Milyen körmöt válassz a legnépszerűbb őszi úti célokhoz?

2022.09.07

Bár már beköszöntött az ősz, ilyenkor sem késő egy gyönyörű helyre elutazni, sőt most van a legjobb idő a városlátogatáshoz. A kései nyaralásnak azonban – még ha csak egy hétvégéről is van szó – meg kell adni a módját, mégpedig csodásan szép körmökkel. Lássuk, melyik desztinációhoz melyik Perfect Nails szín passzol a leginkább!

Faro, Portugália – a természetes színek hazája

Ha vendégeid Portugáliába látogatnak, könnyen elengedhetik majd magukat a kulturális emlékek és a gyönyörű műalkotások között, finom ételek társaságában, és persze a csodálatos tengerpartokon. Faro, az ország legdélebben fekvő városa sziklás vonulataival és homokos tengerpartjaival igazán különleges élményt jelent, amihez természetes színű Naked Creative X039 géllakkunkat ajánljuk.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Creative X039- Naked

Santorini – a kékség központja

Ha Görögország, akkor Santorini, és ha Santorini, akkor kék, hiszen Dél-Európa egyik legszebb szigetén nem csupán az óceán színe kék, hanem a girbegurba, romantikus utcácskák is. Éppen ezért, ha vendégeid ide látogatnának, kínálatunkból mindenképpen a Bohemian Blue árnyalatú géllakkot ajánljuk, amelyet egy egyszerű előkészítés után könnyen felvihetsz körmeikre, és az egész üdülés alatt kitart majd.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Bohemian Blue X030 - Boho Style

Egyiptom – a sivatag sáfrányos árnyalatai

Egyiptom az emberiség történetének egyik legfontosabb helyszíne, amelyet a piramisok miatt egyszer mindenkinek látnia kell. És ha valaki Kairóba látogatna, jó, ha a sivatagi hangulatot körmein is megmutatja. Ajánld ügyfeleidnek sáfrányszínű, extrém tartós Summer Dress Code géllakkunkat, és vidd fel három egyszerű lépésben a nagy utazás előtt!

LacGel #197 Gél Lakk 8ml - Saffron - Summer Dress Code

Mallorca – kikapcsolódás Spanyolországban

Mallorca az egyik legkedveltebb úti cél, hiszen egy rövid repülőúttal gyorsan elérhető, mégis felejthetetlenül egzotikus élményt nyújt. Az ilyen különleges kalandokhoz éppen ezért egyedi, feltűnő színek dukálnak: javasold bátran ügyfeleidnek, hogy engedjék el magukat, és válasszák Boysenberry - Purple Rain géllakkunk vibráló színeit!

LacGel Plus +078 Gél Lakk 8ml - Boysenberry - Purple Rain

Ibiza – bulizás éjjel-nappal

Európa bulifővárosa természetesen Budapest, de ha trópusi hangulatot keres az ember, érdemes kipróbálni, hogy szórakozik az elit Ibizán. És hidd el, ha ügyfeleid ezt a szigetet választják úti célul, olyan géllakkra lesz szükségük, amely bírja majd a strapát. Summer Flash géllakkunk extrán vibráló színei ráadásul minden tekintetet vonzani fognak.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Always Late X085 - Summer Flash

Toszkána – a reneszánsz bölcsője

Toszkána nem véletlenül a magyarok egyik legkedveltebb úti célja – közel van, és akár néhány nap alatt annyi kulturális élményt szívhat magába az ember, amit egész életében mesélni fog. Ha vendégeid a reneszánsz központjait keresnék fel, javasolj számukra olyan színes zselét, amely akár hetekig karc- és kopásmentes marad. Válaszd az extrém tartós Guccizöld Tropical Chaost, hogy legkedvesebb vendégeid még az olaszoknál is divatosabbak legyenek!

LacGel #213 Gél Lakk 8ml - Palm Treats - Tropical Chaos

Bari – a délolasz paradicsom

Olaszországba több okból utazik az ember – a tenger, a középkori városok és persze a felejthetetlen mediterrán konyha miatt. Bariban mindez megvan, így, ha csak egy helyre látogatna el valaki az idén, ide mindenképpen érdemes elmenni. Hawaiian Road – Tropical Chaos géllakkunk sárgás árnyalata tökéletesen illeszkedni fog a délolasz hangulathoz, és nemcsak a városnézést, de a strandolást is bírni fogja.

LacGel #214 Gél Lakk 8ml - Hawaiian Road - Tropical Chaos

Trogir – a legközelebbi mediterrán úti cél

Horvátországba szinte hazajárnak a magyar turisták, és az élmény minden alkalommal felejthetetlen. Trogir jóval közelebb van, mint bármely más mediterrán célállomás, az ételek elképesztően finomak, az Adria pedig őrületes kalandokat rejteget. Ajánld ügyfeleidnek Mermaid X035 – Coral géllakkunkat, és nyugtasd meg őket: még búvárkodás esetén sem fog baja esni körmeiknek.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Mermaid X035 - Coral

Bali – az igazi kalandok kedvelőinek

Bár Indonézia egy kicsit messze van, és a Covid miatt az utazás is nehézkesebb lehet, az igazi egzotikumok kedvelőit semmi sem rettentheti vissza. Bali egyszerre spirituális és kulturális kuriózum, ráadásul a trópusi őserdők kínálta környezet szavakkal leírhatatlan. Egy ilyen utazáshoz különleges körmökre lesz szükség, ezért ide a Heliconia – Bali Garden neon narancs árnyalatát javasoljuk, amely vad, figyelemfelkeltő és pezsdítő hangulatú.

LacGel #204 Gél Lakk 8ml - Heliconia - Bali Garden

Bahamák – a rózsaszín trópusi káosz

Ha valaki igazán nagy utazást tervez, a Bahamák a tökéletes úti cél. Bár a Bahama-szigetek az amerikai felső középosztály kedvelt helye, közép-európaiként is érdemes megnézni, mi fán is terem a valódi luxus. A Bahamákon könnyen elengedhetik magukat ügyfeleid, ezért jó, ha alkalomhoz illő körmöket választanak a koktélozáshoz és a páratlan strandoláshoz. Ajánld számukra a rózsaszín Bahama Mama – Tropical Chaos géllakkunkat!

LacGel #216 Gél Lakk 8ml - Bahama Mama - Tropical Chaos

Új termékek