Az orosz mandula és a folyékonykő csodái - Lengyel Viki - Perfect Day Online

2020.10.12
Az orosz mandula és a folyékonykő csodái - Lengyel Viki - Perfect Day Online

 A Perfect Nails ingyenes körmös bemutatója, a Perfect Day rendezvény sorozat 2020 őszén sem marad el!

ALKOSS VELÜNK KÖNNYEN, GYORSAN, LÁTVÁNYOSAT, HISZEN ALKOTNI ÖRÖM!

Habár a Perfect Day körmös rendezvényeken a remek előadások és a jó hangulat garantált, felelős márkaként idén a világjárványra gondolva a korábbiaktól eltérően ONLINE tartjuk meg a rendezvényt. Így vigyázunk Rád is, hogy otthonod kényelméből és biztonságosan ismerhesd meg a Perfect Nails őszi újdonságait. Ráadásul nem egyszerre, hanem több napra bontva mutatjuk be újdonságainkat, hogy mindig frissen és érdeklőve tudj figyelni előadásainkra.

Újdonságokkal élőben!

Már nagyon készülünk és izgulunk. Újdonságainkat egyenesen a Home Office-ból közvetíti Lengyel Viktória oktatónk. Érdemes velünk tartanod élőben az előadáson, hiszen az interaktív, folyamatos kérdezz-felelek továbbra is lesz, így egyenesen az oktatótól kapsz választ kérdéseidre, melyeket a bemutató alatt tehetsz fel és melyeket közben meg is válaszol Neked a tréner. Újdonságaink pedig nem csupán egyszerű bemutatásra kerülnek, de egyúttal bevetésre is. A bemutató során, ahogy eddig is megszokhattad arra törekszünk, hogy a mindennapi szalonmunkádhoz nyújtsunk neked segítséget és Perfect tippekkel lássunk el, hogy te is könnyen, gyorsan tudj alkotni látványosat, hiszen Perfect Nails - Alkotni öröm.

Az orosz mandula és a folyékonykő csodái - Lengyel Vikivel

2020. október 14-én 18:00-tól élőben jelentkezik Lengyel Viktória Perfect Nails oktatónk az orosz mandula körömépítés és a folyékonykő témakörével az online Perfect Day bemutatóján. Építsd fel az orosz mandula műkörmöket és díszítsd látványos folyékonykő zselénkkel!  Az őszi idő lehet borús, de a körmöknek nem kellenek azoknak lenniük. Ebben segít Neked Viki, érdemes vele tartanod!

Az élőben elhangzó kuponkóddal minden termékünket 10%, míg színes zseléinket 25% kedvezménnyel szerezheted be  2020.október 14. 18:00  - 2020. október 15. 18:00 között. Az akció csak a www.perfectnails.hu weboldalon érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. A színes zselékért kattints IDE!

Ha lemaradnál az élőről, akkor nézd vissza bemutatónkat! Ne maradj le, Viki Perfect Day Online előadása csupán 2020. október 18. éjfélig elérhető, visszanézhető! Anyaglistáért görgess lentebb!

Perfect Nails Facebook 

 

Milyen anyagokat használ Viki a bemutató alatt?

Kattints a lentebbi listán a névre és részletesebben is megismerheted az egyes termékeinket!

További részeletekért a Perfect Day-ről és a kedvezményekről itt találsz: 

Perfect Day Online

LACGEL PLUS 5 SHADES OF GRAY GÉL LAKK SZETT

LACGEL PLUS 5 SHADES OF GRAY GÉL LAKK SZETT

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek