Hogyan válasszunk professzionális csiszológépet?

2021.08.03
Hogyan válasszunk professzionális csiszológépet?

Ha műkörmöket készítesz, a profi munka elengedhetetlen feltétele, hogy modern, minden igényt kielégítő csiszológéped legyen. Hiszen a műkörmös csiszológépek a felvitt anyagok megformázásához, a köröm reszeléséhez, de akár a kutikula eltávolításához is kiváló segítséget nyújtanak. Ezért ha műkörmös csiszológépet vásárolnál szalonodba, érdemes tájékozódnod arról, hogy mit is tud nyújtani egy ilyen eszköz, hogy a neked leginkább megfelelő modellt választhasd ki. Lássuk, milyen is egy igazán korszerű műköröm csiszológép!

Kezdjük az alapoknál!

A műkörmös csiszológépek olyan elektromos csiszoló berendezések, amelyeket kifejezetten a műkörmös mesterség igényelte precizitásra, aprólékos és finom munkára fejlesztettek ki. A csiszológépek segítségével egyszerűbben és hatékonyabban készíthetők tökéletesebb hatású műkörmök.

A műkörömcsiszoló gépek alkalmazhatóak műköröm és lakkzselé esetében is, noha a többség kifejezetten műkörömcsiszolásra használja. Több dologban is a segítségedre lehetnek: könnyen előkészítheted velük a köröm természetes felületét a műkörmök felviteléhez, rövidítheted, vékonyíthatod, eltávolíthatod a műkörmöt, illetve kitisztíthatod a szarupárkányt.

Műkörmös Csiszológép - Perfect Drill fehér

Válassz a munkához illő csiszolófejeket

A különböző berendezések többféle fejjel is használhatóak feladattól függően.
  • A hengercsiszolófejek segítségével hatékonyan formázhatod ügyfeleid körmeit.
  • Fém kúpokkal eltávolíthatod a különböző bőrkinövéseket, elhalt bőrrészeket.
  • Kisebb csiszoló kúpokkal még a legnehezebben elérhető helyeket is megformázhatod.
  • A henger- vagy a kerekített hengercsiszolófejekkel vékonyíthatod a műkörmöket.

A Basic Drill kezdőknek és haladóknak is jó választás

A Basic Drill egy olyan félprofi csiszológép, amely rendkívül keresett tanulók körében, ám haladó szakemberek is előszeretettel használják praktikussága és könnyű hordozhatósága miatt. Fokozatos fordulatszám változtatásával vibrációmentesen állíthatsz a sebességen 0 és 20 000 között, ráadásul a forgásirányt oda-vissza állíthatod. Ha még csak ismerkedsz a csiszológépekkel, vagy olyan eszközt választanál, amit bárhová magaddal vihetsz, válaszd a Basic Drillt!

Perfect Drill profi műkörmösöknek kifejlesztve

Elég, ha annyit mondunk, a Perfect Drill mechanikája a fogászati berendezések technológiájának precizitását követi. A speciális mikromotorral felszerelt készülék kifejezetten csendes és vibrációmentes, így kényelmes és pontos munkát tesz lehetővé a legigényesebb műkörmök esetében is. Fordulatszámát 0 és 30 000 között fokozatosan állíthatod, ami segíti a professzionális munkát, legyen szó műköröm-előkészítésről vagy finom manikűrről. Ha professzionális műkörmös csiszológépet szeretnél, válaszd a Perfect Drillt!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek