Az örök klasszikus – piros, fekete és fehér köröm

2020.08.26
Az örök klasszikus – piros, fekete és fehér köröm

Léteznek színek, illetve színkombinációk, amelyek hosszú-hosszú évtizedek óta, az aktuális trendek térhódításától függetlenül mindig közkedveltek, ráadásul úgy, hogy soha nem válnak unalmassá és idejétmúlttá. Ezek az árnyalatok nemcsak az öltözködésben számítanak klasszikusnak, hanem a kiegészítők terén is népszerűek kortól és nemtől függetlenül.

A szürke-rózsaszín vagy a kék-bordó olyan párosítások, amelyekkel lehetetlen mellélőni, szinte bármilyen eseményre tökéletesek, és a hétköznapokon is remek választásnak bizonyulnak, de lássuk be: a piros-fekete-fehér kombináció az igazi telitalálat.

Ez természetesen a körmökre is igaz. A kezünk mindig szem előtt van, sokat használjuk. Megjelenésünktől függően egy piros-fekete-fehér körömkombó lehet ünnepélyen, sportos, elegáns vagy akár laza is, ha pedig különféle mintákat vagy minőségi körömdíszítőket is használunk, azzal a klasszikus hatásnak is adunk egy csavart, elkanyarodva egy merészebb, trendibb irányba.

Egy kis színmágia

Vitathatatlan, hogy a színek erősen hatnak az érzelmeinkre és a hangulatunkra, olyannyira, hogy akár még terápiás céllal is alkalmazhatók.

De vajon miért ennyire népszerű ez a három szín? Ássuk bele magunkat a színek világába!

  • A fehér szín számos kultúrkörben a tisztaságot jelképezi – gondoljunk csak a menyasszonyi ruhára vagy az orvosi köpenyre –, ez a béke és a tökéletesség színe.
  • A piros vagy vörös színárnyalatot a szenvedéllyel szoktuk azonosítani, és kétségkívül van benne egy hatalmas adag drámaiság, roppant figyelemfelkeltő és csak úgy árad belőle az energia.
  • A fekete gyakran a gyász színe, ugyanakkor ennél sokkal komplexebb szimbolikával bír: a fekete az elegancia és a tekintély színe is egyben.

A fentiek ismeretében nem csoda, hogy ebből a három színből bármilyen stílus, hangulat kihozható. Ha perfekcionisták vagyunk, és igazán tartós díszítést szánunk a körmünknek, akkor érdemes egy profi géllak szettet beszereznünk az adott színekben. A helyesen felvitt géllakk nem kopik, nem pattogzik le, így a hagyományos körömlakktól eltérően nem kell naponta foglalkozni vele, sőt egy jó minőségű fényzselé rendkívül tartóssá teszi a végeredményt.

Voksolj bártan a klasszikus értékekre, turbózd fel, és nyűgözd le a környezetedet!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek