My Perfect Beauty - Hűségpont Rendszer

Rendszeresen nálunk vásárolsz? Szeretnénk megköszönni vásárlásaidat a Perfect Nails Webáruházban, ezért kidolgoztunk egy hűségpont gyűjtő rendszert, és visszatérő vásárlóként megrendeléseidet hűségpontokkal jutalmazzuk.

1. A hűségpont rendszer szabályai

1.1 Ki veheti igénybe a hűségpontokat?

A hűségpontokat csak a Perfect Nails Webáruház oldalán (www.perfectnails.hu) regisztrált felhasználóknak tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás és felhasználói fiókregisztráció végrehajtásával lehet. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

A My Perfect Beauty programhoz való csatlakozás esetén elfogadod, hogy feliratkozol hírlevelünkre. A My Perfect Beauty programból való kilépés esetén, az addig összegyűjtött és fel nem használt pontokat elveszíted.

1.1.1 Hogyan tudok csatlakozni a My Perfect Beauty programhoz?

Regisztrációkor be kell pipálni a "Csatlakozom a My Perfect Beauty törzsvásárlói programhoz és elfogadom a feltételeket" jelölőnégyzetet:

Amennyiben van már Perfect Nails felhasználói fiókod, a Fiókom->Profil adatok menüpontban be kell pipálni a "Csatlakozom a My Perfect Beauty törzsvásárlói programhoz és elfogadom a feltételeket" jelölőnégyzetet:

Csatlakozás meglévő profil esetén

Csatlakozás meglévő profil esetén

A hűségpontrendszer 2023.01.12-től érvényes!

1.2. Hogyan lehet hűségpontokat szerezni?

Minden vásárláskor, a megvásárolt termékek után hűségpontokat írunk jóvá. A szerzett hűségpontokat a következő vásárlás alkalmával fel is használhatod vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést. A szállítási költség és az utánvét kezelési költség után nem jár pont.

Minden termék esetén a rendszer jelzi számodra, hogy pontosan mennyi hűségpontot kapsz, ha az adott terméket megvásárolod, pl:

1.3 Meddig lehet felhasználni a pontokat?

A vásárlásod után kapott pontokat, a My Perfect Beauty hűségpontrendszer visszavonásáig bármikor felhasználhatod.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

1.4 A hűségpontok értéke

Termékvásárlás során minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről mindig az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.

Általánosságban 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá (felfelé kerekítve).

Beváltásnál a pontok forintértéke: 1 pont 1 Ft-ot ér.

Javasoljuk, hogy figyeld akcióinkat, érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert az akciókról szóló tájékoztatásokat hírlevelünkben küldjük.

1.5 Hűségpontok beváltása, jóváírása

1.5.1 Hogyan történik a hűségpontok jóváírása?

A Perfect Nails Webáruházban a hűségpontokat, a rendszer automatikusan, a regisztrált vásárló felhasználói fiókjában írja jóvá, miután a csomagot postáztuk vagy a személyes átvétele megtörtént.

Tehát a hűségpontok csak a rendelés állapotának „Teljesítve” állapotra állítása után lesznek felhasználhatók.

A vásárlások során a hűségpontok összeadódnak, amit részben vagy egészben felhasználhatsz. A maximálisan gyűjthető, és egy vásárlás során maximálisan felhasználható hűségpontok száma nincsen korlátozva.

Hűségpontjaid egyenlegéről a Felhasználói fiókodban kaphatsz tájékoztatást. Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményeddel!

A hűségpont rendszer feltételei és kedvezményei előzetes kiértesítés nélkül megváltozhatnak.

1.5.2 Hogyan lehet beváltani a hűségpontokat?

A vásárlások alkalmával összegyűjtött hűségpontok beváltását a rendszer, a Kosár oldalon automatikusan felajánlja beváltásra. A beváltáshoz kattints a Felhasználható pontok mezőbe és írd be a felhasználni kívánt pontok mennyiségét. Az Alkalmaz gombra kattintás után, a rendszer, a kosár részösszegéből automatikusan levonja a hűségpontok értékét (1 pont = 1 Ft). Ha mégsem szeretnéd beváltani a hűségpontokat, kattints a Törlés ikonra, és a rendszer visszateszi az egyenlegedre a hűségpontokat.

My Perfect Beauty pontok beváltása

Ha a Kosár oldalon nem váltod be az összes, egyenlegeden szereplő hűségpontot, akkor a Pénztár oldalon még lehetőséged van a beváltásra a fent leírtak alapján.

Az összegyűjtött hűségpontok kizárólag termékekre válthatók be, szolgáltatásokra nem (pl. szállítási díj stb.).

Új termékek