Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik - Alapzselék

2020.09.23
Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik - Alapzselék

Tegyünk rendet! – Gél lakk fajták és jellemzőik - Alapzselék

Amikor lakkzselékről beszélünk, a legalapvetőbb csoportosítási szempont az, hogy alapról, színről vagy fedőről beszélünk. Korábban ezek jól elkülöníthető kategóriák voltak és eszerint lehetett egyértelműen meghatározni, hogy mit mikor és hogyan kell használni.
Az új típusú, színezett alapzselék megjelenésével azonban már nem ennyire egyértelmű a dolog, egy kissé összemosódnak a határok a kategóriák között.

Új generációs alapzselék – Elastic Hard Gel

Az alapzselék, mint például az Elastic gel-ek legfontosabb tulajdonságai az erős tapadás, rugalmasság és erős tartás. Használatukkal természetes, enyhén rugalmas körmöket tudunk készíteni, amelyek kényelmes viseletet és hosszan tartó ápolt körmöket eredményeznek.
A víztiszta változatot, az Elastic Hard Gel - ecsetes műkörömépítő zselét önmagában kevésbé használjuk, mivel teljesen áttetsző, a legtöbbször vékonyabb vagy vastagabb rétegben, esetleg C ívvel készítünk alapréteget, majd valamilyen színnel fedjük.

ELASTIC BABYBOOMER COLLECTION - ECSETES MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ZSELÉ KÉSZLET 15ML

Elastic színezett alapzselék

Az új generációs alapzselék azonban, mint például az Elastic színezett alapzselék, már egy lépésben használhatóak erősítésre és színezésre, hiszen amellett, hogy tökéletes tapadást biztosítanak, akár saját köröm erősítésre vagy rövidebb, enyhe rugalmassággal rendelkező körmök építésére is alkalmasak. Színeit tekintve több árnyalat közül is választhatunk a tejes fehéres rózsaszíntől a többféle nude és rózsaszín hatásokig. Ezek között találunk olyat, amely magasan pigmentált, minden foltot eltakar a saját körömlemezen, így akár lenövésmentes francia körmökhöz is ideális. Az Elastic Gel ecsetes műkörömépítő zselék között akad olyan is, amely kevésbé pigmentált, így vizesebb hatást tudunk vele elérni például az Elastic Milky Pink Gel segítségével. Az apró csillámszemcséket tartalmazó változatok, mint az Elastic Silver Shine - Csillámos körömágyhosszabító zselé esetén a szín mellett enyhe csillogó hatást is elérhetünk – mindezt egyetlen lépésben.

Fiber Gel Vitamin – Építs az üvegszál erejével!

Az üvegszálakat tartalmazó Fiber alapzselék az üvegszálaknak köszönhetően rendkívül erős tapadást biztosítanak még az elgyengült, vékony körmök esetén is. Vékonyabb rétegben is erős, kevésbé rugalmas, tartós körmök kialakítását teszik lehetővé. C ívvel használva akár a műköröm erősségével is felveszik a versenyt – legyen szó saját köröm erősítéséről vagy építésről.
Önmagukban használva a különböző árnyalatú, világosabb vagy mélyebb nude tónusokat természetes hatást érhetünk el, a tejfehér árnyalattal kombinálva pedig tökéletes a babyboomer hatáshoz.

Cover Pink Shades - Fiber Vitamin Gel Kollekció

Kiknek ajánlott?

Normál körmű vendégeknél közepes vastagságban, gyenge körmű vendégeknek C ív kialakításával erős, tartós körmöket tudunk létrehozni.

Hogyan használjuk?

Előkészítés után nincs szükség alapozó zselére, rögtön használhatjuk az Elastic Gel vagy a Fiber zselét, így 1 lépésben hozzuk létre az erősítést és kialakítjuk a színt. Köttetés után akár a ragacsos felületre közvetlenül vagy reszelés, bufferozás és portalanítás után is felvihetjük a fényt, amelynél ügyeljünk arra, hogy kellő rugalmassággal rendelkezzen.

Milyen technikához?

Saját köröm vékony erősítésére, C ívvel történő erősített lakkzseléhez, építéshez, töltéshez, reszelésmentes technikához.

Ezekkel az alapzselékkel tehát a szolgáltatások egy új irányt vehetnek, a segítségükkel már a gyengébb körmű vendégeknek is akár 3 hétig tartó csodás körmöket tudunk készíteni. A segítségükkel ráadásul rendkívül kényelmesen és gyorsan, időveszteség nélkül tudunk dolgozni, ami a szalonmunkában elengedhetetlenül fontos.

A következő részben a színes lakkzselék típusairól lesz szó. Tarts velem! 

Olvasd el a következő részt! 

Cikk szerzője: 
Darabos Évi

 

Hozzászólások

Nagyon szépen köszönöm, számomra mint pedikürös szakembernek, nagyon fontos volt a termékek részletes bemutatása!

Értékelem
Új termékek