Kalandozz az ősz színeivel! – Fashion Trend Fall 2020 Gél Lakk Szett

2020.09.02
Fashion Trend Fall 2020 - Kalandozz az ősz színeivel!

LacGel Fashion Trend Fall 2020 Gél Lakk Szett - Kalandozz az ősz színeivel!

Állj meg egy pillanatra és hunyd be a szemed, képzeld el milyen káprázatos is tud lenni a természet, egy őszi kirándulás során, amikor az a tömérdek színben pompázó levél lassan letáncol a fákról. Így tett a divatvilág is, ezért mi életre keltettük Neked a Fashion Week exkluzív színeit. Pont annyira misztikusak, mint amennyire a Fashion Trend Fall Gél lakk kollekciónk. Kalandozz el az ősz színeivel és fedezd fel Perfect Nails újdonságait!

Nézzük a LacGel Fashion Trend Fall 2020 Gél Lakk Szett színeit!

LACGEL #200 GÉL LAKK – GRAPE NECTAR – FASHION TREND FALL 2020

Egy igazi szőlőszüretre emlékeztet minket ez a mélységében gazdag, bordós árnyalat. Olyan pompás, mint egy érett vörösbor. Az ősz abszolút alapszíne, amit minden vendéged imádni fog.

LACGEL #201 GÉL LAKK – SALAMON ROSE – FASHION TREND FALL 2020

Nem kell tovább keresned, ha egy szuper divatszínt szeretnél az őszi gél lakkjaid mellé. Pompás pirosas pinkes árnyalatának köszönhetően a Salmon Rose fantasztikus választás, ami megidézi az őszi virágok színeit a körmökön.

LACGEL #098 GÉL LAKK – BLUEBERRY BLUE – FASHION TREND FALL 2020

Őszi géllakk kollekciónkba belecsempéztük a LacGel #098 – as gél lakkunk színét, amit az áfonya sötét és világos kék vibrálása miatt az egyik legkedveltebb géllakk színünk közé tartozik. Próbáld ki a Velvet Matt Top Extra - Matt Fényzselénkkel a még izgalmasabb hatásért.

LACGEL #144 GÉL LAKK – EMERALD – FASHION TREND FALL 2020

Szintén egy régi – új gél lakkunk köszön vissza szettben, ami olyan misztikusan zöld, hogy szinte megérint az ősz. Keltsd életre az ősz szellemét, próbáld ki fantasztikusan mélyzöld gél lakk árnyalatunkat és csábítsd el vendégeidet egy kalandos sétára!

LACGEL #144 GÉL LAKK – SEAPINK – FASHION TREND FALL 2020

A hullámok erejével oly apróra tört rózsaszín korallok ihlették a Fashion Week egyik legszebb színét, amit a színpompás őszi műkörmökre könnyedén be tudsz illeszteni. A púderes árnyalat, annyira magával ragad, hogy képzeletben már csak azt vesszük észre egy elhagyatott rózsaszín, homokos parton sétálgatunk és merengünk a messze távolba. Isteni kiegészítője ez a szín bármilyen őszi szettnek!

EXTRÉM TARTÓS GÉL LAKK SZÍN 3 LÉPÉSBEN!

Lágyan terülő, kiváló tapadású géllakk, amely átmenetet képez a színes zselék és a körömlakkok között. A géllakk UV/LED lámpa fényére köt, akár 3 hétig karc-, kopás- és lepattogzás mentes. Használatához géllakk alap és fedő fényzselé szükséges. Oldhatósága biztosítja a reszelésmentességet a természetes körmök védelméért. Extra vékony, nagyon természetes, mint egy körömlakk.

FIGYELEM! Használat előtt fel kell rázni vagy egy spatulával felkeverni az egyenletes pigmenteloszlásért.

A LACGEL GÉL LAKK ELŐNYEI:

 • Gyors leoldás
 • Élénk, extra pigmentált színek
 • Körömkímélő
 • Akár 3 hétig is tart
 • UV vagy UV/LED lámpában készre köt, nem kell várni rá a száradásra, mint a körömlakkoknál

A LACGEL GÉL LAKK TULAJDONSÁGAI:

 • Sűrűség: közepesen híg (2-es)
 • Rugalmasság: rugalmas (4-es)
 • Oldhatóság: jól oldható (5-ös)
 • Kötés: UV lámpában 2-3 perc, UV/LED lámpában 1 perc
 • Kötés utáni felület/fény: Kötés után nem szabad fixálni! Felületére géllakkhoz ajánlott fedőzselét kell használni.
 • Eltávolítás: acetonnal kiválóan oldható

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek