Rólunk

Perfect Nails - a megbízható műkörmös termékek márkája

A Perfect Nails megbízható anyagai rengeteg kéz- és lábápoló szakember munkáját könnyítik meg. Figyelünk vásárlóink, partnereink igényeire, saját fejlesztésű anyagaink piacvezetők a szakmában.

Folyamatosan stabil minőségű termékeink, a piacra kerülést megelőző tesztelésünk, a trendeket diktáló újdonságaink,felkészült oktatóink révén a márka világszerte kedvelt és elismert lett. Mégsem felejtettük el, honnan indultunk: a szakmai tökéletesség mellett a családias hangulatra is törekszünk.

Fontos, hogy kollégáink és partnereink is folyamatosan fejlődjenek szakmailag, és segíteni tudjuk őket az egyéni törekvésekben is.

A kéz- és lábápoló szakembereknek szóló teremékek mellett igény volt kozmetikumokra is, így a szaküzletek pedikűr és manikűr kozmetikumokkal bővült, később életre keltettük a Sara Beauty Spa termékcsaládot, ahol a masszázs testkezelés vonalat is elindítottuk.

 
 

Perfect Nails - tökéletes vásárlói élmény

A Perfect Beauty shop szaküzletekben felkészült kollégák várják a műkörmös, pedikűrös szakembereket, és a lakossági vásárlókat egyaránt.

A minden szaküzletben megtalálható, évente 6 alkalommal megjelenő PerfectBeautyMagazin komoly szereppel bír a termékek megismertetésében. A magazin túllép az akciós újság funkcióin. A kiadványt elolvasó műkörmös, pedikűrös szakemberek ötleteket meríthetnek a szalonmunkához, részletes újdonság és termékismertetőt és divat-előrejelzést kapnak.

Az üzleteink lehetőséget nyújtanak a termékek kipróbálására is, valamint rendszeresen szakmai workshopokon, szakmai továbbképzéseken vehetnek részt. Így biztos, hogy a vásárló nem kap zsákbamacskát! Az elégedett vásárló pedig visszatér!

A hálózat az üzletekben történő továbbképzések mellett évente kétszer Perfect Day rendezvényeivel is jelen van az ország minden részében, szinte házhoz megy az érdeklődő szakemberekhez.

A Perfect Nails története

A Perfect Nails Kft-t Székely György 1992-ben családi vállalkozásként indította el.

Az ő nevéhez fűződik az egyedülálló Kék Könyv megírása, melyben összegyűjtötte a kéz- és lábápolók számára szükséges tudásanyagot.Székely Imola lánya folyamatosan támogatta a vállalkozást az egyetemi évei mellett, valamint mindig is részt vett a termékfejlesztésben.

A cég jelentős fejlődésnek indulása a második generációtól datálható. Györgyei Attila és Székely Imola 2004-ben vette át a vállalat irányítását.

Az új korosztály szakmai kompetenciái, friss lendülete, valamint kitartása nagy lendülettel indította el a cég fejlődését. Digitális készletnyilvántartás, és az az első kereskedelmi folyamatok is bevezetésre kerültek, valamint elindították marketing tevékenységüket.

 

A növekedés lépései

Első digitális készletnyilvántartás, első katalógus, alap kereskedelmi folyamatok, első flash alapú honlap www.perfectnails.hu

Első arculatváltás a feketéből a magenta színre, Köröm-Expressz robogó beindítása, NSI képzések országszerte, ORLY márka és NSI kizárólagos képviselete

Első területi képviselő indítása Győr-Moson-Sopron megyében, román piacra lépés

Rendszeres offline hírével évente kétszer, Országos Körömnapok indítása, Perfect Bond -folyékony tapadófilm bevezetése, Meisinger csiszolófejek bevezetése. Alapanyagaink és tanítványaink verseny eredményei: több Magyar bajnokság arany érem

Már 5 autó járja az országot szinte minden megyében. Sara Beauty Spa brand piacra kerülése, Szakoktató képzés bevezetése, Nail Store Budapest megnyitása 120 nm. Az első Körömpalota 150 résztvevővel. Első Európa bajnokság arany érem.

Az első teherautó flotta váltása új Opel Vivaro-kra, + 1 autó, 3 Beauty Store, Dohány u. 46, Fogarasi út, Budaörs, Honlap frissítése html formátumra. Világbajnokság ezüst érem.

Második arculatváltás magentáról, purple-re. Tégelyek és üvegek designja is frissült

Új egyedi katalógus forma, az autó flotta 7-re bővült. Első aranyérem a londoni Körömolimpián. Hybrid Lacgel, Platinum zselé piacra kerülése

Olasz és portugál piacra lépés, első Cosmoprof kiállítás Bolognában, Tóth Gabi lett a Perfect Nails arca. Olimpiabajnokságon arany érem és a Winner of Winners. Üvegekben áttérés a lila színre. RTL Klub „Trendmánia” együttműködés

A Perfect Nails megjelenik Görögországban, Franciaországban, Belgiumban, Tenerife szigetén is, Piacra kerül a Premium Zselé, bevezetésre kerül a pontgyűjtő kártya.

A Nail & Beauty trendmagazin megjelenik 2 havonta 16 oldallal. A Nailstar internetes köröm-díszítőverseny indítása. A teherautó flotta cseréje új Peugeot- járművekre. Lac’n go leoldható lacgel piacra kerülése, Hardener Gel premier

Szalonkereső applikáció bevezetése, www.nailbeautysalon.net

Teherautó flotta csere a legszebb körmösautó Magyarországon. 19%-os forgalom növekedés. Egy új leányvállalat alapítása Nail & Beauty Academy Kft. Ez a cég országosan elterjedt OKJ-s képzéseket kínál.

További 3 országban új partnerek, Perfect Beauty Shop nyitása a Szent István krt.-on. A Dohány u. 46-os üzlet átalakítása. Franchise rendszer kialakításának megkezdése. 17 %-os forgalomnövekedés.

A cégcsoport összárbevétele meghaladta az 1,1 milliárd forintot. A franchise kézikönyvek elkészültek..

Megújult a Perfect Nails weboldala. Nemzetközi vásárlóinknak elindítottuk a perfectnailscompany.com-ot, a merusportcare.com-ot Meru sportkrémek számára, továbbá a sarabeauty.hu-t, a Sara Beauty Spa termékeink részére. Ezen kívül új, kifejezetten Perfect Nails Shop in Shop programot kínálunk viszonteladóinknak.

A Perfect Nails vállalata elnyerte a Business Superbrands díjat. Megnyitottuk új Perfect Beauty Shop üzletünket az ETELE Plaza-ban.

A perfect Nails története

Mára a vállalat az európai kéz- és lábápoló piac jelentős szereplőjévé vált.

Partnereink Európa és a világ több mint 30 országában képviselik stabil minőséget képviselő termékeinket.

Magyarországon közel 100 viszonteladó és 1500 műkörömépítő partnerünk eredményessége bizonyítja, hogy megéri a Perfect Nails termékeit forgalmazni!

 
 

Perfect Nails - Támogató partneri viszony

Hisszük, hogy termékeink hatékony értékesítéséhez elengedetlen azok beható (szakmai) ismerete.

Vállalatunk számára fontos, hogy partnereink tökéletes hátországa legyünk, ezért a franchise központban dolgozó kollégáink segítségével partnereink kész receptúrát kapnak a termékválasztékra, marketingre, képzésekre.

Win-win szituációra törekszünk: közös fejlődésünk a kulcs, hogy a buktatókat elkerüljük!

Marketing stratégiánk már bizonyított, partnereinknek folyamatos reklámlehetőséget biztosítunk offline és online felületeinken.

Franchise rendszerünk nemcsak az ismert márkanevet és egységes arculatot, hanem a vállalatunk kidolgozott üzleti modelljét, tapasztalatát, tudását és hírnevét is biztosítja. Emellett cégünk lehetővé teszi a területi védettséget is, így valódi garanciát jelent.