Milánóból üzentek a műkörmösök!

2023.02.21
Milánóból üzentek a műkörmösök!

Nem meglepő dolog, hogy az egyik divatnagyváros Milánó a tavasz közeledtével kinyitja kapuit és mindenhol a várva várt kollekciók, újdonságok bemutatása, termékleleplezése kerül a középpontba. Ezért mi is közszemlére vettük a 2023-as trendeket az olaszok szempontjából, így a Perfect Day Műkörmös Showműsorában lerántjuk a leplet, mit is üzennek a híres olasz stylistok, műkörmösök, milyen trendek lesznek idén a legmenőbbek, melyekre lehet felkészülni.

Mindenki  máshogy köszönti a tavaszt. Mi úgy gondoltuk amellett, hogy elhozzuk neked egyenesen a milánói kifutókról a legújabb trendeket, a Perfect Day Show alkalmával interaktív online körömnapot is tartunk. Nagyon megéri velünk tartanod még akkor is, ha kint hétágra süt a Nap, mert azontúl, hogy megismertetünk 2023 legújabb körmös trendjeivel, nyereményjátékokkal, online körmös bemutatókkal és még számos meglepetéssel készülünk. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, alább további részleteket is megtudhatsz a tavaszi Perfect Day Showról.

Perfect Day Nyereményjáték!

Legyen Tiéd először a tavasz legcsajosabb gél lakk szettje a LaQ X - Honey Bunny! Nincs is más dolgod, mint nevezni játékunkra! Ne maradj le!

Játszom!

Nevezési határidő: 2023. március 5.

Mivel tehetjük még különlegesebbé ezt a napot?

Ha igazán törődünk a részletekkel! Nemcsak Full HD minőségben, hanem 6 kameraállásból és olyan közeli makrofelvételekkel készülünk Neked, hogy aprólékosan, minden hasznos információt látni fogsz otthonról kényelmesen! Tehát, most igazán megéri velünk tartanod!

Perfect Day Információk

Kedvezmények, Meglepetések, Nyereményjátékok

Exkluzív interaktív körömnapunkat idén március 5.-én tartjuk. Érdemes már a reggeli kávéddal is a számítógép mellé ülnöd, hiszen reggel 9 órától várunk a különleges körmös online tartalmakkal. A Perfect Nails YouTube csatornáján vagy a Perfect Nails aloldalán egyaránt élőben követheted az eseményeket. Ismert körmös mestereink különleges bemutatókkal, gyakorlatorientált workshopokkal készülnek. Megismerkedhetsz az előttünk álló szezon trendszíneivel, vadiúj körömépítési technikákkal, de kreatív és szemet gyönyörködtető körömdíszítési ötletekkel is.

Érdekel!

Ha elég szemfüles vagy, a tavaszi körmös újdonságokért, nagyszerű termékekért is versenybe szállhatsz, plusz élhetsz a 15%-os kedvezményünkkel is. Extra engedménnyel vásárolhatsz egész nap a webshopunkból, ehhez pedig nem kell mást tenned, mint március 5.-én 9 és 14 óra között követned a Perfect Day Showt. Persze nem szeretnénk elárulni egyszerre minden meglepetést, így a következő napokban további részletekkel is jövünk. Érdemes tehát csatlakoznod a facebook oldalunkon létrehozott eseményhez, hogy naprakész legyél minden információval.

Üdvözöld velünk a tavaszt, találkozzunk március 5-én a Perfect Day Show alkalmából az interaktív online körömnapon!

További Információk!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek