Műkörmös Oktató Videók

Ismerd meg Te is a Perfect Learning legújabb, HD minőségű, műkörmös oktató videóit, többszörösen díjnyertes oktatóink mutatják meg Neked a legkedveltebb építő- és díszítő technikákat! Exkluzív hozzáférés vár: nincs időlimit, korlátozás, lejárat, a megvásárolt videót kényelmesen, korlátlan számban és ideig tudod megtekinteni regisztrált fiókodban. Minden oktató videóhoz egy a kurzus elvégzését elismerő, letölthető emléklapot adunk.

Kezdheted a technikai alapokkal, részletes magyarázatokkal ellátva alapozhatod meg tudásod. Megismerheted a gél lakkok felvitelének egy precízebb technikáját, valamint a csiszológép használatát és a töltés folyamatát AcrylGel anyaggal. Ha pedig a az Acyrlgel használatát szeretnéd megtanulni épített köröm esetén, akkor az AcrylGel Szalonépítés műkörmös oktató videó a Perfect választás.

Kezdők, újrakezdők, haladók bátran belevághatnak az izgalmas 3D francia technika megismerésébe, de könnyen elmélyülhetnek a klasszikus orosz manikűr és a különleges mineral art rejtelmeiben is.