Műköröm Trendek - Élet a rénszarvasok után

2021.01.12
Műköröm Trendek - Élet a rénszarvasok után

A karácsony utáni időszakban nagy népszerűségnek örvendenek az ún. „nem” színek. A körmös világban ez egy kicsit eltér a hagyományos színtan meghatározásától, nálunk a „nem” színek a fekete, fehér és szürke mellett a nude színek is.

Miután a vendégek és valljuk be mi, szakemberek is, kicsit megcsömörlöttünk a sok piros, zöld, arany, ezüst géllakkoktól és körömdíszítőktől, ebben az időszakban szívesen választjuk ezek szöges ellentétét. Mindent, ami nem feltűnő, ami finom, lágy.

Januári körömtrend

Fehér a téli, havas varázslat

Nagyon sok vendég kedveli ilyenkor a fehér színt a körmein. Sokakat amellett, hogy megfog a szín finomsága, a téli havas tájakat juttatja eszükbe.

Vannak, akik ilyenkor a fehér francia körmöt részesítik előnyben, amit készíthetünk beépítve a köröm anyagának megfelelően fehér zselével, -porcelánnal vagy -acrylgel-lel, de akár festhetjük a felületre például DELUX GEL #001 - Műköröm díszítő színes zselével , amelyet 1 vékony rétegben használva egyenletes, szép fedést kapunk és így a rugalmasságát is megtartja.

Téli francia műköröm

Azok számára, akik a fehéret teljes körömfelületre szeretnék, a legegyszerűbb megoldás, ha átlátszó vagy nude anyaggal töltik a körmöt, majd reszelés után a fehér lakkzselék egyikét választják: LacGel #002 Gél Lakk 15ml - White, LacGel Rapid R001 Gél Lakk 15ml, LacGel #182 Gél Lakk 8ml - Pure Soul - Greatest Hits kollekcióból. Fehér színek esetén nagyon fontos, hogy a rá kerülő fény ne színezze el, sőt ha lehet, emelje ki a fehér színt, erre tökéletes megoldás a Cool Shine Ever Top Gel Fényzselé, amely enyhe lilás fényével a fehéret még vakítóbbá teszi.

Tejfehér hatás a vakítás helyett

Vannak olyanok is, akik vágynak a fehér körömre, de jobban szeretnék, ha visszafogottabb lenne a fehér szín. Számukra tökéletes a tejfehér színhatás, amelyet zseléből, porcelánból, acrylgelből és a Fiber Vitamine Gel használatával már géllakkos vendégeknek is elkészíthetünk. Emellett játszhatunk a különböző effektekkel, például gyöngy hatást készíthetünk a Chrome Powder - White krómpor használatával, kagyló hatást érhetünk el az Unikornis krómporokkal. A Sellőporok felületbe dörzsölésével egy szikrázó, sima felületű körmöt, míg a Sellőporok vagy Pixie porok fényzselébe szórásával egy igazán csillogó, rusztikus felületet kapunk.

Ha nem fehér, legyen Nude

A nude színekből tengernyi választék áll rendelkezésünkre. Egyrészt bőven választhatunk a rengeteg féle körömágyhosszabbító zselé, -porcelán, -acrylgel, -elastic és -fiber lakkzselé alapok közül, amelyekkel rendkívül gyorsan és egyszerűen tudjuk egyszerre építeni vagy tölteni és egyben színezni a körmöt. Másrészt a lakkzselé színek széles tárháza vár minket a rózsaszínes árnyalatoktól, a bőrszínű tónusokon át, a barnásabb színekig.

Nude Műkörmök

A fehér és a nude színek kombinálásánál már magától értetődő a babyboomer hatás, amelyet akár beépített technikával, akár ombre összemosással, akár felületen szivacsos technikával is pillanatok alatt elkészíthetünk. Az egyik leggyorsabb, szivacsos módszerhez próbáljuk ki a 2in1 nyomdazselé és festőzseléket, amely rendkívül magas pigmenttartalmának köszönhetően 2 vékony rétegben is gyönyörűen fed.

LACGEL PLUS 5 SHADES OF GRAY GÉL LAKK SZETT

LACGEL PLUS 5 SHADES OF GRAY GÉL LAKK SZETT

A szürke árnyalata

A szürke idén biztosan nagy sláger lesz, hiszen a 2021-es év egyik színe lett. Ebben az időszakban egyébként is szívesen használjuk kiegészítőként a nude és fehér árnyalatok mellé, úgyhogy ajánljuk bátran a finomabb, világosabb árnyalatokat, mint a LacGel Plus +081 Gél Lakk 8ml - Ivory Cream - Best of MakeUp kollekcióból, illetve a LacGel Plus +084 Gél Lakk 8ml - Glacier Gray - 5 Shades of Gray válogatásból.

Köröm 2021 Év színeivel

A szürke sötétebb árnyalatait inkább ősszel szokták kérni, azonban a fekete szín, sötét hatása ellenére kedvelt a világosabb, nude kombinációkban, így ne tegyük nagyon mélyre a fekete lakkzseléket sem. Emellett a feketét érdemes használni díszítésekhez, kontúrokhoz, vékonyabb indákhoz vagy nyomdázáshoz, ehhez ajánljuk a 2 in 1 Nyomdazseléket és Festőzseléket, a DELUX GEL #001 - Műköröm díszítő színes zseléket.

A színek kombinálása mellett érdemes kipróbálni a fényes és matt fedőket is, hiszen ezekkel is további egyedi variációkat hozhatunk létre a vendég igényeinek és a mi fantáziánknak megfelelően.

 

A cikk szerzője:

Darabos Évi

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek