Ha nyár, akkor a neon körmök a legszebb kiegészítők

2022.07.05
Ha nyár, akkor a neon körmök a legszebb kiegészítők

Hogy miért várják izgatottan a különböző alkotók, divatszakemberek az évente megszervezett, nemzetközi Fashion Week rendezvényeket? Mert a divathetekről ellesett trendi színekből, újításokból ők maguk is meríthetnek. Nem volt ez másképp velünk sem, így legújabb Future Sporty fantázianévre hallgató géllakk szettünket a tavaszi-nyári divathéten látott, neon színű sportruházatok ihlették.

A neon színeknek komoly rajongótábora van

Tulajdonképpen nem volt nehéz dolgunk, hiszen a neon árnyalatok nagy rajongójaként szinte azonnal tudtuk, ezekkel a vibráló, erőteljes színekkel egy szempillantás alatt leveszünk mindenkit a lábáról. Mivel a harsány neon színek jó pár éve vissza-visszatérnek a kifutókra, ezért biztosra mentünk azzal, hogy óriási érdeklődés övez majd egy olyan prémiumminőségű géllakk szettet, amibe futurisztikus neon színű lakkok kerülnek. Természetesen a Perfect Nailstől megszokott első osztályú minőségben. A kiváló tapadású Future Sporty géllakkok egyfajta átmenetet képeznek a hagyományos körömlakkok és a színes zselék között. Extra vékony hatásuknak köszönhetően még azok is bevállalják, akik amúgy kicsit idegenkednek a géllakkoktól. A lakkok egyszerűen és gyorsan, reszelés nélkül eltávolíthatóak, és akár 3 hétig karc-, kopás- és lepattogzás mentesek. Ezek a tulajdonságok különösen fontosak a nyári körömlakkok esetében, mert a strandolás, a pancsolás, a napfény némileg jobban megviseli a manikűrt.

LACGEL FUTURE SPORTY GÉL LAKK SZETT

A nyári neon manikűr a szezon kedvenc kiegészítője

A neon színeket lehet kedvelni vagy sem, egy biztos, a fülledt nyári napokon még azok is szeretnek egy-két neon kiegészítőt kipróbálni, akik amúgy idegenkednek az ilyen rikító árnyalatoktól. És miért ne lehetne a legtutibb nyári kiegészítő egy csodálatos, figyelemfelkeltő nyári manikűr vagy pedikűr neon színekkel megbolondítva? A neon színek azért is olyan közkedveltek nyaranta, mert ezek a bohém árnyalatok remekül passzolnak a szezon fürdőruhadivatjához is, ráadásul még a legvisszafogottabb stílusba is némi csavart, egyediséget visznek. Plusz pont a neon színeknek, hogy az egyenletesen, szépen lebarnult bőr csak még jobban kiemeli ezeket a harsány árnyalatokat. Korábbi Nude vagy neon? Keverd őket bátran! című cikkünkben további kedvelt géllakk kombinációt mutatunk be.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek