem más, mint annak felfedezése, hogy valami lehetséges. " Fritz Perls

Kézápoló, Műkörömépítő, oktató

Telefon: +3630 677 5577, +3630 813 3988
Email: winnienailart01@gmail.com tina86827@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Winnienailart https://www.facebook.com/martina.putz.900
Instagram: winnienailart

2017-ben végeztem az OKJ tanfolyamot, és azóta folyamatosan technikai és díszítő továbbképzéseken fejlesztem magam. Szeretnék idővel versenyezni. Az iskola elvégzése óta dolgozom a szakmában, 2020-ban nyitottam meg saját szalonomat, ahol privát és kiscsoportos oktatásokat tartok. Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a szalon munkában legyek naprakész, hanem a mindig megújuló trendekben is, amit aztán legjobb tudásom szerint adok át a tanulóknak.

A tanfolyamokon számomra elsődleges szempont, hogy az oktatásra jelentkező körmösök a saját tempójukhoz mérten haladjanak, hiszen csak úgy lehet megtanulni bármit, ha arra elég időt fordítunk elméletben és gyakorlatban is. Képzéseimet az igényeknek megfelelően alakítom, így a könnyű, használható, gyors szalon díszítések és a technikai tananyagok is szerepelnek az oktatásaim között.

Érdekelnek Putz Martina tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Sugár Zsanett

Sugár Zsanett Műköröm Oktató

Sugár Zsanett - " Merj nagyot álmodni "

Kézápoló, Műkörömépítő mester, Szakoktató

Telefon: +3620 583 7267
Email: b.sugarzsanett@gmail.com

2007-ben kezdtem el hobbiszinten magamnak készíteni a műkörmöket, majd egyre több barátnőnek, ismerősnek. Úgy döntöttem, elvégzem a kéz- lábápoló és műkörömépítő tanfolyamot, 2008-ban sikeresen letettem az OKJ-s vizsgát. Azóta dolgozom a szakmában állandó lelkesedéssel.

Pályám kezdete óta keresnek meg szakmabeliek, hogy tartsak technikai és díszítő továbbképzéseket. Mivel nagyon érdekelt az oktatás 2012-ben elvégeztem Budapesten Molnár Erzsébetnél a kézápoló és műkörömépítő szakoktatói tanfolyamot. Erzsóktól nagyon sokat tanultam az oktatás rejtelmeiről és hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, ezúton is köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton.
Azóta oktatok saját kézápoló és műkörömépítő képzéseimen.

Az oktatásaimon a célom, hogy a tudásom legjavát adjam át a tanulóimnak, akik így egy sikerszakmát kapnak a kezükbe. Az évek alatt sok tanulómnak kiemelkedő munkája van, amire nagyon büszke vagyok. Több szakmai lapban szerepeltek a munkáim, ezek közül 6 címlapmunkát készíthettem el.

2014. szeptemberében csatlakoztam a Perfect Nails Kft. csapatához, mely a körmös világ egyik piacvezető cége, ugyanebben az évben elkezdtem sminktetoválással foglalkozni, mely szintén egy szerelemszakma lett számomra.

2015-ben elsőként szereztem meg Hajdú-Bihar megyében a kézápoló és műkörömépítő mesterlevelet, majd megnyertem a Nemzeti Tehetség Ösztöndíjat, ez a pályázat a Magyarországon, adott területen kiemelkedő teljesítményt elérő embereket díjazza. Ugyanebben az évben megnyitottam a Spirit Beauty szépségszalont, ahol a tehetséges végzett tanulóim szépítik a vendégek körmeit.

2016 nagyon mozgalmas év volt számomra, egy kampányfotózás keretein belül, ahol több szakember készített körmöket, az én munkámat választották ki, amely szerepelt a Glamour magazinban, Olaszország leghíresebb szépségkiállításán Bologna-ban, óriásplakáton Budapesten és egy nagy álmomat valóra váltva: a 2016-os Perfect Nails termékkatalógus borítóján. Szintén ebben az évben Budapesten a Perfect Nails Roadshow-n előadást tartottam szakmabelieknek a Siker titkáról, mely előadás egyedülálló a műkörmös rendezvényeken belül.

2016. 11. 11-én Olaszországban, azon belül Nápolyban vettem részt egy több napos szépségkiállításon, az olasz Perfect Nails meghívott nemzetközi mester oktatójaként. 2017. áprilisában újra motivációs előadás tartására kért fel a Perfect Nails a Roadshow keretein belül Budapesten.

Az OKJ-s tanfolyamokon ma már kizárólag a szakmai vezetéssel foglalkozom, a gyakorlati oktatást az oktatói csapatom végzi.

Mindenkinek azt tanácsolom kövesse az álmait, mert a kitartó munka meghozza a gyümölcsét.

Érdekelnek Sugár Zsanett tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Szepesiné Mucha Mónika

Szepesiné Mucha Mónika Műköröm Oktató

Szepesiné Mucha Mónika

Kézápoló- és műkörömépítő mester, oktató

Email: muchamoni1988@gmail.com

2015 óta dolgozom a szakmában. Folyamatosan képzem magam, 2 éve már továbbképzéseket is tartok. Az iskola elvégzése után, rövid időn belül kipróbáltam magam a versenyzésben.

Eredmények:

 • 2015 Hungarian Nail Grand Prix: kezdő kategória, P&W zselé I. hely
 • 2016 Kézműves kupa: kezdő kategória P&W zselé III. hely
 • 2017 VI. Ében Nail’s Cup: műkörömdíszítő profi kategória III. hely
 • 2019 Ében Nail’s Dunaújváros Cup: profi kategória műkörömdíszítő II. hely
 • profi kategória zselés manikűr II. hely
 • profi kategória Tip-box mix-media II. hely
Érdekelnek Szepesiné Mucha Mónika tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Cseh Hajnalka

Cseh Hajnalka Műköröm Oktató

Cseh Hajnalka - " DOLGOZNI CSAK PONTOSAN, SZÉPEN, AHOGY CSILLAG MEGY AZ ÉGEN, ÚGY ÉRDEMES. " - JÓZSEF ATTILA

Műkörömépítő, OKJ Szakoktató, Lábápoló

Eredetileg pedagógusként 2002-ben kerültem a szépségiparba, melyet 18 éve hivatásomnak tekintek. A Perfect Nailsnél szakoktatói, majd Arany fokozatú Mester minősítést szereztem.

Okj-s képzés keretében évekig igyekeztem szakmai tudásom legjavát átadni a tanulóimnak sikerrel. Jelenleg már végzett kollégákat oktatok egyéni technikai, és díszítő tanfolyamokon.

Igazi szívügyem a lábápolás, specialitásom a benőtt körmök kezelése. Ennek oktatását is különösen fontosnak tartom a szakmában.

Érdekelnek Cseh Hajnalka tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Veres Mónika

Veres Mónika Műköröm Oktató

Veres Mónika - " Álmodjuk meg együtt "

Műkörömépítő, Oktató

2011 óta dolgozom a műkörmös szakmában. Az OKJ elvégzése után, több technikai - illetve díszítő tovább képzésen vettem részt. Célom mindenekelőtt az, hogy rendkívülit alkossak. Mindig arra törekszem, hogy kizárólag minőségi munkát adjak ki a kezeim közül.

2014 - től Szakoktató bizonyítványt szereztem. Technikai - illetve díszítő továbbképzéseket is tartok, hogy tökéletesíteni tudják a tanulók, a szakmában tudásukat tökéletesíteni vágyók. Személyre szabottan, akár egyéni oktatás keretein belül. Bevallom, ez a legkedvesebb számomra.

Szerencsésnek tartom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Ebben a szakmában kifejezhetem a kreativitásom és alkotási vágyam, és nem utolsó sorban, örömöt szerezhetek.

Aki a meglévő szakmaiságát szeretné újult alapokra helyezni, mind technikailag, mind a díszítés terén, rám bármikor számíthat. Alaposan és hatékonyan tanulunk együtt.

Érdekelnek Veres Mónika tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Sitkei Szilvia

Sittkei Szilvia Műköröm Oktató

Sittkei Szilvia - " Az álmok valóra válnak " - Walt Disney

Kézápoló és Műkörömépítő, Szakoktató

Telefon: +3620 253 1078
Email: szilvidct@gmail.com

2003-ban végeztem kézápoló és műkörömépítőként és lábápolóként. Éjjel nappal dolgoztam, mert szerelem lett azonnal.
Pár évre rá már egy független cég felkért, hogy oktassam nekik a szakmát. Örömmel tettem. Azóta is ez a fő profilom.

Fontosnak tartom, hogy a tudásom maximálisan átadhassam a tanulni vágyóknak. Oktatásaim során arra törekszem, hogy az életre a szalonban töltött napokra készítsem fel őket!

A mai napig én is dolgozom szalonban, így rengeteg dologra fel tudom őket készíteni. Fő profilom az okj-ra való felkészítés, de minden új technikát szívesen megtanítok akár bemutatók akár tanfolyamok alkalmával.

12. éve nyitott meg a boltom ahol teljes körű kiszolgálást tudunk nyújtani a vásárlóknak mind anyagok mind eszközök terén. Szakmám csúcsa egyenlőre az, hogy akinek megígértem, ha nagy leszel majd megtanítalak, azt be is tartottam! Ma már szakemberek!

Fontos, hogy a szakma elvégzése után sem engedem el a kezüket, bármikor kereshetnek minden formában, segítek amiben tudok! Az én álmom már teljesült, szeretnék még nagyon sok embernek ebben segíteni!

Érdekelnek Sitkei Szilvia tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Tóth Edit

Tóth Edit OKJ oktató

Tóth Edit

Műkörömépítő mester, Szakoktató

Eredmények:

 • 1x - es Világbajnok
 • 6x - os Magyar Bajnok
 • Magyar Bajnokok - Bajnoka Cím

Egy véletlen folytán kerültem a szakma közelébe, de az életem legmeghatározóbb és legjobb történése volt.

2010 óta dolgozom és versenyzem ezen a területen. A munkámat leginkább a türelem, a kitartás és az elhivatottság jellemzi, amit sikerrel adok át a tanulóimnak. A sikeres Perfect Nails csapat tagjaként igyekszem a legjobb szakembereket képezni. Jelenleg az OKJ-s képzés a szívügyem, mert csodálatos dolog valakinek tudást adni a kezébe.

Az oktatás melett versenyfelkélszítéssel és mentorkodással is foglalkozom.

Érdekelnek Tóth Edit tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Bolla Ildikó

Bolla Ildikó oktató

Bolla Ildikó

Műkörömépítő, OKJ Szakoktató

Az álomszakmám 2009-ben vègezetem el. Kèz-ès lábápoló műkörömèpitő lettem.
Sok-sok szalonmunka után, többszöri nekifutásból kinőtt a vállalkozásom egy olyan szintre amikor már bátran állíthatom az évek során tanultak és a rengeteg gyakorlat és továbbképzések meghozták a gyümölcsüket. 2014-ben gondoltam egy nagyot és az egyik legnagyobb hazai márkánál kiknek az anyagaik és eszközeik az általam preferált legjobbak a Perfect Nails Hungary-nél Szakoktatói vizsgát tettem.
2017-ben nem álltam meg és a szakma csúcsának számító Kèzápoló-és műkörömépítő mestervizsgát is megszereztem! Még ebben az évben a leendő körmösök kezét is megfogtam OKJ oktatóként. 2018-ban lábápoló mesterként is sikeres vizsgát tettem és ezt is oktattam OKJ keretrendszerben. 2018 októberében a legnagyobb vizsga elé álltam, megszületett kisfiam aki a legszebb oktatása az életnek. Remélem itt is sikeres vizsgát teszek.

Napjainkban:
Minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt a csodás szerelem szakmát megmutathassam az alkotni és tanulni vágyóknak, így nem hagytam abba az alkotást. Gyermekem születése óta is folyamatosan fejlődök önszorgalomból és amint lehetőség adódott rögtön munkához láttam.
Jelenleg is vannak online formában továbbképzéseim, melyeket szívvel lélekkel készítettem a legjobb tudásom szerint.

Érdekelnek Bolla Ildikó tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Bognár Anita

Bognár Anita szakoktató

Bognár Anita - "Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van?" Graham Katherine

Kézápoló, Műkörömépítő, Lábápoló mester, minősített szakoktató - Nails Master gold minősítés

Telefon: +36 30 284 3012
Email: bognaranita70@gmail.com

A 2000-es évek elején az alkotóvágy motivált e csodálatos szakmák világába, az irodai munkát hátrahagyva. Folyamatos önképzési igényem képzések sorát, sok-sok gyakorlatot, szalonmunkát, a versenyzés világát, minősített szakoktató, Nail master gold minősítés és a mestervizsgák elvégzését jelentette.

2008 óta a Perfect Nails Kft. felkérésére és segítségével megnyithattam a dunaújvárosi Perfect Nails Okj-s Iskolámat Körömvirág Akadémia néven. Számos hazai és egy nemzetközi szakmai versenyen képviselhettem eredményesen a Perfect Nails Kft-t építő és díszítő kategóriákban. Hazai versenyeken vettem és veszek részt zsűritagként, szakértőként. Szakmai lapokban jelentek meg munkáim és publikációim. Szakmai alapképzéseken, technikai és díszítő tanfolyamokon szeretném átadni a tudásomat kezdőknek és haladóknak egyaránt. Munkásságomban a maximumra törekszek, minden esetben erre motiválom a tanítványaimat: szívvel-lélekkel oktatok.

Érdekelnek Bognár Anita tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Sirokai Mária

Sirokai Mária

Sirokai Mária - " Csak annak van végleg vége, amit magadban feladtál!"

Perfect Nails International Trainer, International Nail Master, International Nail Art Master, Nemzetközi Vizsgáztató (Assesor), Belső minőségi vizsga Ellenőr (IQA)

Telefon: 0044 74156 40605
Email: sirokaimarcsi@gmail.com

A Perfect Nails számomra nem csak egy Cég, a családom is! Szakmámban Sirokai Marcsi néven ismernek és már 23 éve vagyok műkörömépítő. 22 éve vagyok a Perfect Nails csapatában.

2009-ig Magyarországon oktattam, majd az álmaim megvalósítása miatt Londonba költöztem. Itt megalapítottam a Perfect Nails Nationwide cégemet és megnyitottam a Perfect Nails Studio and Academy iskolámat. 2014 -ben kezdtük el a nemzetközi oktatásokat es Vtct Centerré alakultunk!

Közben számos versenyen vettem részt sikerrel, többek között Anglia győztesek győztese címet is elnyertem! 2 év versenyzés után verhetetlennek nyilvánítottak, így már csak az Olimpiai versenyek maradtak. 2017-ben az Olimpiai aranyéremmel a zsemben elengedtem a versenyzést és már csak az oktatásra koncentrálok, ahol számos bajnok került már ki kezeim közül. Magyarországra is 2020-ban tértem vissza, hogy megnyissam a Sirokai Academy-t!

A legbüszkébb arra vagyok, hogy Magyarországra hazavihettem azt az angol rendszerű nemzetközi oktatást, mellyel olyan tudást es diplomát szereznek tanulóink, ami egyedülálló! Természetesen ez idő alatt is a Perfect Nails végig kísérte utamat és közös erővel érhettem el az álmaim!

 

Érdekelnek Sirokai Mária tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
 


Tímár Virág

Tímár Virág Műköröm Oktató

Tímár Virág - "Mindig minden okkal történik..."

International Nail Art Master

Hiszem, hogy 2007-ben is oka volt , hogy a műkörmös pálya rám talált egy véletlen folytán , mert egy töretlen szerelem alakult ki közöttünk. Immár 14 éve ,hogy műkörömépítéssel foglalkozom és az elmúlt 4 évben már oktatásokat is tartok. Rengeteg továbbképzés , fejlesztés áll jelenlegi tudásom mögött , de fontosnak tartom ,hogy továbbra is fejleszteni tudjam magam elvégre “jó pap is holtig tanul ... “ Rendkívül precíz vagyok, minden apró részletre próbálok odafigyelni , hogy aki tőlem távozik a legnagyobb elégedettséggel tegye , akar vendég , akár tanuló személyében . Elvem , hogy valamit vagy tökéletesen csinálok vagy inkább bele sem kezdek.

Eredményeim:

 • 9 arany érem
 • 3 ezüst
 • 2 bronz
 • UK Top Tech 2016
 • 2x International Nail Master
 • International Nail Art Master
 • 3x Scratch Stars Award Winner
 • UK Ultimate Nail Master

Telefon: +36 70 619 0670
Email: virdzsyke66@gmail.com


Érdekelnek Tímár Virág tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Gönzci Anita

Gönczi Anita Műköröm Oktató

Gönczi Anita - „Tanuld meg a játékszabályokat, aztán már csak játszanod kell – persze mindenkinél jobban” Albert Einstein”

Kézápoló- műkörömépítő mester, lábápoló mester, szakoktató

20 éves szakmai, oktatói és kereskedői tapasztalattal rendelkezem.
Versenyeken, szakmai rendezvényeken, továbbképzéseken, OKJ tanfolyamokon szervezőként és oktatóként, zsűritagként, szakmai vizsgákon, mint vizsgabizottsági tagként is részt veszek.

2000-ben nyitottam meg első műköröm/pedikűr alapanyag kereskedésemet Nyíregyházán, ahol a márkák széles választéka megtalálható. Jelenleg két üzletet működtetek.

A szalon munka mellett folyamatosan képzem magam, így naprakész a felkészültségem, amit átadok tanulóimnak, vendégeimnek, vásárlóimnak.

Az oktatásokon egyaránt nagy hangsúlyt fektetek az elméletre és a gyakorlatra egyaránt, mivel ezek összefüggésben vannak egymással. A tanfolyam elvégzése után is nagyon jó kapcsolatot ápolok volt tanulóimmal, akik bármikor kereshetnek kérdéseikkel.

Sok szeretettel várok mindenkit technikai alapképzésekre, mester felkészítő képzésekre egyaránt műkörömépítés és lábápolás terén.

Érdekelnek Gönczi Anita tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Picard Réka

 Picard Réka - Perfect Nails Sales Trainer

Picard Réka - "Lehetetlen nem létezik..."

Perfect Nails Sales Trainer, Műkörömépítő, Oktató

2018-ban végeztem el az OKJ tanfolyamot, azóta folyamatosan fejlesztem magam, nagyon fontosnak tartom, hogy naprakész legyek. Mindig követem az újdonságokat, új technikákat, új anyagokat, számomra kikapcsolódás és öröm az újdonságok tanulása. 2020 elején kerültem be a Perfect Nails csapatába mint Sales Trainer, azóta egyéni és kis csoportos továbbképzéseket is tartok. Fontosnak tartom, hogy érthető és jól használható tudást adjak át, és az oktatás után is számíthatnak rám a tanulóim.

Képzéseim:

 • Egymozdulat zselés díszítés
 • Tavasz- Ősz - Ombre technikák
 • 3D gyurma zselé díszítő
 • Modern gèllakk technika (prémium megerősített C-íves gellakkozás)

Telefon:+36 20 458 7231
Email: picardreka@freemail.hu


Érdekelnek Picard Réka tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Kocsis Ildikó

Kocsis Ildikó oktató

Kocsis Ildikó - "Ne add fel! Ha megteszed, ugyanolyan leszel, mint mindenki más!" (Chris Evert)

Kézápoló és Műkörömépítő, Lábápoló Mester, OSZJ oktató

Kisvárdán élek és dolgozom, eredeti szakmámat tekintve pedagógus vagyok. 2000-ben végeztem el a Kéz- és Lábápoló, Műkörömépítő OKJ tanfolyamot, mely életem meghatározó részévé vált, és „imádom” szakmává nőtte ki magát.

Számos továbbképző tanfolyamon vettem részt, folyamatosan bővítettem a tudomásomat, melyet kitartással és nagyfokú türelemmel, alázattal hasznosítok. Szeretek naprakész lenni, mindennapi célom az alaposság és a precizitás, minőségi munka. Mivel a pedagógusi véna erősen dolgozik bennem, ezért nagyon hálás vagyok a Sorsnak, hogy 4 éve OKJ tanfolyamokon adhatom át a tapasztalataimat, tudásomat a diákjaimnak, nagy sikerrel. Alapelvem a türelem, az optimizmus, és a rengeteg gyakorlás, melyet mindig a kedvességgel támasztok alá.
Szakmám csúcsaként 2018-ban Kézápoló-és Műkörömépítő Mester, majd 2019-ben Lábápoló mester lettem. OKJ-s szakmai vizsgákon vizsgabizottsági tagként veszek részt. Díszítő képzéseket, szalonmunkára felkészítő egyéni képzéseket, magánórákat tartok kívánság tananyag alapján a már végzett kolléganőknek.

Érdekelnek Kocsis Ildikó tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Kern Kitti

Kern Kitti oktató

Kern Kitti - „Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk, és tudni, hogy annak értéke is van?” Katherine Graham

2015 óta dolgozom kézápoló és műkörömépítőként. Az érettségi után kozmetikusnak tanultam, de a szerelem szakma mindig is a műkörmös volt számomra, ezért párhuzamosan a sulival megcsináltam az OKJ-t. Folyamatos továbbképzésekre jártam, majd elvégeztem a lábápoló szakmát is. A munkám lett a hobbym, és ez a mai napig így van.

Egy ideje foglalkozom oktatással, továbbképzésekkel. Szeretném a lehető legmagasabb szintű tudást átadni a tanulóknak. A képzések után nem engedem el a kezüket. Tudják, hogy az ajtóm mindig nyitva áll előttük. Hivatásként élem meg a szakma ezen területét.

2021-ben kézápoló és körömkozmetikus mester lettem, ezzel is elsajátítva a legprecízebb szaktudást. Minden körmöt a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással készítek el és ezt szeretném a tanulóimnak is megtanítani.

Érdekelnek Kern Kitti tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam


Nánai Bakonyi Judit

Nánai Bakonyi Judit

Nánai Bakonyi Judit - „Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!”

Veszprémben a Vendglátóipari szakközépiskolában végeztem 1999-ben. 1 évet dolgoztam az eredeti szakmámban,és ez idő alatt végeztem el a kéz és lábápoló,műkörömépítő iskolát. Azóta is folyamatosan ebben dolgozom. 20 éves szakmai tapasztalatom alatt folyamatosan képeztem magam és mai napig is tanulok, ennek köszönhetően nagyon nagy vendégkörrel rendelkezem. Alapvetően mindig is emberekkel szerettem foglalkozni.

Sokszor megtaláltak olyan emberek akik szerettek volna még tanulni a szakmáról,és ezért kipróbálhattam már magam oktatóként. Régi vágyam hogy ezt ne csak hobbiként csinálhassam,hanem egy profi csapat tagjaként részt vehessek az oktatásban.

Úgy gondolom, hogy jó kommunikációs képességel rendelkezem, hamar megtalálom mindenkivel a közös hangot. Szeretném minél több embernek átadnom , a tudásomat, és elindítani őket ezen a pályán. A szakmai tudásom átadása, mellett igyekszem arra törekedni, hogy a tanfolyamok jó hangulatban teljenek,és olyanokról is beszéljünk amivel ki lehet alakítani egy vendégkört,és meg is tudja tartani.

Érdekelnek Nánai Bakonyi Judit tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam