A Perfect Pontgyűjtő - Műkörmös törzsvásárlói Kedvezményprogram átmenetileg szünetel!

Perfect Pontgyűjtő - Műkörmös Törzsvásárlói Kedvezményprogram

 
Vásárolj Perfect Beauty Shop üzleteinkben, vagy Perfect Beauty Car Területi Képviselőinknél és gyűjtsd a Perfect Pontokat!
 
Minden bruttó 5.000 forint értékű vásárlás után 1 Perfect Pont matricát kapsz. Ragaszd a Perfect Pont matricát a Perfect Pontgyűjtőbe és váltsd be a termékeinkre vonatkozó kedvezményre, szerezd meg promóciós termékeink egyikét vagy érvényesítsd azt egy Perfect továbbképzés árából. A választott kedvezményt a következő vásárlásodkor érvényesítjük.
 
Bruttó 5.000 Ft értékű vásárlás esetén 1 Perfect Pontot kapsz.

Az első vásárlástól számított első 6 hónapban:

Nettó vásárlási érték esetén
10 Perfect Pont = 10% kedvezmény
20 Perfect Pont = 20% kedvezmény
30 Perfect Pont = 25% kedvezmény

Az első vásárlástól számított 6. hónap után:

Promóciós termékekre való beváltás
10 Perfect Pont = Frottír törölköző vagy kéztámasz
20 Perfect Pont = Perfect kötény vagy póló
30 Perfect Pont = Porcelán vagy Zselé készlet

Továbbképzésekre vonatkozó kedvezmény
10 Perfect Pont = -20% kedvezmény
20 Perfect Pont = -50% kedvezmény
30 Perfect Pont = -12.700 forint

SZABÁLYZAT

ÉRVÉNYESSÉG

A Perfect Pontgyűjtő kizárólag teljesen kitöltve (Vevőnév, Vevőkód, Telefon, E-mail, Első vásárlási dátum, Lejárati dátum, Beváltási dátum, Beváltó személy neve) érvényes. A fel nem használt Perfect Pontok az első vásárlást követő 1 év után elveszítik érvényességüket és a továbbiakban nem válthatók be.

KITÖLTÉS

Vevőnév: Minta Judit
Vevőkód: 070707
Telefon: 06-30-123-4567
Email cím: minta@judit.hu
Első vásárlás dátuma: 2020.03.01
Lejárati dátum: 2021.03.01.
Beváltási dátum: 2020.06.01.
Beváltó személy neve: BeautyCar Csaba

BEVÁLTÁS

A Perfect Pontgyűjtő beváltása kizárólag 10, 20 és 30 Perfect Pont összegyűjtésekor lehetséges. Az összegyűjtött Perfect Pontok az első vásárlás dátumát követő 6 hónapon belül válthatók be kedvezményre. A kedvezményt a következő nettó vásárlási értékből vonjuk le. Az első vásárlást követő 6. hónap után kizárólag a Perfect Pontgyűjtőben felsorolt pontértéknek megfelelő promóciós termékekre vagy a továbbképzésekre vonatkozó kedvezményre válthatók be. A választott kedvezményt a következő vásárlásodkor érvényesítjük. A Perfect Pontok beváltása az első vásárlást követően 1 éven belül lehetséges. A fel nem használt pontok 1 év után elveszítik érvényességüket és a továbbiakban nem válthatók be.

PÉLDA

Ha az első vásárlás dátuma 2020.03.01., amikor a kuponfüzet is kiállításra kerül és pl.: 2020.07.10-ig 20 Perfect Pontot gyűjtesz, akkor ezt a 20 Perfect Pontot, 2020. 08.31.-én még beválthatod a vásárlásod esetén 20% kedvezményre, amely a nettó vásárlási értékből kerül levonásra.

  • Ha nem történik beváltás, akkor a következő 6 hónapban ezt a 20 Perfect Pontot beválthatod Perfect kötényre vagy pólóra vagy egy továbbképzés árának 50%-ra.
  • Ha nem történik beváltás és gyűjtöd tovább a Perfect Pontokat, akkor akár 30 Perfect Pontot is beválthatsz 2021.03.01-ig Porcelán vagy Zselé készletre vagy 12.700 forint kedvezményre egy általad választott továbbképzés esetén.
  • Ha nem történik beváltás és nem sikerül a pontokat az első vásárlást követő 1 évben (a példában 2021.03.01.-ig) semmilyen formában beváltanod, úgy elvesznek a Perfect Pontok.

A Perfect Pontok beváltásakor a Perfect Pontgyűjtőt a számla másolatához kell csatoltatni. A beváltás után egy újabb Perfect Pontgyűjtőben kezdheted gyűjteni a Perfect pontokat, akár a vásárlási értekből jóváírt kedvezményre, akár promóciós termékre vagy továbbképzésre vonatkozó kedvezményre.

A beváltott kuponfüzetet át kell adni a beváltás helyén a Perfect Beauty Shop eladójának vagy a Perfect Beauty Car Területi Képviselőnek, akinek a beváltott Perfect Pontgyűjtőt a számla másolatához kell tűznie. Pontbeváltás után újabb üres Perfect Pontgyűjtőt adunk, melyben újrakezdheted a Perfect Pontok gyűjtését.

A beváltás során a Perfect Nails Kft. a kártyabirtokos személyazonosságát nem köteles ellenőrizni, ezért az esetleges illetéktelen beváltásért felelősséget nem vállal! A Perfect Nails Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a kiállított számlák alapján ellenőrizze a beváltott kedvezmények jogszerűségét. A bizonyítottan jogosulatlan beváltás jogi következményeket von maga után!

*A Perfect Pontgyűjtő és a hozzá tartozó Perfect Pont matrica bármilyen formában történő sokszorosítása vagy hamisítása jogi következményeket von maga után! A beváltott Perfect Pontok értékéből készpénz nem adható vissza! A Perfect Nails Kft. a pontgyűjtés szabályait és feltételeit jogosult egyoldalúan módosítani. Ajánlatunk kizárólag a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A fotók illusztrációk.

Új termékek