Darabos Évit kérdeztük a menyasszonyi körmökről

2022.05.10
Darabos Évit kérdeztük a menyasszonyi körmökről

A tavasz és a jó idő beköszöntével kezdetét veszi az esküvők időszaka is, amely tekintve az elmúlt 2 év szerencsétlen időszakát, valószínűleg az átlagosnál zsúfoltabb lesz.

Megkezdődött már a menyasszonyok időpontfoglalása?

Darabos Évi: Igen, már volt jó pár bejelentkezés menyasszonyoktól, hiszen ez a nap sok szempontból nagyon fontos a menyasszonyok számára, ekkor szeretnének a legszebbek lenni és ez alól a körmük sem kivétel. Aki pedig biztos szeretne lenni, hogy azon a napon lesz időpontja, amely az amúgy is zsúfolt utolsó héten a számára legmegfelelőbb, már hónapokkal előre bejelentkezik a műkörmöséhez és biztosítja a helyét.

A menyasszonyok kész tervekkel jönnek vagy inkább a szakembertől várják a segítséget, hogy milyen körmük legyen?

Évi: A legtöbben ha nem is kész tervekkel, de olyan alap koncepciókkal már előre készülnek, hogy milyen színvilág, milyen jellegű díszítés legyen és, hogy milyen hossz és forma készüljön.

Milyen formák most a legnépszerűbbek?

Évi: Mostanában nagyon kedveltek a kecses mandula formájú körmök és ezek variációi, az orosz és a gótikus mandula – természetesen ez utóbbiak extrém formának számítanak, így a kicsit hosszabb körmöket bevállaló menyasszonyok esetében kedveltek.

Szeretik a hosszú körmöket? Vagy inkább a rövidebbeket kérik?

Évi: Van olyan, aki egyébként közepes hosszúságot visel és a nagy napra „rúg ki a hámból” valami igazán hosszú, szép extrém formával, de van a másik véglet is, aki inkább a praktikumot tartja szem előtt és a normál hétköznapokban viselt hosszt építjük újra, hogy szép egységes forma legyen. És persze van olyan is, aki az egészen mini körmöket kéri, az ápoltság és visszafogottság jegyében. Rendkívül széles a skála.

LacGel Best of Wedding Gél Lakk Szett

Még mindig a francia a kedvenc?

Évi: Igen, nagyon sok menyasszony kéri a letisztult francia körmöket, de már nagyon szorosan felzárkózott mellé a babyboomer is. Mindkét stílusnál kiegészül az új trenddel, a glitter-ombre technikával hiszen egy nagyon szép, visszafogott, mégis látványos, csillogó hatásról van szó, amely rendkívül szépen mutat világosabb színekkel és élénk, telt csillámokkal is.

A strasszok vagy a festett minták a kedveltebbek?

Évi: Mindkettő, akár együtt is! A NailStar strasszoknál ami újabb trend, az az opál színű kövek és azok mindenféle színvariánsai: a rózsaszín és fehér színek örök klasszikusok, de a „legyen valami kék” elv miatt a világoskék is nagyon kedvelt és valóban gyönyörűen mutat.

A festett mintáknál egyértelműen a virágok és a csipke minták a kedvencek hiszen, ha ezeket összhangba hozzuk a menyasszony csokrával és a ruha-fátyol csipkéjével, akkor igazán gyönyörű összhatást kaphatunk.

Van olyan, amit nem szoktál javasolni menyasszonyoknak?

Évi: Igen, a köröm felszínéből kiálló dolgokat kevésbé szoktam javasolni, hiszen az öltözés során, az amúgy is stresszes menyasszony könnyen beleakadhat a harisnyába, a ruhába, a fátyolba, felesleges kellemetlenség, hogy elszakadjon a ruhadarab, ezért olyan kiálló díszeket vagy nagyobb szemcséjű csillámporokat sugar effekt-ként nem szoktam javasolni, amelyek bajt okozhatnak.

Perfect Tipp: Milyen színek kerülnek ilyenkor előtérbe, gondoskodtunk arról Neked, hogy megkönnyítsük a munkád, így megalkottunk gél lakk kollekciót kifejezetten erre a célra, lesd meg milyen pompás púderes, nude, finoman csillámló géllakkok kerültek a Best of Wedding Gél Lakk szettünkbe!

Ha érdekesnek találtad cikkünket olvasd el 2022 Esküvői trendjeit!

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek