Galaktikus Szalon Élmény

2022.04.20
Galaktikus Szalon Élmény

Az új Galaxy eszközök csodaszép látványvilágot varázsolnak az asztalunkra, a misztikus sötét alapszín és a lila-pink-zöld-arany színekben játszó fények mindenkit megbabonáznak.

De lássuk, hogy a kollekció milyen tagokból áll és mire használjuk őket!

Titánium bőrfeltoló:

Két oldalú bőrfeltoló, egyik végén szélesebb, másik végén keskenyebb kanalas résszel. A feltoló elvékonyodik, így finoman megemelhető vele a letapadt bőr anélkül, hogy sérülést okoznánk vele.

Gyémántporos csiszolófej:

Finom gyémántporral bevont csiszolófej előkészítéshez, amely közepes vastagságával könnyen felemeli a letapadt szarupárkányt és eltávolítja azt a körömlemeztől, ezáltal helyet biztosít a bőr melletti reszeléshez, anyagfelvitelhez. Vékony, tompa hegye tökéletesen kitisztítja a mélyebben lévő területeket a letapadt bőrtől anélkül, hogy megvágná az érzékeny bőrt. Alkalmas jobb és balkezes használatra is.

Titánium univerzális csipesz:

Az egyenes, vékony hegyben végződő csipesz ideális apró díszítő elemek, strasszok, matricák, díszítő csíkok felhelyezéséhez, üvegszál/selyemszál szétválasztásához. Erős anyagának köszönhetően kiválóan alkalmas hajlításhoz is.

Titánium köröm- és kutikula eltávolító csipesz:

Vékony, éles pengéje segítségével alkalmas a felesleges kutikula levágására vagy sablon kivágáshoz, mélyítéshez is. Emellett kiválóan használható a köröm felületére rögzített strasszok, díszítőelemek eltávolítására.

Chrome Powder - Körömdíszítő Galaxy Krómpor

Chrome Powder - Körömdíszítő Galaxy Krómpor

Titánium univerzális olló:

Egyenes pengéjének köszönhetően tökéletesen követhető vele a kívánt forma: akár matrica, transzfer fólia, bármilyen beépíthető dísz vagy sablon kivágásához, mélyítéséhez is kiváló.

Unikornis portalanító kefe:

Sűrű, puha szőrének köszönhetően alaposan, mégis kíméletesen eltávolítja a port a bőr és a köröm felületéről, a sáncokból is. Alkalmas orosz manikűrhöz is, mivel nem sérti fel az elvékonyított bőrt sem.

Műköröm sablon:

Keményebb anyagának köszönhetően erős, stabil tartást ad a körömnek, jól tartja a kialakított formát. Erős ragasztója az izzadós, nyirkos bőrön is jól tapad. A könnyebb felhelyezést a jól megformázott, nagy méretű szárnyak és a gyárilag kialakított oldalsó bevágás biztosítják.

Chrome porok:

Az igazi galaxy hatás el sem képzelhető csoda szép krómporok nélkül, amelyek enyhén áttetszőek, így átsejlik alattuk az eredeti alapszín, mégis egyedi, sejtelmes fénnyel vonják be, amely a lámpa vagy napfénynél megcsillanva mutatja meg a lila, kék, pink, barack vagy zöldes árnyalatát.

A galaxy eszközök különleges bevonatuknak köszönhetően használat közben nem kopnak, fertőtleníthetőek akár áztatással, akár permetezéssel, így hosszú távon hű társaink és gyönyörű szalonkiegészítőink lehetnek.

Cikk szerzője:
Darabos Évi

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek