Milyen körmökkel érkezz a Sziget Fesztiválra?

2022.08.04
Milyen körmökkel érkezz a Sziget Fesztiválra

Nem kérdés, hogy a sokszínű programsorozathoz és az izgalmas kalandokhoz különleges, stílusos megjelenés dukál, hiszen a fesztiválozás lényege, hogy magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat, és belevessük magunkat a felhőtlenül szabad életérzésbe. Ami a körmöket illeti, mi azt javasoljuk, hogy használjatok színes géllakkot, ami akár 3 hétig is tartós: karcolás- és lepattogzásmentes marad, így bőven kitart majd akkor is, ha egy hétig végig a Szigeten lesztek. A tuti választás az élénk, extra pigmentált, gyémánt hatást keltő színeket tartalmazó Lacgel LAQ X Flash Light Gél Lakk Szett.

Mivel használatához fedő fényzselé szükséges, keresve sem találhatnál tökéletesebbet a fesztiválestéken a Glow Top Gel szettnél, ami egy sötétben világító foszforeszkáló, pink és zöld színű, illetve egy színtelen, matt fény- és fedőzselét tartalmaz. Elképesztően fancy életérzés lesz, amikor a kezeddel neon fényben úszva táncolod végig kedvenc zenekarod koncertjét! Ráadásul akár makulátlan fényes vagy garantáltan matt, nem fényesedik vissza, és a bársonyos tapintása is hosszan megmarad.

Lacgel LAQ X Flash Light Gél Lakk Szett

Trendi díszítések

Mindezzel még korán sem maxoltuk ki a divatos és vonzó design-ú körmök lehetőségeinek tárházát. A vagány élénk és neon színek elmaradhatatlan kelléke az egyedi díszítés. A fesztiválhangulathoz pedig mi sem illik jobban, mint a cool fém körömnyomda lemez szenvedélyes, latinos stílusirányzattal. A készlet különböző, 100%-ban hasznos mintákat tartalmaz, amelyekkel nyomdázhatsz a köröm teljes felületére, vagy használhatod őket csak részletmintázáshoz is. Ok, No és Love feliratok, Csőrike vagy eredeti hangulatjelek, egy biztos: mindenki a Te művészi körmeidet dicséri majd.

De van még a tarsolyunkban egy másik tuti befutó is: a That’s my Style vizes körömmatrica a divatvilág különböző részleteivel. Ahogy a körömnyomda lemezt is, ezt is alkalmazhatod géllakk vagy műköröm felületére egyaránt.

Válassz egy öltözékedhez illő élénk színt, dobd fel foszforeszkáló fényzselével, bolondítsd meg egy trendi mintával, és a számtalan maradandó fesztiválélményen túl a hízelgő bókok tengerében is úszkálni fogsz!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek