Körmös Trendek - 2021 Ősz

2021.08.27
Körmös Trendek - 2021 Ősz

Az idei őszi trendek lassacskán bekúsznak a szemünk elé, a kifutókon már megjelentek az őszi divatszínek és minták, amelyek felváltják a vidám, nyári neon színeket. Idén ősszel a divatházak ajánlásai a kissé fáradtabb, a föld, a természet színeit és mintáit idézően érkeznek el hozzánk. Természetesen a szépségiparban is ezeket a trendeket láthatjuk, így a körmökön is ezek a színek, minták fognak majd visszaköszönni.

Őszi trendszínek – 2021. év színei

Az őszi időszakban általában megszokhattuk, hogy az élénk színek eltűnnek és helyettük megjelennek a kissé szürkével dúsított, fáradtabb árnyalatok. Ez részben idén is várható, már csak azért is, hiszen az idei év egyik meghatározó színe a szürke. Kitűnő választás az őszi időszakban akár önmagában, akár kiegészítő színként. Biztosan befutó párosítás a 2021-es év másik színével, a napsárgával, amellyel együtt egy igazán friss és harmonikus összhatás kaphatunk.

Körmös Trendek - 2021 Ősz

Fáradt, pasztell színek mellett élénk változatok - a természet ihlette színpaletta

Idén is trendi választás a fáradt pasztell rózsaszín, a púderszín, de ez most kiegészül az élénkebb, akár a pinkig elmenő rózsaszínnel, bevállalósabbak tehát bátran választhatnak a vibráló árnyalatok közül is. Az élénkebb színeket képviseli idén ősszel a kék, amely főleg erőteljesebb árnyalatban lesz igazán trendi. A föld színeihez visszakanyarodnak a barna és a zöld árnyalatai, amelyeknél akár a pasztell, akár az élénkebb árnyalatok is igazán divatosak lesznek. Emellett továbbra is tökéletes választás lesz a klasszikus őszi színnek mondható narancs, bordó és piros szín is.

Körmös Trendek - 2021 Ősz - Csillogás

Csillogás – a napsugarak vibrálása

A téli időszakban megszokhattuk, hogy a csillogó színek előtérbe kerülnek, idén azonban már korábban, az őszi időszakban is meghatározóak lesznek a csillámló színhatások. Akár az egészen apró, sejtelmes, szinte gyöngyházasnak mondható csillámlástól a fémes, krómos hatásokon át egészen a nagyobb szemű, csillámos-flitteres, ragyogó hatásig minden porondra kerülhet. Újra kedvünkre használhatjuk a klasszikus arany és ezüst mellett a pezsgő és a rosegold színeket, hiszen idén újra nagyon népszerűek lesznek. Emellett újra előkerülnek a hagyományos csillámporok akár holografikus, színjátszó variációkban is, a csillogás fokozására.

Körmös Trendek - 2021 Ősz - Barokk minták

Őszi minták – a barokk indák visszatérnek

Évek óta tarja magát a lakásdekoráció területén a barokk stílus, amely kecses indáival, virágaival rendkívül elegáns hatást kölcsönöz a belső tereknek, legyen szó nagyobb falfelületről vagy kisebb kiegészítőkről, bútorokról. Idén a barokk hatás visszatér a körmökre, amely rendkívül mutatós díszítéseket tesz lehetővé. Alkalmazhatjuk egyetlen körmön vagy akár több körmön is egyszerre, választhatunk hozzá a trendszínekből vagy a klasszikus fémes hatásokból, mind csodaszép eredményt fog adni.

Vissza a természethez – állatminták újratöltve

Az állatminták időről időre előkerülnek, idén kicsit játékosabban, mint eddig: egész nagy, egybefüggő felületeken, teljes körmön is bátran alkalmazhatjuk, akár kombinálva többfajta mintát, a színeket tekintve pedig nem kell ragaszkodnunk a természetben előforduló színekhez, bátran kombinálhatjuk az őszi trendszínekkel, csillámokkal, metál színhatásokkal.

Az idei ősz tehát nagyon izgalmasnak tűnik, a körömlakkoknál, gél lakkoknál is rengeteg ismerős szín és hatás kerül elő újra, új megvilágításban, engedjük hát el a fantáziánkat és kombináljuk őket kedvünkre!

Körmös Trendek - 2021 Ősz - Állatminták

Cikk szerzője:

Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek