Körmös trendek – 2022 Tavasz

2022.05.04
Körmös trendek – 2022 Tavasz

A tavaszi divatbemutatókon már láthattuk, hogy a fáradt, pasztell hatású őszi-téli trendeket felváltják az élénk, üde, vidám színek, amelyek már önmagukban felvidítanak minket.

Élénk, telített színek – igazi vidámság

Az egyik meghatározó trend lesz tavasszal a harsány, tiszta, telített színek, úgymint a pink, az élénk narancs, a királykék, a napsárga, a fűzöld, a pipacs piros. Össze is állítottunk Neked egy gél lakk szettet, amiben ezeket a színeket mind megtalálod! Ismerd meg a Tropical Chaos csábító színeit! Ezeket egymással kombinálva, komplementer színpárokat létrehozva igazán friss, üde hatást érhetünk el.
Emellett ezen fő színek kiegészítőjeként jó választás lesz az enyhén pasztellosabb variációik, úgymint a pirosas pink, a sütőtökszín, a türkiz, a vajszín, az almazöld vagy a narancsos piros.

LacGel Tropical Chaos Gél Lakk Szett

Monochromatic színhatás – finom harmónia

A színkombinációkat tekintve a harsány komplementer színek mellett nagyon divatos lesz az úgynevezett Monochromatic hatás, ahol egy alapszín világosabb és sötétebb árnyalatait használjuk együtt, így az alapszín végig megjelenik a kompozícióban, de az árnyalatok számától függően többféle színmélységet használhatunk. Rendkívül harmonikus összhatást hozhatunk létre, amely mellett tökéletes kiegészítő szín lehet a fehér és a fekete, akár strasszok, akár díszítések tekintetében.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Salad or Dalí X064 - ART

Minimál díszítések – vonalak, geometrikus formák, természet ihlette dekorációk

A díszítések tekintetében az első számú trend a minimál lesz, amely a színekben és a formákban is megjelenik. A fekete és fehér díszítések minden színt tökéletesen kiegészítenek, amelyek megjelenhetnek 1-1 vonal vagy pöttyként, egyszerű geometrikus formákban és a vázlatszerű, finom vonalakkal ábrázolt természetből érkező mintákban, úgymint levelek, ágak, egyszerű virágok.

LacGel Velvet Cat Eye Gél Lakk Szett

Csillogás, bársony hatás, mágneses színek

A még mindig rendkívül népszerű matt hatás kiegészül a nagyon erősen csillogó csillámokkal, pelyhekkel, akár matt részekkel kombinálva és a bársony hatással, amely akár önmagában, akár mágneses színekkel igazán mutatós.

Az idei tavasz tehát nagyon sokrétű, eltérő irányzatokban gazdag, igazán izgalmas lesz, mindenki megtalálhatja benne a számára leginkább kedvelt színeket, hatásokat, ez szuper időszaknak ígérkezik!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek