Radics Gigi körmös szokásairól mesélt

2022.01.11
Radics Gigi körmös szokásairól mesélt

Az Újév első napjain sikerült elkapnunk Gigit és egy interjú keretében kifaggattuk a körömápolás fontosságáról, személyes kedvenceiről valamint arról, hogy milyen a viszonya az aktuális körömdivattal kapcsolatban.

Mit jelent számodra az igényes köröm definíciója?

Gigi: Színpadi és magánemberként is úgy gondolom, hogy az igényes, szép külső a belső harmóniát tükrözi. Én szeretem jól érezni magam a bőrömben és ehhez hozzátartozik a bőröm, a körmöm ápoltsága is. Korábban, a szülés és Covid előtti időszakban gyakrabban eljutottam a körmösömhöz, most kicsit ritkábban a lányom mellett, de most is ugyanolyan fontos, hogy változatos legyen, bár újabban a praktikusabb fazonok mellett döntök. Szerintem a nők körmei alapvetően megmutatják a személyiségüket, a lelkiállapotukat, de még az ünnepeket is szeretjük valamilyen formában megjeleníteni. A körömviselet változatos, ahány nő annyiféle lehet. Ettől olyan izgalmas.

Perfect Tipp: Gigi kedvenc őszi gél lakk színe a Creamy gél lakk szettünk #208 Avocado zöldes árnyalata.

Milyen eszközöket vagy termékeket használsz, ha az otthoni manikűrözésről van szó?

Gigi: Nagyon ritkán állok neki a saját körmömet reszelgetni, nem szívesen rontom el Rusznák Gabi munkáját -nevet-. Covid idején, amikor mindenkinek be kellett zárni, mondjuk előfordult, hogy magamnak lakkoztam ki a körmeimet, vagy amikor korábbi években Amerikában éltünk hónapokat, nem mindig volt kedvem elmenni ottani körmöshöz, mert ritkán kaptam azt a minőséget, mint az itthoni szakemberektől. De visszatérve a kérdésre, van reszelőm is otthon, olajakat is szeretek használni, van néhány basic színű körömlakkom is, a kézfejem bőrét pedig rendszeresen ápolom testápolókkal.

Perfect Tipp: Körömápoló Olajaink nemcsak táplálják a bőröd, de egész nap illatozhat a kezed!

Minden lánynak az életében meghatározó időszak, amikor először visel műkörmöt. Fel tudod-e idézni az első ilyen élményedet?

Gigi: Már kislányként is játszottunk a barátnőimmel manikűröst, persze ehhez volt kifejezetten gyerekeknek való és könnyen leszedhető műkörmünk is, de mivel én viszonylag korán bekerültem a média világába, így természetes volt, hogy ehhez illő körmeim voltak. Szóval mondhatom, hogy kb. 10 éve hordok zselét, ami a saját körmömmel együtt nő, kifejezett műkörmöt nem tudnék elviselni.

Amikor körmöshöz mész, konkrét elképzeléssel érkezel, vagy rábízod magad a szakemberre?

Gigi: Legtöbbször tudom, hogy mihez lenne kedvem, aztán van, amikor megváltoztatjuk, vagy Gabi rábeszél egy színre, egy mintára. Szeretem a lekerekített, nem annyira hosszú mandula formát.

Radics Gigi a Perfect Nails márka arca

Radics Gigi a Perfect Nails márka arca

Melyek számodra most a kedvenc díszítések, amiket szívesen viselsz?

Gigi: Én általában a letisztult körmöket szeretem, időnként a színeket szoktam kombinálni, ha díszítést szeretnék, a strasszokat ritkán választom. Bár most az ünnepi fellépésekhez éppen strasszos körmöt választottam.

Perfect Tipp: Letisztult, egyszínű körmöket is könnyedén feldobhatsz a Nailstar Strasszok különleges csillogásával.

Milyen színeket viselsz szívesen a téli időszakban, és melyek azok, amik nyáron elengedhetetlenek számodra?

Gigi: Általában hangulatomhoz választom a színeket, nem ragaszkodom a szezonális divathoz vagy színekhez. Szeretem a nude minden árnyalatát, de a lilát, a kéket, a zöldet, vöröset is.

Perfect Tipp: Gigi kedvenc nude gél lakk színeit LaQ X Naked Gél Lakk Szettben találod.

Örök kérdés: kocka vagy kerek forma?

Gigi: Sokszor volt kocka formám is, de mindig rájövök, hogy én a lekerekített mandula formát szeretem a legjobban, azt is úgy, ha nem túl hosszú, nem akadályoz a mindennapi teendőkben.

Van-e esetleg olyan híresség, akinek felfigyeltél a körömviseletére? Gondolunk itt olyan meghatározó külföldi énekesekre, mint Cardi B, Billie Eilish, Beyonce?

Gigi: Mindegyik előadót nagyon szeretem, de az ő körömviseletük nem igazán az én ízlésem. Ők a nagyon hosszú, sokszor hegyes, köves, vagy feliratos körmöket viselik. Bár bevallom a múltban Beyonce sokszor inspirálta a körömválasztásomat, ő nem mindig viselt extrém körmöket.

Fel tudod idézni a legextrémebb körmödet életed során?

Gigi: Volt egyszer egy nagyon erős piros szín a körmömön sellőporral, de túl hosszú volt, azt nem annyira szerettem.

Mit tanácsolnál azoknak a lányoknak, akik szívesen kipróbálnának új dolgokat a körmök terén, de nincs elég bátorságuk?

Gigi: Sokszor dilemma nekem is, hogy esetleg változtassak-e a megszokotton? Van, amikor olyan vállalkozó kedvem van, hogy meg is lépem, de utána legtöbbször rájövök, hogy nem volt jó döntés. De mivel ez viszonylag gyorsan megváltoztatható, nem egy örökre szóló tetoválásról beszélünk, egyszerűen csak elmegyek újra a körmösömhöz és átvarázsolja nekem olyanra, ami biztosan komfortos. Szóval szerintem nem kell félni, mindenkinek kell kísérletezni mi áll jól, nekem is hosszú idő volt mire kialakult az ízlésem a körmök terén. Van egy megszokott, amit szeretek, de ha egyszer-egyszer változtatok, az belefér, sőt sokszor meglep, milyen jól tud kinézni egy új szín az én körmömön is, amit azelőtt elképzelhetetlennek tartottam.

Perfect Tipp: Kísérletezz Te is egyedülálló színekkel, akár a fantasztikus LaQ X New Icons Gél Lakk Szettünk árnyalataival, ami a divatvilág hivatalos színeit képviseli. 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek