Ombre variációk - Műkörmös Oktató Videó

VID008
12 900 Ft

Ez a termék digitálisan elérhető tartalom.

Műkörmös lennél?

Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam

Manikűrös és Körömdizájner Tanfolyam

Szállítási információk
  • Ingyenes szállítás 15.000 Ft feletti vásárlás esetén Részletek->>>
  • Személyes átvétel üzleteinkben akár 1 munkanapon belül
Fizetési lehetőségek
Miért éri meg nálunk vásárolni?

Ombre Variációk - Műkörmös Oktató Videó

A videóban oktató jelleggel kerülnek bemutatásra műköröm építő- és díszítő technikák, melyek tökéletes minőségben elérhetőek, többszörösen díjnyertes oktatóink által részletes magyarázatokkal ellátva, teljeskörű tudást biztosítva. Megvásárlást követően a videót korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni a Perfect Nails-es fiókodon keresztül, ahol a kurzus elvégzését elismerő oklevelet is letöltheted.

Négy különböző díszítő technika, amivel minden évszakban elkápráztathatod a vendégeidet, hiszen a színek cseréjével mindig új és új kombinációkat, hatásokat érhetsz el. Használd őket mind a tíz körömre, vagy csak kettőre díszítésként, de akár lehet ez egy gyönyörű alap egy mutatós indafestés vagy köröm nyomda alá.

Amiről tanulhatsz:

  • Megfelelő ecsetválasztás.
  • Lakkok megfelelő kiválasztása.
  • Ecset használati technika.
  • Klasszikus és a legújabb ombre készítési technika.

A videó célja, hogy olyan technikát adjak át, ami szalon időn belül könnyedén, mutatós díszítés készíthető.

A videó hossza: 60 perc.

Kinek ajánljuk?

Tanulóknak, kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak.

Oktatóról

Budaházi Anina 10 éve foglalkozik a Műkörömépítő szalon világ minden trükkjének elsajátítàsával, oktatásával az OKJ és továbbképzésekben egyaránt.

Jelenleg a Perfect Beauty Academy szakoktatója, a Perfect Nails továbbképző trénere. Célja a tanulók és már végzett körmösök számára azt a tudást àtadni, amivel könnyedén boldogulhat a szalonban.

Fontos információk

A műkörmös oktató videó megvásárlása regisztrációhoz kötött, a vásárlás folyamán felhasználói fiók léterhozása szükséges. Amennyiben a kosár tartalmaz oktató videót (akár egyéb termékek mellett), úgy a fizetés csak online bankkártyás, vagy azonnali átutalásos fizetéssel lehetséges. Sikeres fizetést követően a videó azonnal elérhetővé válik, korlátlan számban és ideig megtekinthető. A videó lejátszása a regisztrált fiókba belépve, Fiókom > Oktató videók menüpontban lehetséges, letöltésre nincs lehetőség. Az oktatóvideók az aktuális ingyenes szállítás értékhatárához szükséges kosárértéket nem növelik. Sikeres vásárlást követően, minden oktató videóhoz letölthető a kurzus elvégzését elismerő oklevél a Fiókom > Letöltések menüpontban. További felhasználási feltételekről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhatsz.

 

Nincsenek bejegyzések

Használtad a terméket?

Mond el véleményed és segíts másoknak a megfelelő döntésben

Értékelem
Valószínűleg ezek is érdekelhetik
Gyors házhoz szállítás

Megrendelését 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk!

Professzionális termékek

Termékeinket világbajnok körömépítőkkel teszteljük!

Biztonságos vásárlás

Ha elégedetlen, 14 napig elállhat a vásárlástól!