Trópusi hangulat, olasz divatszínek géllakk szettbe zárva

2022.07.29
Trópusi hangulat, olasz divatszínek géllakk szettbe zárva
A Gucci márkanév mára teljesen összeforrt azzal az ellenállhatatlan olasz stílussal, ami nem csak fényűzést és luxust közvetít, de kifinomult eleganciát és egyediséget is. Nem véletlen, hogy az ismert olasz divatház kollekciói időről-időre megihletnek másokat is. Így történt velünk is, és tulajdonképpen Tropical Chaos fantázianevű géllakk szettünket is egy nagyon fiatalos és trendi, nyári Gucci-ruhakollekció hívta életre.

Jellegzetes "guccizöld" és más hawaii színek

A nagy olasz divatmárkák által gyakran használt virágmintákból, és az olasz divatházak ikonikus színeiből inspirálódtunk, így a szóban forgó géllakk szettből természetesen nem hiányozhat – a pasztell kék és különleges rózsaszín mellől – az extra pigmentált guccizöld sem. Ez a márkára igen jellemző zöld árnyalat nem csak azzal a bizonyos, szintén jellegzetes guccipirossal mutat jól, hanem önmagában is rendkívül figyelemfelkeltő és divatos. Nyárias árnyalat, amit remekül kombinálhatsz például trópusi növényeket mintázó Tropical Garden körömmatricáinkkal, vagy az Exotic Life „állatos” körömmatricákkal is. Ha a legegyszerűbb körömdíszítési megoldások híve vagy, ezzekkel a tipikusan nyári körömmatrica szettekkel nem foghatsz mellé.
 LacGel Tropical Chaos Gél Lakk Szett

Bátran kísérletezz a trópusi színek kombinálásával is!

A Gucci trópusi stílusú kollekciója gazdag, – a szó pozitív értelmében vett – tarka színeivel magára vonz minden tekintetet. Ugyanez a helyzet a csodálatos szín-összeállítású, nagyon vidám és nyárias géllakk szettünkkel is, ami igazi jolly jokere lesz a napsütötte, kánikulai napoknak.
 
Ha vendégeid csak annyit kérnek tőled, hogy lepd meg őket valamilyen igazi nyári manikűrrel, máris előkerülhet a Tropical Chaos géllakk szett a fiókból, és indulhat is az alkotás. Bátran engedd szabadjára a képzeletedet, hiszen ezek az árnyalatok nem csak külön-külön, de egymással kombinálva is remekül mutatnak! És akkor se csüggedj, ha valamelyik kedvenc trópusi színed fogytán van, mert ezeket a géllakkokat nem csak szettben, hanem önmagukban is megrendelheted!
 

Megnézem

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek