Megérkezett a varázslatos csillogás!

2020.05.20
Princess Dream gél lakk szett

Miről álmodik egy lány? Ragyogni vágyik, akár egy hercegnő, aki a szőke herceget várja!

Visszafogott csillogás és élénk színek szerelmi házassága ez a friss, koranyári géllakk kollekció. A LacGel Effect Princess Dream Gél Lakk Szett szín a színben, csillám a csillámban, habos-babos álomvilág a lakkzselés körmökön, melyek a pasztel színek tökéletes kiegészítőiként vibrálnak a géllakkal színezett, ápolt műkörmökön.

Ragyogj, akár egy hercegnő! - Lássuk a gél lakk kollekció színeit:

LACGEL EFFECT E011 GÉL LAKK 4ML - ELZA - PRINCESS DREAM

Elza egy fagyos hercegnő színe, ami akár egy téli, mesebeli álomruha, úgy simul a műkörmökre ez a kék. Ha vendéged igazán a trendek megszállottja, akkor ajánld neki bártan ezt a csillagó kék árnyalatot, hiszen 2020 Év színe is a kék. 

LACGEL EFFECT E012 GÉL LAKK 4ML - CINDERELLA - PRINCESS DREAM

Hamupipőke ruhája hol kék, hol rózsaszínben tündököl, de csak azért mert ezt a színjátszó, csodálatos lila árnyalatot nem látta. Ha vendéged kedvenc színe a lila, akkor nincs kérdés, ha pedig a visszafogottság híve, bátran keverd ombre körmökbe is ezt az árnyalatot.

LACGEL EFFECT E013 GÉL LAKK 4ML - ARIEL - PRINCESS DREAM

Legyen szó igazi tengerhabokról vagy csak egy könnyed nyári pihenésről az udvaron, ez a gél lakk szín ideális választás vendégednek.  Ragyog a napfényben minden csillám, igazi átmenet Hamupipőke színváltós lila és Jasmine rózsaszíne között. 

LACGEL EFFECT E014 GÉL LAKK 4ML - JASMINE - PRINCESS DREAM

Visszafogott rózsaszín, amit a gyöngyházfény szerelmesei is imádni fognak, hiszen ki ne szeretne úgy ragyogni, még ha visszafogottan is, akár egy hercegnő?

LACGEL EFFECT E015 GÉL LAKK 4ML - BELLE - PRINCESS DREAM

A francia belle szó jelentése: nemes. Éppolyan nemes a Princess Dream gél lakk szett Belle színe is, mint A szépség és a szörnyeteg kedves és jószívű hősnője. 

LACGEL EFFECT PRINCESS DREAM GÉL LAKK SZETT

Extrém tartós gél lakk színek 3 lépésben!

A LacGel Effect Princess Dream Gél Lakk Szett kiváló tapadású a csillámoknak, flittereknek köszönhetően. Sűrűbb állagú géllakk, amely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. A géllakk UV/LED lámpa fényére köt, akár 3 hétig karc-, kopás- és lepattogzás mentes. Használatához géllakk alap és fedő fényzselé szükséges. Oldhatósága biztosítja a reszelésmentességet a természetes körmök védelméért. Extra vékony, nagyon természetes, mint egy körömlakk. FIGYELEM! Használat előtt fel kell rázni vagy egy spatulával felkeverni az egyenletes pigmenteloszlásért.

LacGel Effect Princess Dream Gél Lakk Szett színei készletben 10%-kal olcsóbb! Szerezd be mind!  Kattintsd a videóra és hagyd hogy elkápáztasson a csillogás!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek