Perfect Nails Professzionális Expressz Márkaszerviz

2020.09.22
Perfect Nails Professzionális Expressz Márkaszerviz

Perfect Nails Professzionális Expressz Márkaszerviz

Szuper hírekkel érkeztünk! Már alig vártuk, hogy bejelenthessük, elindult a Perfect Nails hivatalos, professzionális márkaszervize. Így nem csak a garancián belüli javítást tudod elintézni nálunk, hanem bármikor a segítségedre lehetünk! Expressz műkörmös szervizünkkel megkönnyítheted eszközeid naprakész karbantartását, hogy vendégeidnek is Perfect szolgáltatást tudj nyújtani.

Mit tegyek, ha garancia időn belül elromlik a gépem és a Perfect Nails Webshopján keresztül rendeltem?

A vásárlástól számított 1 évig vállalunk garanciát minden gépre. Ha probléma lenne valamelyik géppel garancia időn belül és a Perfect Nails hivatalos weboldalán (https://perfectnails.hu/) rendelted meg gépeidet, akkor juttasd el budapesti címünkre részletes hibaleírással. Ezután mi bevizsgáljuk, hogy valóban hibás-e a termék és a rendeltetésszerű használat során történt-e a meghibásodás. Amennyiben tudjuk, javítjuk, ha nem, akkor cseréljük. Minden esetet egyedileg bírálunk el, így csak akkor tudjuk bevizsgálni az adott problémát, ha a visszaküldéshez csatolod a gép minden tartozékát, számláját vagy annak másolatát, jótállási jegyét és egy pár soros hiba leírást, ha mindezek megvannak nincs más dolgod mint eljuttatni hozzánk:  

Cím:

Perfect Nails Kft.
Fehérvári út 89-95.
Budapest
1119

Mit tegyek, ha garancia időn belül elromlik a gépem és a Perfect Beauty Shopban vagy a Perfect Nails Viszonteladói üzletek valamelyikében vásároltam?

Ilyenkor, nincs más dolgod, mint az adott üzlettel felvenni a kapcsolatot és a géped minden tartozékával, jótállási jegyével, számlájával vagy annak másolatával együtt visszajuttatni hozzájuk. 

MASTER TABLE LED LAMP - ASZTALI LED LÁMPA

Mit tegyek ha garancián túl meghibásodtak a gépeim, eszközeim?

Folyamatosan arra törekszünk, hogy segítsünk Neked abban, hogy professzionális szolgáltatást tudj nyújtani termékeinkkel, gépeinkkel, eszközeinkkel műkörmös szalonodban, így nem is volt kérdés, hogy milyen új szolgáltatással kell bővülnünk. Elérhetővé tettük a Perfect Nails hivatalos márkaszervizét a Welka szerviz közreműködésével, tehát ha bármi problémád lenne gépeiddel a garancia időn túl, nincs más dolgod, mint felvenni a kapcsolatot a Welka szervizzel az alábbi elérhetőségeinek valamelyikén:

Welka Szerviz
1037 Budapest, Bojtár u. 31
+3670 422 2211
+3630 978 4244
rendeles@welka.hu
Welka Szerviz

Milyen lehetőségeket nyújt Neked a Welka Szerviz?

Professzionális szervizük teljeskörű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére , minőségi javításokat, karbantartásokat gyári előírás szerint végzi, így biztos lehetsz benne, hogy jó kezekbe kerülnek meghibásodott gépeid. 

Kit terhelnek a javítás, karbantartás költségei garancia időn túl?

A szerviz szolgáltatásai garancia időn túl vállalja a gépek javítását, karbantartását így minden költség Téged terhel. Részletekért nyugodtan keresd márkaszervizünket a fent említett elérhetőségek valamelyikén, kérd személyre szóló ajánlatukat és döntsd el megéri e számodra. Keresd fel oldalukat az alábbi linken: Welka Szerviz

Milyen szolgáltatásokat vállal a Welka Szerviz?

  • Csiszoló és vizes csiszoló gépek teljeskörű javítása, karbantartása
  • Ventilátorok tisztítása, javítása, karbantartása
  • UV / LED lámpák tisztítása, javítása
  • Műkörömcsiszolók, műköröm por elszívók tisztítása, karbantartása
  • Manikűr, Pedikűr eszközök, ollók, szikék lézeres professzionális élezése és javítása 

Minőség - Javítás - Karbantartás - Perfect Nails Márkaszerviz

Gyakran Ismételt Kérdések

 

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek