Halloweeni filmek a körmökön

2022.10.25
Halloweeni filmek a körmökön

Látványos és menő manikűrök halloweenra? Ha nem is mozogsz otthonosan a horrorfilmek világában, akkor is érdemes tovább olvasnod, hiszen a következőkben inspirációkat adunk különféle ismert rémtörténetek ihlette körömfestésekhez. Az is lehet, mire a blogcikk végére érsz, még ahhoz is kedvet kapsz, hogy megnézz egyet-kettőt ezekből a filmekből. Még több inspirációra vágysz? Korábbi Halloweeni tradíciók és látványos körmös ötletek! című cikkünkben további különleges manikűrök elkészítéséről olvashatsz.

Beetlejuice

Egy igazi Tim Burton klasszikussal kezdjük a sort, mégpedig a Beetlejuice – Kísértethistória horrorvígjátékkal, amit már számos formában – mozivásznon és színpadon is – feldolgoztak. A jellegzetes, fekete-fehér csíkos Beetlejuice jelmez nemcsak egy beöltözős buli alkalmával telitalálat, hanem a körmökön is remekül mutat ez a kontrasztos színkombináció. A variációk tárháza gyakorlatilag végtelen, egy biztos, a Beetlejuice manikűrhöz prémiumminőségű fehér és fekete gél lakkokra mindenképp szükséged lesz. Ha egy kis csavart vinnél a körömfestésbe, használd neonzöld 2 in 1 nyomdazselénket és festőzselénket a dekoráláshoz, mert ezzel megidézheted az egykor hivatásos szellemjóléti tanácsadóként dolgozó, Beetlejuice neonzöld, bozontos hajkoronáját is!

2 in 1 Nyomdazselé és Festőzselé - Neon Zöld

Sikoly

A Sikoly című horrort általában még azok is látták (legalábbis az első részt), akiket amúgy a hideg ráz az ilyen maszkos sorozatgyilkosos filmektől. A Sikoly-szériában feltűnő maszk nagyon gyorsan ikonikussá vált, úgyhogy nincs halloweeni vagy farsangi buli anélkül, hogy fel ne tűnne egy-egy ghostface a tömegben. Ha téged is megihlet ez a korszakalkotó szellemmaszk, szerezd be ezt a kiváló, extra színélményt nyújtó fehér gél lakkot, és máris közelebb leszel egy ízig-vérig halloweeni manikűrhöz. Némi kézügyességre és kreativitásra is szükséged lesz hozzá, de a ghostface felfestésével viszonylag egyszerű elboldogulni.

/lacgel-laq-x-gel-lakk-15ml-white-x072.html

Fűrész

Hogy mitől lesz „fűrészes” egy halloweeni manikűr? Naná, hogy a vibráló piros gél lakktól. Ha egyik vendéged azt kéri tőled, jelenítsd meg valahogy a kultfilmmé vált, trancsírozásban bővelkedő, nagyon ismert Fűrész-sorozat hangulatát a körmein, fel van adva a lecke. Nem lesz egyszerű dolgod, mert bár minden idők egyik legsikeresebb horrorsorozatáról van szó, mégsem tudnánk pontosan kiemelni egy-egy olyan jelképet sem (mint pl. a Sikolyból a ghostface-t), amitől azonnal beazonosíthatóvá válna a „fűrészes” manikűr. Egy biztos: véres részletekben és levágott emberi testrészekben bővelkedik a film, szóval ezekből meríthetsz…

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Cherry Red X009 - The Red Classics

A halott menyasszony

Az, hogy egy halloweeni bulin halott menyasszonynak öltözik valaki, vagy annak sminkeli magát, pont annyira borítékolható, mint hogy így vagy úgy, de előkerül valahonnan egy Sikoly maszk is. A szintén Tim Burton által jegyzett A halott menyasszonyból is inspirálódhatsz a halloweeni manikűr elkészítéséhez. Egy szürke gél lakk arra kell, hogy a vendéged körme valóban „síron túli legyen”, de használhatsz dekorációként pókháló vagy pók motívumokat is.

LacGel Plus +081 Gél Lakk 8ml - Ivory Cream - Best of MakeUp

A halloweeni manikűrök lényege, hogy a színválasztás, a körömfestés- és dekorálás minél meghökkentőbb, látványosabb legyen. Ha biztosra mennél, szerezz be külön-külön és szettben is megrendelhető Glow Top fedőzseléinkből, amik attól különlegesek, hogy a sötétben is világítanak!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek