OKJ oktatások Online folytatódnak

2020.03.18

Kedves műkörömépítő és lábápoló OKJ tanulóink, kedves jelentkezők!

A koronavírus járványra való tekintettel a Nail&Beauty Akadémia az emberek egészségének megóvása és a fertőzések további terjedésének megelőzése érdekében OKJ oktatásait online oktatás keretei közt fogja folytatni, illetve a tanfolyamok gyakorlati idejét meghosszabbítja.

Online OKJ oktatás

Az elméleti órák tananyagát online oktatatási formában biztosítjuk, illetve oktatóink videós bejelentkezéssel fogják segítik a tanulók felkészülését. Az otthoni gyakorláshoz videókat fogunk feltölteni, hogy segítsük tanulóink munkáját, otthoni gyakorlását.

Kérjük minden tanuló vegye fel a saját OKJ oktatójával a kapcsolatot és egyeztessen arról, hogy az online oktatások anyagai hol lesznek elérhetőek!

Vészhelyzet utáni órapótlások, vizsgák

Ha a krízis véget ér, a gyakorlati órákat ismét tanfolyami keretek közt fogjuk folytatni és az elmaradt kontakt órák pótlásra kerülnek! A szakmai vizsgák dátuma, ütemezése jelenlegi helyzet miatt eltolódik. Amikor a kormányrendelet kimondja a vészhelyzet felfüggesztését, akkor az órapótlásokat követően a szakmai vizsgák megrendezésre kerülnek! 

Mindenkinek jó egészséget, kitartást és türelmet kívánunk!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is
Új termékek