Legyél Tagja egy összetartó Perfect Közösségnek! - Perfect Nails Szalonmunkák

2020.10.06
Legyél Tagja egy összetartó Perfect Közösségnek! - Perfect Nails Szalonmunkák

Legyél Tagja egy összetartó Perfect Közösségnek!

"Köszöntünk a Perfect Nails Europe hivatalos körmös csoportjában! A Perfect Nails lelke Ti vagytok: azok, akik bíztok bennünk; akik kérdeztek tőlünk; akik várjátok az újdonságainkat; akik ellátogattok a rendezvényeinkre; akik messziről is elsétáltok a boltjainkba; akik követtek minket az interneten. Ezért mi vagyunk így együtt egy Perfect csapat…"

Olvasható a Perfect Nails - Szalonmunkák csoportjában. Ezek nem csak hangzatos szavak, mi így gondoljuk, ezért hoztuk létre ezt a Perfect Közösséget!

Mi a Perfect Nails - Szalonmunkák csoport célja?

A csoport célja, hogy minőségi munkáitokat, tapasztalatotokat megosztva segítsétek egymást a mindennapi szalonmunkában és persze minket is! Ha az alábbi kérdések közül bármelyikre igen a válasz, akkor jó helyen jársz! 

 • Szereted, használod a Perfect Nails termékeit?
 • Szeretnéd a munkáidat mindenkinek megmutatni, de ki nem állhatod a különböző körmös csoportok áskálódásait?
 • Kérdésed van a szakmáról, érdeklődsz vagy már a Perfect Nails OKJ képzéseinek iskolapadját koptatod?
 • Nem tudsz dönteni termékeink közül? Mi különbség egy-egy zselé, porcelán vagy acrylgel között?
 • Szeretnéd még jobban megismerni termékeinket?
 • Szeretnél egy igazi elismerő körmös csoport tagja lenni?
 • Szakmai fejlődésre vágysz?
 • Szeretnél még több Perfect Nails kedvelővel találkozni?

Jelentkezz tagnak, válaszold meg a feltett 3 kérdést és élvezd a tagság előnyeit!

PERFECT NAILS SZALONMUNKÁK

Hogyan lehetsz a Perfect Nails közösség tagja?

Nincs más dolgod, mint csatlakozni a Perfect Nails - Szalonmunkák csoporthoz és válaszolni 3 egyszerű kérdésre. Fontos, hogy válaszolj, mert jelentkezésed csak így tudjuk elfogadni. Ne aggódj, rossz válaszok  nem léteznek, rád vagyunk kíváncsiak. Azt szeretnénk, ha ebben a csoportban teljes biztonságban, ítéletmentesen tudj fejlődni, kérdezni, válaszolni, alkotni, barátságokat kötni, illetve jobban megismerni a Perfect Nailst.

 

Ha még nem vagy a Perfect Nails Szalonmunkák csoport tagja, itt tudsz jelentkezi:
 

 

Mit tud nyújtani Neked a Perfect Nails hivatalos csoportja?

 • Válaszokat, ha valamiben bizonytalan lennél a Perfect Nails oktatói és partnerei is tagok, így szinte azonnal segítséget kapsz egy-egy szakmai kérdésben.
 • Összetartó közösséget, ahol megbecsülnek és tisztelnek.
 • Meglepetéseket, a Perfect Nails időről-időre készül egy kis izgalommal a csoport tagjai számára, legyen az egy-egy videó, egy nyereményjáték, csak a csoport tagoknak készítjük ezeket, csak Neked!
 • Elismerést, a legszebb köröm posztokat megjelenítjük a Perfect Nails Europe hivatalos Facebook oldalán, illetve a Perfect Nails Hungary Instagram oldalán az adott szakember nevével együtt. Ezzel munkáid és Neved eljuthat a több, mint 100 ezres követő táborunkhoz is.
 • Újdonságokat, az elsők között, aki értesül a Perfect Nails legújabb termékfejlesztéseiről.
 • Örömöt, mert igenis kell egy kis fellélegzés a mindennapi munka alól, akár egy – egy vicces körmös poszttal vagy egy kedves hozzászólástól, amitől biztos jó kedvre derülsz, még egy nehéz nap után is. 

 

Már várunk Téged nagyon, mivel legújabb Nyereményjátékunk elkezdődött, csak ITT a Szalonmunkák csoport tagjainak! 

Szalonmunkák Nyereményjáték

 

PERFECT NAILS SZALONMUNKÁK

Ez még nem minden! Műkörmös fotóidat is várjuk a csoportban!

Fontos, hogy jó minőségű képek kellenek, de ez nem azt jelenti, hogy fényképezőgéppel kell fotóznod, ma már a mobil telefonok is nagy segítséget nyújtanak, csak várd végig, hogy tökéletesen bepozícionáljon a telefon kamerája.

Ügyelj, az alábbi részletekre a körmös kép készítésénél:

 • A képeken nem szerepelhet másik cég terméke, eszköze, logója.
 • A Fotón szerepelhetnek tipek, illetve legalább 4 ujj, ha kézen dolgoztál.
 • Az olajozás legyen minimális, ne csillanjon meg a bőrön a fény. Javasoljuk, hogy a fotózás előtt ne olajozz!
 • Kérjük a saját neved, logód nélkül töltsd fel a képeket, mi majd egységesen feliratozzuk a saját neveddel. Feltöltheted logóval is, de ebben az esetben nem kerülhet ki a Perfect Nails Europe Facebook oldalára.
 • A hátteret magad választhatod, lehet sima fehér felület, dekorpapír, esetleg dekorációs kiegészítők, mint például virág, de semmiképp ne legyen törülköző, papírtörlő, kéztámasz, porelszívó, piszkos felület.
 • A feltöltött képek mellé, pedig szeretnénk, ha feltüntetnéd hogy milyen anyagokkal készült a köröm.

Kérjük legyél türelmes velünk és a többiekkel szemben is, számunkra nagyon fontos a tisztelet, így a csoport tagjaitól is ezt várjuk el. Az építő kritika mindig hasznos, de nem a hibák kiemelését jelenti. Megértésed köszönjük és várjuk a sok-sok szebbnél-szebb munkát!

PERFECT NAILS SZALONMUNKÁK

Miért érdemes a Perfect Nails - Szalonmunkák csoporthoz csatlakozni?

Mert a körmös szakma mára annyit fejlődött, olyan gyorsan kinőtte magát, hogy csak „futószalagszerűen” dolgozol nap mint nap, pedig igenis, a minőségi Munkáidért elismerés jár! A csoportunkban a tisztelet, a fejlődés és persze a Perfect Nails márka kerül előtérbe, így bátran tudsz fejlődni és szárnyakat ereszteni. Hiszünk benne, hogy Alkotni Öröm! :) 

Mi, a Perfect Nails – nél bízunk abban, hogy segíteni, támogatni tudunk Téged, akár egy-egy like-kal munkáid elismeréséül, termékeink bemutatásával,  ingyenes videós tartalmainkkal. Ami még fontosabb, hogy nem csak mi, de a tagok egymást is támogatni tudják, így a Perfect Nails márka szeretői egy helyen tudnak találkozni, insprálódni és együtt fejlődni. Ha érdeklődő vagy kezdő vagy, akkor azért, ha tapasztalt műkörmös, akkor azért érdemes csatlakoznod csoportunkhoz! :) Jelentkezz tagnak a 3 kérdés megválaszolásával és élvezd a tagság előnyeit!

Ha még nem vagy a Perfect Nails Szalonmunkák csoport tagja, itt tudsz jelentkezni:

Perfect Nails Szalonmunkák Csoport

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek