Indul az esküvőszezon – körömre fel!

2022.04.27

Függetlenül attól, hogy hetedhét országra szóló esküvőre készülsz, vagy szolid családi összejövetelre, de akkor is, ha nem készülsz frigyre lépni, csak manikűrösként inspirációkat gyűjtenél, érdemes tovább olvasnod.

Előttünk a tavaszi-nyári esküvőszezon, amikor minden szem a házasulandókra szegeződik. Főképp a menyasszonyokra, akik amúgy is szeretnek ilyenkor a figyelem középpontjában lenni. Nincs ez másképp azon a bizonyos nagy napon sem, midőn is tökéletes megjelenésükkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet. Mondhatni már fél siker, ha megvan álmaik esküvői ruhája, de emellett célszerű a részletekkel is törődniük. Az esküvői smink, a frizura és természetesen a manikűr éppolyan fontos, így a következőkben néhány divatos esküvői manikűrtippet mutatunk.

2022-es esküvői manikűrtrendek

 • Egy francia manikűrrel nem lehet hibázni.
  Örök klasszikusa az esküvői körömtrendeknek, méltán, hiszen egyszerre nyújt elegáns, mégis szolid megjelenést. Népszerűsége hosszú évek óta töretlen menyasszonyok és manikűrösök körben egyaránt.
 • Francia manikűr felturbózva.
  Azoknak, akik mégis többre vágynának egy visszafogott francia manikűrnél, azt ajánljuk, bátran kísérletezzenek különféle körömdíszítőkkel, például csillogó strasszköves megoldásokkal. Igazából nincs kőbe vésett szabály a francia manikűrök dekorálását illetően, mert már minimális díszítéssel is pazar lesz az összhatás. Strasszokkal, gyöngyökkel, flitterekkel és csillámló körömlakkokkal bármikor megbolondítható egy egyszerűbb manikűr is.
 • Babyboomer a színátmenetek szerelmeseinek
  A francia manikűr modernebb, némileg extravagánsabb alternatívája a babyboomer. A műkörmösöknél az egyik leggyakrabban kért technika, mert végtelen variációjával mindenki találhat az egyéniségéhez, a stílusához jól passzoló színátmenetet.
LacGel Best of Wedding Gél Lakk Szett
 • Természetes hatású, rövidebb körömformák
  Bár sokáig hódítottak a sátortető-formájú esküvői körmök, mára eléggé háttérbe szorultak, és helyüket inkább a természetesebb körömformák vették át. A mandula, az enyhén lekerekített szélű vagy ovális körmök, a szögletes formák nem csak praktikusabbak az extra hosszú körmöknél, de jobban is mutatnak a nagy napon.
 • Hódító nude árnyalatok
  Az egyszerűség, a letisztult megjelenés hívei a nude körömlakkokra, azokon belül is a romantikusabb, nőiesebb géllakk árnyalatokra szavaznak. A fehér, a pink és a bézses színek nagy kedvencek, és remekül illenek az esküvői színpaletta többi tónusához is.
 • Minimalista minták
  Akik nincsenek odáig a feltűnő körömdekorációkért, a minimalizmus jegyében választhatják, hogy teljesen puritán körmükre apró, szinte alig észrevehető mintákat festetnek, például masnit, szívet vagy egy aprócska virágot.
Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek