Gél Lakk Horoszkóp! Melyik szín illik hozzád a legjobban?

2021.09.22
Gél Lakk Horoszkóp! Melyik szín illik hozzád a legjobban?

Melyik szín az, amivel harmóniát teremthetsz, amellyel erősítheted a pozitív személyiségjegyeidet? Milyen színt kellene minél többet viselned a kezeden is? Fedezd fel a Perfect Nails körmös horoszkópját és tudd meg hozzád melyik gél lakk illik a csillagok szerint!

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos a tűz jegy szülötte. Lobbanékony a szerelemben, nagy élményeket vár el és azt viszonozza is. Indulatos, ingerlékeny, domináns, élvezi, ha uralkodhat. Ezért nem is illene hozzá jobban más szín, mint az élettel teli vörös, ami életerőt, ambiciózus energiát, bátorságot fejez ki, mely a szerelem és temperamentum színe.

Bika (április 19. – május 20.)

A Bika az egyik föld jegy. Türelmes, stabil, két lábbal áll a földön, megbízható, de ha feldühítik, akkor tombol, ugyanakkor könnyen visszanyeri nyugalmát. Kreativitását nagyban elősegíti a zöld szín, amely az erdő, a nyugalom és megbízhatóság színe.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kettős jelű Ikrek levegő jegy, személyisége is kettős. Megfontolt, kedveli a társaságot, nyitott, jó a humorérzéke, alkalmazkodó. A vidámság, öröm színe a sárga, ami nagyon jól illik hozzá.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Red Grape X010 - The Red Classics

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák víz jegy. Gondoskodó, oltalmazó, jól megtalálja a hangot a legtöbb emberrel. Érzelmes, ugyanakkor zárkózott személyiség, amelyet nagyon jól kiegészít a fehér csillámos szín, ami tiszta és békét sugároz, ugyanakkor kellően simulékony.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)

Az Oroszlán tűz jegy. Hatalomra vágyó, királyi jelenség, aki tekintélyt parancsol, vidám, optimista és öntudatos. Nem is lehetne számára ideálisabb szín, mint az arany, amely magabiztosságot és erőt kölcsönöz viselőjének.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz csöndes, nyugodt, nem szereti a váratlan dolgokat, meglepetéseket. Szeret jó benyomást kelteni, gyakorlatias, megfontolt, önfeláldozó és maximalista. Kedves és érzelmes, a rózsaszín az egyik legjobban hozzáillő szín.

LacGel Effect E001 Gél Lakk 8ml - Mysterious White - Winter Wonderland

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg jegy a levegő szülötte mindig az egyensúlyra, békére, harmóniára törekszik, nagyon jól kezeli és simítja a konfliktusokat, ugyanakkor félénk, alkotó személyiség. Szelíd és jóságos természetét a világoskék szín tökéletesen kiegészíti.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A Skorpió a víz jegy szülötte, akit nem lehet korlátozni, maximalista, céltudatos, megfontolt, ugyanakkor rendkívül lobbanékony és odaadó. Számára nincs is tökéletesebb szín, mint a lila, amely a Skorpióhoz hasonlóan összetett szín és tökéletesen visszaadja a Skorpióban lakozó szenvedélyt.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tűz jegyű nyilas rendkívül értelmes, bölcs, óvatos, függetlenségre törekszik. Lobbanékony természet, keresi az új kihívásokat, kreatív. Domináns természetéhez a piros szín passzol a legjobban.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Blueberry X015 - Macaroon

Bak (december 22. – január 19.)

A föld jegyű bak határozott, realista, kitartó, szorgalmas és komoly. Látszólag tartózkodó, zárkózott.
Számára az elegáns barna szín ideális.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A vízöntő független, kreatív, igazi művész lélek. Jól érzi magát a társaságban, nyitott, barátkozó természet. Érdeklődik az újdonságok iránt, nem szereti az unalmas dolgokat. A kék szín türkiz árnyalata számára kellően érdekes és az átlagostól eltérő.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak víz jegy, igazi álmodozó, gyengéd és romantikus. Érzékeny, intuitív és nagyon kreatív. Érdekli az ezoterika, gyakran hagyatkozik a megérzéseire. Alkalmazkodó, simulékony természetét az ezüst szín tökéletesen harmóniába hozza, hiszen a legtöbb színnel nagyon jól kombinálható, ugyanakkor selymes fénye kiemeli azok szépségét.

LacGel LaQ X Gél Lakk 8ml - Pistachio X014 - Macaroon

A cikk szerzője:

Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek