Superbrands - Szakmai elismerés a Perfect Nails-nek!

2021.06.01
Superbrands - Szakmai elismerés a Perfect Nails-nek!

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén a Perfect Nails vállalata egy marketingszakmai és vállalatvezetői Szakértői Bizottság döntése alapján elnyerte a Business Superbrands díjat, amit a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismeréséért kaptunk. Termékeink és munkánk során egyaránt a minőségre törekszünk, ugyanakkor a díjazás és a siker vásárlóink bizalma nélkül nem történhetett volna meg.

Mi is az a Superbrands?

A Superbrands egy díj, mellyel a legjobb márkákat díjazzák. Nagy-Britanniában jött létre 1995-ben, Magyarországon pedig 2004 óta van jelen. A szervezet azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően az összesen 41 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt a minden évben.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét.

Köszönjük e megtisztelő elismerést!

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályáznunk, sem jelentkeznünk nem kellett. Ezért is hatalmas megtiszteltetés számunkra egy ilyen szakmai díj, amivel Veled is osztozunk, hiszen tudjuk Nélküled nem sikerült volna.

A Brandépítők műsorában bepillantást tehetsz a Perfect Nails Kft. mindennapi életébe, hogy valójában mi is folyik a színfalak mögött. Nézd meg a videót!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek