„Csokit vagy csalunk!” – Varázsolj halloweeni hangulatot a körmeidre is!

2023.10.27
„Csokit vagy csalunk!” – Varázsolj halloweeni hangulatot a körmeidre is!

Nemcsak öltözékeddel, de körmeiddel is szeretnéd megidézni az igazi halloweeni hangulatot? Meríts inspirációt a következő minták közül, és lepd meg vendégeidet is egy kellemesen ijesztő manikűrrel! Körömdíszítésre fel!

Körömnyomda Lemez - Halloween

Borzongató és édes minták egyszerre? Válaszd Halloween Körömnyomda Lemezünket, mellyel hangulatodtól függően mindkettő közül választhatsz! Készíts töklámpás, csontváz vagy macska motívumokat, és tedd igazán különlegessé mindenszentek megelőző éjszakáját! Egy lemez 12 változatos műköröm díszítési lehetőséget rejt, de annak, hogy mit hozol ki még belőle, csak a képzeleted szabhat határt.

Körömmatrica - Trick or Treat és Körömmatrica - 3D Halloween

Egyszerű és látványos körömdíszítésre vágysz? Válaszd a halloweeni feliratokat és mintákat tartalmazó, illetve az ünnep igazi hangulatát ugyancsak megidéző körömmatricánkat: 3D szellemekkel, denevérekkel és cuki spooky mintákkal. Te melyikkel csalnál mosolyt vendégeid arcára?

Körömmatrica - Trick or Treat

Spider Gel - Műköröm Díszítő Színes Zselé 5g - Gummy Black

Nyújtsd, húzd, díszíts! A szakadásmentes, szupernyúlékony Spider Gel - Műköröm Díszítő Színes Zselé 5g - Gummy Black egészen hajszálvékony vonalak készítésére is használható, így tökéletes választás a Halloween kihagyhatatlan szimbóluma, a pókháló „megrajzolásához”! Piros és fehér színű változatát szintén ajánljuk, ha szeretnéd feldobni vendégeid körmét. 

Spider Gel - Műköröm Díszítő Színes Zselé 5g - Gummy Black

LacGel Plus Pumpkin Spice Gél Lakk Szett

A színek tekintetében jó, ha kézügyben vannak a narancs és a bordó gél lakkok, melyek gyönyörű árnyalatait Pumpkin Spice kollekciónk is tartalmazza. Tudtad? Ha ezt a gél lakk szettet választod, még NailStar Körömdíszítő versenyünkön is indulhatsz! Felkeltettük az érdeklődésedet? Még nincs késő! Ne maradj le a NailStar Körömdíszítő versenyről! című cikkünkből megtudhatod, hogy milyen kategóriákban indulhatsz, mi lesz a feladatod.

Versenykiírás

LacGel Plus Pumpkin Spice Gél Lakk Szett

Halloweeni Díszítések - Műkörmös Oktató Videó

Nyűgözd le vendégeidet! A Perfect Learning videóban bemutatásra kerül 2 Halloweeni díszítés különböző technikákon keresztül. Darabos Évitől lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan érj el füsthatást, illetve emeld ki árnyékolással a fontosabb elemeket – megteremtve az élethű, 3D hatást. Nem lesz szükséged különleges díszítő zselékre, Évi fő alapanyagként csupán kiválóan pigmentált géllakkjainkkal dolgozik és egy titkos hozzávalóval. Ez pedig nem más, mint Spider Gel-ünk, mely szakadásmentes formulájával remek társ a precíz díszítésekhez!

Cikk szerzője:

Zsoldos Ágnes

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek