Körmöt fess, ne tojást!

2023.03.09
Körmöt fess, ne tojást!

Ha vendéged a tavasz trendszíneinek egyikére vágyik, a Honey Bunny Gél Lakk Szettel nem foghatsz mellé! Vidám sárga, bájos rózsaszín, finom barack, esetleg a levendulamezőket megidéző lila? Neked melyik csodálatos árnyalatú géllakk lesz a kedvenced?

Ezerarcú gél lakk szett tavaszra

A bűbájos, szende vagy a szexi cserfes oldaladat szeretnéd megmutatni? Mi most megkönnyítjük a választást, hiszen legújabb gél lakk szettünkkel mindkettőt könnyedén megvalósíthatod! Ha szeretnéd feldobni egyszerűen elkészíthető tavaszi virágmotívumokkal, Marble Ink körömdíszítő tintánkkal még különlegesebbé teheted!

LacGel LaQ X Gél Lakk 4ml - Neighbour's Gin X106 - Honey Bunny

Nem feltűnő, természetesnek ható körmökre vágysz? Ezt a barackszínű gél lakkot nemcsak tavasszal és nyáron, hanem egész évben bátran választhatod! Mindenhez passzol, sötétebb bőrszín esetén különösen jól mutat. Extra dekorációt sem feltétlenül igényel, így helyezd a hangsúlyt vendégeid körmeinek formájára: reszeld szép ívesre őket és hagyd, hadd érvényesüljön ez a csodálatos szín a maga páratlan szépségében.

LacGel LaQ X Gél Lakk 4ml - Sugar Pie X110 - Honey Bunny

Amennyiben rajongsz az élénkebb színekért, ezt az elképesztően vidám árnyalatot Neked álmodtuk meg! Tudtad? A napsütötte toszkán sárga az év legkarakteresebb színe! Azoknak a vendégeidnek, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, különösen ajánljuk, garantáltan vonzza a tekinteteket.

LacGel LaQ X - Honey Bunny Gél Lakk Szett

LacGel LaQ X Gél Lakk 4ml - Hi, Rosy! X111 - Honey Bunny

A tavasz legcsajosabb gél lakk szettjéből nem hiányozhat ez a bájos, elbűvölő rózsaszín árnyalat sem. Ha nem szereted az egyszínű körmöket, akár finom dekorációkkal is feldobhatod. A csillogó, fényes manikűrök szerelmese vagy? Emeld ki a körmöket perfect körömdíszítőink valamelyikével: sellő- vagy krómporral, esetleg egy swarovski ékkővel.

LacGel LaQ X Gél Lakk 4ml - Pro Lavender X112 - Honey Bunny

Imádod a visszafogott színeket és a finom eleganciát? Ez a levendulamezőket idéző, lila árnyalatú gél lakk tökéletes választás! Egész évben divatos, ráadásul nagyon rövid körmök esetén is bátran választhatod, kifejezetten jól mutat. Rendkívül sokrétűen viselhető szín, melyet feldobhatsz strasszkövekkel vagy különböző festett mintákkal. Téged is első látásra elvarázsolt?

Beszerzem

Ints búcsút a töredezett körmöknek!

Vendégeid körme gyengébb állapotban lehet, melynek oka a tél végi vitaminhiány. Használd Te is a számos előnyös tulajdonsággal rendelkező Fiber építő zseléket! Erős, biztos alapot képeznek a körmökön, így jelentősen növelik a törésmentes, erős gél lakk élettartamát! Ráadásul már nemcsak 15 ml-es kiszerelésben, hanem praktikus 8 ml-es változatban is elérhetőek. Ugord át a Gél Lakk Fázist! című cikkünkből megtudhatod, mitől olyan különlegesek még a Fiber Gel Vitamine-ok.

Szerző:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek