A Perfect Beauty Car (by Perfect Nails) egy startup, műköröm -szépségipari franchise modellt kínál Magyarországon

A cég Perfect Beauty Car (by Perfect Nails) szolgáltatása minden műkörmös, pedikűrös, kozmetikus és masszőr számára kényelmes és gyors áruellátási lehetőséget kínál, melynek a legfontosabb és leghűségesebb felhasználói az elfoglalt, professzionális szakemberek. Az Android és iOS eszközökön elérhető weboldalon vagy telefonszámon keresztül történő megkeresés vagy megrendelés során a PBC tanácsadó a megadott címen és egyeztetett időpontban kiszolgálja az ügyfelet a kívánt termékekkel.

A szolgáltatás heti, kétheti vagy havi rendszerben vehető igénybe és kifejezetten elfoglalt, kevés szabadidővel és sok vendéggel rendelkező szakembereknek az ország teljes területén. A Perfect Beauty Car egy már meglévő piaci szegmens kiszolgálásara létrehozott sikerre hivatott franchise modell, mivel ügyfeleinek 60%-a már most hűséges törzsvásárlója a Perfect Nails & Sara Beauty Spa márkáinknak.

A Perfect Nails több fejlesztés alatt álló ötlete mellett tavaly áprilisban mutatta be a műköröm, kozmetikai kereskedelem, oktatás- és szépségápolási szolgáltatást nyújtó” Perfet Beauty Shop” -ot, mely a tradicionális régi „fodrászkellékes” modellt váltja le. Az első két bolt Budapest belvárosában nyílt meg, az egyik a nagyon frekventált Szent István körúton, a másik pedig a Dohány utcában, számtalan szépségszalon környezetében. Az offline boltok területén működő “Perfect Beauty Shop” hálózat a Perfect Beauty Car-hoz hasonlóan, franchise üzleti modell szerint működik majd.


Ha érdekel ez az ajánlat és szeretnél egy sikervállalkozás része lenni, kattints a lentebbi gombra!


 

Háttér

A Pefect Beauty Car (by Perfect Nails) egy 2006-ban alapított vállalkozás, amelyet egy magyar-német háttérrel rendelkező fiatal házaspár indított el a Perfect Nails Kft (alap.1992). segítségével. A cég ma a világ 22 országában (pl. Anglia, Németország, Portugália, Görögország, Románia, Svájc, Madagaszkár…) működik, és a professzionális műköröm, pedikűr, kozmetika és masszázs szakembereknek kínál alapanyagokat és oktatásokat szaküzleteben, autókon vagy weboldalon keresztül.

2019-ben a Perfect Beauty Car tanácsadói 1 millió eurós forgalmi teljesítményt értek el. A Perfect Nails cégcsoport összteljesítménye meghaladta a 3 millió eurót. A számos befektetést és fejlesztést, mind önerővel, külső finanszírozás nélkül sikerült megvalósítani, ami biztosítja a dinamikus, stabil fejlődését a cégcsoportnak. Ezt a kiváló teljesítményt olyan jól ismert európai minősítő intézmények, mint a Bisnode és az Opten is elismerik.

A Perfect Nails márka számos díjat nyert az elmúlt években: többszöri magyar bajnoki címek műköröm építésben és díszítésben, Többszöri Körömolimpiai címek Londonban, valamint 2012-ben a Winner of Winners díj megszerzése. Megkapta 2019-ben a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványt, amelyre 2019-ben a magyar vállalkozások mindössze 0,5%-a jogosult.

 

A Perfect Nails márka számos díjat elnyert az elmúlt években:

többszöri Magyar bajnoki címek műköröm építésben és díszítésben

többszöri Körömolimpiai címek Londonban

2012-ben a Winner of winners díj megnyerése

megkapta 2019-ben a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványt 2019-ben, melyre a magyar vállalkozások mindössze 0,5%-a jogosult.

 

Jövedelmező és elérhető üzleti modell

“A Perfect Beauty Car egyedi lehetőséget kínál a magyar egyéni vállalkozók számára, akik gyors befektetés-megtérüléssel keresnek üzleti lehetőséget” – mondta Györgyei Attila a Perfect Nails Kft. ügyvezető igazgatója és társtulajdonosa.

Kutatásaink azt mutatják, hogy a szakemberek 70%-a az offline vásárlást még mindig előnyben részesíti, eszerint a személyes kapcsolattartás, a termékek offline megismertetése, kombinálva az online lehetőségekkel, továbbra is egy sikersztori. Mi azon vagyunk, hogy a modern innovatív változásokat integráljuk a tradicionális professzionális szépségipar területére.

Györgyei Attila szerint a franchise típusú működési modell során a befektetés 12 hónapon belül megtérül, és 10 hónap után közel havi 500.000 forintos profitot termel. A hazai franchise partnerek komoly marketing és logisztikai támogatást kapnak, illetve a cég nem számít fel jog- és marketingdíjakat az első évre. A digitalizáció és a különféle előfizetési lehetőségek segítségével a cég igyekszik megváltoztatni a professzionális szépségipari szektor hagyományos működését is.

A Perfect Beauty Car franchise-modellje egy új lehetőség, a régi fodrászkellékes viszonteladói vagy ügynöki státuszú egyéni vállalkozók számára. Számos megyében lett sikeres a hagyományos „slepptúra”, amit a folyamatos piaci körülmények változásai miatt, valamint az egyéni igények kielégítése céljából fejlesztettünk tovább. Most egy újabb dimenzióba emeljük e sikerszakmát Magyarországon.

A vállalat munkavállalóinak száma is rendkívüli mértékben növekszik. A cég ma már világszerte több mint 35 közvetlenül és 200 közvetetten foglalkoztatott alkalmazottal rendelkezik. A szolgáltatás heti, kétheti vagy havi rendszerben vehető igénybe és kétféle fizetési mód választható: bankkártyás és készpénzes fizetés, a szolgáltatás pedig a teljes hazai professzionális szépség szektorban felhasználók számára elérhető.

A sikeres pályázathoz a jelentkezőnek az alábbi feltételekkel szükséges rendelkeznie:

  • Kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
  • Direkt értékesítési tapasztalat, ügyfél-orientált hozzáállás
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • B kattegóriás jogosítvány, autóvezetési gyakorlat
  • Gépjármű: kisteherautó, legalább 3 m3 rakodó területtel
  • 3-5 millió Ft-os tőke
  • Számlaképesség, vállalkozás

Azok az egyéni vállalkozók, akik Perfect Beauty Car-t szeretnének nyitni Magyarországon, a lenti gombra kattintva tudnak pályázni.

Györgyei Attila

 
 

Ha érdekel ez az ajánlat és szeretnél egy sikervállalkozás része lenni, kattints a lentebbi gombra!