Perfect Nails a TV2 Brandépítők magazin műsorában!

2020.10.02
Perfect Nails a TV2 Brandépítők magazin műsorában!

Kik állnak a Perfect Nails márka mögött? Honnan indultunk? Mivel is foglalkozunk pontosan? Ismerd meg a Perfect Nails történetét és tulajdonosait! Tarts velünk 2020. október 4 - én, vasárnap 12:35-kor a TV2 Brandépítők műsorában!  Ha épp nem érsz rá pont akkor, ne aggódj, visszanézheted az adást 2020. október 10 – én szombaton 10:25 -kor a Super TV2-n.

Kezdetektől napjainkig

Gondoltad volna, hogy már a ’90 -es évektől kezdve Veled vagyunk? Milyen kacifántos úton jutottunk el idáig? Milyen céljaink vannak a jövőre nézve? Ismerj meg minket egy kicsit közelebbről. Nézd meg raktárunkat, ahol a közel 100 viszonteladó partnerünk, a külföldi partnereink és a webrendelések csomagolása történik. Pillantsd be irodánkba, ahol a marketing osztály kollégái épp a Perfect Nails 2020-2021 Termékkatalógusát szerkesztik, ellenőrzik. Azóta a Perfect Nails - Termékkatalógus 2020/21 már megjelent, amit ingyenesen beszerezhetsz üzleteinkben és a webáruházunkban egyaránt.

Beszerzem a termékkatalógust!

PERFECT NAILS - ALKOTNI ÖRÖM

Újdonságaink a porondon

Megtudhatod mi a sikerünk titka és hogyan próbálunk meg a Számodra legmegfelelőbb Perfect terméket és szolgáltatást nyújtani! Ennek egyik legfontosabb része a termékfejlesztés. Újdonságainkkal minden hónapban meglepünk, de ez a gépezet a termékfejlesztéssel kezdődik. Mi lesz a trend? Miket vizsgálnak szakértőink? Mennyire előre tervezünk? Less be a kulisszák mögé! A Brandépítők műsorában bepillantást tehetsz a Perfect Nails Kft. mindennapi életébe, hogy valójában mi is folyik a színfalak mögött. Ugye milyen izgalmas?

Láthatod legújabb termékkatalógusunk grafikai szerkesztését, Perfect Beauty Shopunk üzleteink egy napját és a logisztikai manővereket a gyártás során! A műsorból az is kiderül, hogy nem csak a magyarországi piacon vagyunk jelen, hanem 22 országban is támogatjuk a műkörmös szakmát minőségi termékeinkkel, aminek a központja, origója most bemutatkozik.

Perfect Nails – Alkotni öröm

Ismerd meg vasránap (10.04.) 12:35 kor a TV2, vagy következő szombaton (10.10) 10:25-kor Super TV2 Brandépítők magazinműsorában a Perfect Nails márkát és ami mögötte van! Tarts velünk szombaton és vasárnap, ahol bemutatkozik a Perfect Nails története, avagy hogy született meg a minőségi alapanyagok márkája, azaz az „alkotni öröm”. Tarts velünk!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek