2020. május 2-án, szombaton este 18 órakor Hargitai Noémi, a Perfect Day ingyenes körmös továbbképzésünk oktatója Ombre varázslatot mutatott be. Színek, melyeket eddig nem mertél összemosni, egyszerű, de látványos minták a visszafogott kombinációkhoz! Csatlakozz és tanulj, hogy elkápráztasd vendégeid, amikor visszatérnek hozzád! 

Az online körmös tanfolyamhoz készítsd elő az alábbi termékeket, melyeket Noémi használni fog a videó alatt:

Ingyenes online műkörmös tanfolyam - Perfect Nails - Hargiati Noémivel
Az online műkörmös tanfolyam közben hallhatsz majd egy kupon kódot, melyet már nem tudsz felhasználni, hiszen csak az élő oktatást követő 48 órában ( 2020. május 2. 18:00 - 2020. május 4. 18:00) volt érvényes.  

Tanfolyam részletei

Tanfolyam élő időpontja: 2020. május 2.

Időtartam: 120 perc

Képzési díj: NINCS - Ingyenes

Oktató: Hargitai Noémi

 *Az akcióban az adott kupon kód beírásával az adott online tanfolyam kezdetétől, 18:00-tól 48 óráig érvényes. A kupon kódok adta kedvezmény kizárólag a www.perfectnails.hu oldalon leadott rendelésekre vonatkozik. A változtatás jogát fenntartjuk! Az online megrendelések teljesítése a megrendelések beérkezési sorrendjében történik! A készlethiányból fakadó esetleges áruhiányért felelősséget nem vállalunk! A felhívás más akciókkal és egyéb kedvezményekkel nem vonható össze!

Oktató: Hargitai Noémi