Tartós pedikűr géllakk hatású körömlakkokkal

2022.07.22
Tartós pedikűr géllakk hatású körömlakkokkal

A géllakk hatású körömlakkok pozitívumairól már több alkalommal is írtunk. Legyen szó egy káprázatos klasszikus manikűrről, vagy egy tartós, de hagyományos pedikűrről, a számtalan árnyalatban elérhető géllakk hatású körömlakkokkal nem foghatunk mellé.
Hogy miért? Mert ezek tulajdonképpen ötvözik magukban a hagyományos, jó minőségű lakkok és a körömzselék minden előnyét. Könnyen felvihetőek, jól fednek, tartósak, valamint gyors száradási idővel és egyszerű, reszelésmentes eltávolítással kecsegtetnek. A sima körömlakkokhoz képest ezek nem kopnak, inkább csak lenőnek, ami lábkörmök esetében kevésbé szembetűnő. Mivel a lábkörmök növekedési ideje jóval hosszabb, mint a kéz körmeié, ezért ha pedikűrhöz géllakk hatású lakkot használunk, akár 4-6 héten át is élvezhetjük a csoda szép körömfestést.

Színpompás választék minden korosztálynak

Nyáron már nemcsak a manikűr, de a szandálok, papucsok szezonjában az ápolt lábkörmök is a figyelem középpontjába kerülnek. Szerencsére a géllakk hatású körömlakkok ezerszínű kínálata lehetővé teszi, hogy ki-ki a maga stílusához, egyéniségéhez passzoló árnyalatot válasszon.
Ha vásárlás előtt szeretnéd személyesen is szemügyre venni a Perfect Nails óriási kínálatát, látogass el az Etele Plázába, ahol exkluzív környezetben, a Perfect Beauty Shopban bizonyítjuk be neked, hogy az igényes láb- és kézápolás a Perfect Nails prémium termékeinek használatánál kezdődik!

Gél lakk hatású körömlakkok

Géllakk hatású körömlakk – lakkozás lépésről-lépésre

1. Alapozás

Nemcsak manikűrnél, hanem pedikűrnél is fokozottan fontos, hogy a géllakk felvitele előtt megfelelően elkészítsük a körmöket. Az igazán jó tapadás titka, hogy a körömlemeznek zsírtalannak, portalannak kell lennie. Speciális bufferrel, óvatos mozdulatokkal el kell távolítani a fényes réteget a körömlemezről, majd fontos a minőségi alapozó lakk használata is. Ettől nemcsak jobban tapad majd a körömlakk, de a színes lakk pigmentjei sem okoznak elszíneződéseket a körömfelületen.

2. Száradás

A körömlemez teljes felületére kell felvinni a géllakk hatású körömlakkot is, lehetőleg két rétegben. Az első réteg száradására 3 percet, majd a következő rétegre 5 perc száradási időt mindenképp szánjunk.

3. Fedés

Bármilyen géllakkot vagy géllakk hatású körömlakkot viszünk fel, az utolsó lépés, hogy egy vékony rétegben magas fényű, átlátszó fedőlakkot is használjunk. Ettől lesz a szín igazán káprázatos, a pedikűrünket pedig ellenállóbbá is teszi.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek