Tele körmös inspirációval! - Perfect Beauty Shop - Etele Pláza

2021.09.15
Tele körmös inspirációval! - Perfect Beauty Shop - Etele Pláza

Mérhetetlenül boldogok és büszkék vagyunk, hogy most bejelenthetjük, mi is itt vagyunk! Tele körmös inspirációval, megannyi gél lakk árnyalattal, műkörmös alapanyagokkal és szebbnél szebb körmös kiegészítőkkel, mi is részesei lehetünk egy nagyszerű élményközpontnak, ahol garantáltan élmény a vásárlás.

Etele Plaza és a Perfect Nails

Elég izgalmas napok állnak mögöttünk és előttünk is. Igazából nem is terveztük, hogy a Szent István krt.-ról elköltözünk, de tudod milyen az, amikor csak jön egy gondolat, egy lehetőség és hirtelen dönteni kell? Így történt velünk is. Egy újabb lehetőséget kaptunk, amivel cégünk tovább fejlődhet. Sokat gondolkodtunk, többször átrágtuk az elmúlt napokban, mikor egyszer csak felmerült a kérdés: Miért ne? Innentől egyértelmű volt megtesszük a lépést, valami új, valami jobb, valami különlegesebb felé.

Ráadásul 5 napunk van nyitásig!

Wow, ez így elég kevés idő, de az Etele Pláza megnyitója most pénteken 2021. szeptember 17-én lesz, így nem maradhatunk le! Minden erőnket bevetve próbálunk a tőlünk már megszokott minőségben egy újabb Perfect Beauty Shopot kialakítani, de egyelőre csak Pop Up Store-ként. Ne lepődjetek meg, ha még nem vagyunk tökéletesek az első pár hétben. Mi már nagyon készülünk!

Tele körmös inspirációval! - Perfect Beauty Shop - Etele Pláza

Tarts velünk egy okospláza élményre Budán a Kelenföld vasútállomás közvetlen közelében!

Miért az ETELE PLÁZA?

Mert egy ilyen innovatív, fenntartható környezet, ahol a legmodernebb digitális megoldások, impozáns térkialakítások kapnak főszerepet egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal, amit a műkörmös szakmában a Perfect Nails is képvisel. Szóval egyszerűen tökéletes választásnak tűnik.

ETELE Szolgáltatások

Az Etele Applikáció segítségével, könnyen megtalálhatod üzletünket is, de megsúgjuk, a Perfect Beauty Shop a földszinten helyezkedik el, tehát könnyedén megközelíthető lesz. Sőt még a parkolást is igazán egyszerűvé tették Neked, nem kell sorban állnod, mert az applikációval jegymentesen tudsz parkolni, ahol majd a továbbiakat is intézheted, könnyen mobilod segítségével.

Családosok Figyelem!

Hétvégén is nyitva vagyunk, így összekötheted a szórakozást a hasznossal! Nyugodtan vásárolj be kedvenc műkörmös alapanyagaidból, mert a pláza szakemberei rátok is gondoltak Gyermekjátszók, Baba-mama szoba kialakítással, ahol barátságos, tiszta és kényelmes környezettel várják a vásárlót. Majd jöhet egy kis gasztronómiai felüdülés egy jó mozi, a család kikapcsolódásáért!

Tarts velünk! Legyél Te is részese egy Perfect élménynek legújabb üzletünkben a Perfect Beauty Shop – ETELE Plázában!

Nyitvatartás:

Hétfő – Szombat: 10:00 - 21:00
Vasárnap: 10:00 – 20:00

Cím: 1119, Budapest, Hadak útja 1.

Back to School - Perfect Beauty Shop Akció

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek