Karácsonyi körömtrendek – Ünneplőbe öltöztetett körmök

2021.12.17
Karácsonyi körömtrendek – ünneplőbe öltöztetett körmök

Az ünnepi ráhangolódás, a karácsonyi készülődés olykor több izgalmat, különlegesebb élményt rejt magában, mint maga a karácsony. Sokan már december első napjaiban karácsonyi dekorációval varázsolunk ünnepi hangulatot otthonunkba, de ez idő tájt kerülnek elő a szekrény mélyéről a mókás karácsonyi pulcsik is. Ezekben a hetekben vesszük nyakunkba a várost, hogy megtaláljuk szeretteinknek a legjobb ajándékokat, de a karácsonyi menü összeírását sem szeretjük – általában – az utolsó pillanatra hagyni. Ehhez jó időben kanyarítunk még egy se vége, se hossza bevásárló listát, nagybevásárlást tartunk, sürgünk, forgunk, készülődünk. De legtöbbünknél szerencsére az ünnepi ráhangolódás nem csak ennyiből áll. Lélekben is készülünk, és ha szerencsénk van, az évek hosszú sora alatt – mindezen bokros teendők mellett –megtanultuk, hogy az adventi időszakban kicsit lassítani is kell. Befelé fordulni, elmélázni azon, hogy milyen évet zárunk és terveket szövögetni a következő esztendőre.

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen éljük meg a karácsonyi készülődés heteit, azonban egyben mégis hasonlítunk: ilyentájt nem csak a lelkünket, a testünket is szeretjük ünneplőbe öltöztetni. Ennek legjobb módja pedig a szemet gyönyörködtető ünnepi manikűr…

Az aranytól a tűzpirosig – a legnépszerűbb karácsonyi színek

Ha azt mondjuk karácsonyi körömfestés, azonnal mindnyájunknak beugranak a vadító piros, az aranyban pompázó vagy a fehér-ezüst színűre festett körmök. De a karácsonyi körömdíszítés alapszínei közé tartozik még a zöld, a kék és a bordó is. Az elegáns hangulatot teremtő nude árnyalatok is népszerűek ebben az időszakban, főleg azoknál, akik minden körülmény között a visszafogott kifinomultságot részesítik előnyben.

Karácsonyi Körömnyomda Lemez

Ünnepi körömdekorációk – hópehely, fenyő, rénszarvas minták

Azonban nem csak az okosan összeválogatott színekkel, színkombinációkkal érhetjük el az ünnepi hatást, hanem tematikus körömnyomda lemezek és körömmatricák használatával is. A karácsonyi körömnyomda lemezek egyszerű és praktikus megoldásai annak, hogy egy szempillantás alatt hóemberes, rénszarvasos, fenyőfás, hópelyhes, karácsonyfadíszes mintákat varázsoljunk a körömre. Az igazán gyors és látványos körmök alapkellékei ezek, főleg ha nem felejtesz el egy kis csillogást is adni az összhatáshoz.

Ha pedig még több rafinériával készítenéd el az ünnepi manikűrt, használj körömdíszítéshez vizes körömmatricát! A színes ünnepi motívumok istenien mutatnak gél lakkon és műkörmön egyaránt.

Mindegy, hogy hagyományos díszítőmegoldásokat vagy innovatív technikákat használsz, törekedj a minőségi alapanyagok alkalmazására! Alkoss kedvedre, a Perfect Nails pedig gondoskodik az első osztályú körömlakkokról, lakkzselékről és díszítőelemekről!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek