Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik - Lakkzselé színek

2020.10.02
Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik -  Lakkzselé színek

Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik - Lakkzselé színek

Az előző részben bemutatott színezett alapokat, gondolok itt a Fiber alapzselékre és az Elastic Gel család tagjaira, természetesen klasszikusan alapzseléként is használhatjuk akkor, ha valamilyen színt viszünk fel rájuk. Sokszor kimondottan praktikus lehet bizonyos színek alá színezett alapot használni: világosabb, foltosodásra hajlamos vagy pasztell színek esetén tökéletes fedést érhetünk el, ha nude színű alapzselére használjuk őket. A tejfehér alapon, mint a Fiber Vitamine Gel, szinte világítanak a neon színek a színkiemelő hatása miatt.

Azonban a színes lakkzselék esetén is rengeteg különböző típus és hatás közül választhatunk. Nézzük először is a gél lakk színeket:

LacGel Gél lakkok

A hagyományos LacGel közepes állagú, könnyen terül, jól pigmentált. Hígabb állaga miatt a pigmentek könnyen leülnek az üveg aljára, így használat előtt mindenképpen alaposan rázzuk fel. Tökéletes a hagyományos géllakkozáshoz, két vékony rétegben használva tökéletes fedést érhetünk el vele. A kontúros szélek eléréséhez érdemes felváltott kézzel, ujjanként lámpázni az első réteget, hogy a folyékonyabb állag nehogy a forma kárára váljon. Használható rugalmas alapzselére, zselé, porcelán és acrylgel felületére is.
Fedéséhez rugalmas fényzselét használjunk, mint például a Cool Shine Ever Top Gel - Fényzselé.

LACGEL FASHION TREND FALL GÉL LAKK SZETT

LacGel Plus Gél Lakkok

Kissé sűrűbb állaggal rendelkezik a LacGel Plus, amely magasabb pigmenttartalmának köszönhetően egy közepesen vastag rétegben is használható, így gyorsabb anyagfelvitelt tesz lehetővé, amely jobban tartja a formát is, így akár több körömre is felvihető egyszerre. Sűrűbb állaga miatt a pigmentek nehezebben ülnek le az üveg aljára, de időnként érdemes alaposan felrázni vagy egy spatulával felkeverni. Használható rugalmas alapzselére, zselé, porcelán és acrylgel felületére is.
Fedéséhez rugalmas fényzselét használjunk, mint például az Extreme Gloss Top Gel - Fényzselé.

LacGel Rapid Gél Lakkok

Még gyorsabb anyagfelvitelt tesz lehetővé a LacGel Rapid, amely akár használható alapréteg nélkül is. Sűrű, krémes állaga rendkívül könnyű anyagfelvitelt tesz lehetővé egyetlen, közepesen vastag rétegben is. Tökéletesen használható több körmön egyszerre.
Kötés után fixálva selymesen fényes felületet kaphatunk, de ha mégis szeretnék fedni, akkor rugalmas fedőzselét válasszunk, akár matt hatásként a Velvet Matt Top Extra Gel - Matt Fedőzselét ajánlom.

LACGEL PLUS 5 SHADES OF GRAY GÉL LAKK SZETT


A 3 különböző típusú lakkzselé segítségével mindenki megtalálja a munkastílusához, tempójához illetve az alkalmazott technikához ideális lakkzselé fajtát. Emellett bátran használjuk őket együtt is, hiszen akár egyedi színek keveréséhez, akár ombre hatás létrehozásához is jól működnek együtt.

Ha kíváncsi vagy a Gél lakk fajták és jellemzőik - Alapzselék cikkre:

Olvasd el az előző részt!

A következő részben a különleges Gél Lakkok típusairól lesz szó. Tarts velem!

Olvasd el a következő részt!

Cikk szerzője:
Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek