A műkörömépítés ezer árnyalata – a tökéletes szalon ismérvei

2020.12.14
A műkörömépítés ezer árnyalata – a tökéletes szalon ismérvei

A műkörömépítés ezer árnyalata – a tökéletes szalon ismérvei

Egy műkörmös szalonban alapkövetelmény, hogy a professzionális műkörömépítés eszközeinek és alapanyagainak széles választéka fogadja az érdeklődőket. A Perfect Nails számunkra azt jelöli, hogy minőség terén nem kötünk kompromisszumot, és csak a tökéletes végeredménnyel vagyunk igazán elégedettek.

Hogy nézne ki ennek fényében az ideális Perfect szalon?

Minőségi építőzselék, géllakkok, körömdíszítők, illetve egyéb, a manikűr és pedikűr terén használatos kiegészítők sorakoznának a polcokon, és nem utolsósorban – ahogy shopjainkban is – a hozzánk látogató vásárlók és érdeklődők minden alkalommal professzionális élményben részesülnének.

Mi a perfekt szalonok titka?

Elsősorban az, hogy a műkörömépítés kötelező kellékei mellett olyan kiegészítő termékek palettáját kínálják, amelyek hozzájárulnak az igényes és szakmailag kifogástalan külső megújulás tapasztalatához. Nem feltétlenül kell hatalmas és drága eszközökre gondolni, hiszen sokszor az apró részletek jelentik a különbséget. Például egy kényelmes fogást biztosító portalanító kefe, ami mindig kéznél van, hogy a reszelést követően eltávolítsuk vele a fölösleges körömport.

PERFECT NAILS - NAPTÁR 2021

PERFECT NAILS - NAPTÁR 2021

A kéz- és könyöktámasz szintén alapnak számít, ha szeretnénk a precíz finisről gondoskodni. Legfontosabb funkciója, hogy stabilan tartja a kezeket, így nem kell folyamatosan korrigálnunk az ecsetvonásokat, és precízebb mozdulatokkal, magabiztosabban dolgozhatunk. Emellett az sem árt, ha könnyen tisztítható anyagból készül, hiszen bármikor kerülhet rá kéretlen paca vagy folt.

A műkörmös munkalap rengeteget segíthet a gyakorló műkörmösöknek. Ha azt gondoltuk volna, hogy akár az esztétikus körömfestés, akár a mosolyvonal kialakítása olyan banálisan egyszerű műveletek, nem is állhatnánk távolabb a valóságtól. Ahogy a sminkelés esetében is gyakorlást igényel egy tökéletes tusvonal meghúzása, a műköröm kialakításának különböző fázisai is sok-sok tanulás és próbálkozás útján sajátíthatóak el. Amíg kialakulnak a rutinmozdulatok, a műkörmös munkalap olyan sablon, amire a tanulók és a kezdők biztonsággal támaszkodhatnak.

Mindenki találkozott már olyan vendéggel, aki elbizonytalanodott, ha a köröm színének kiválasztásáról volt szó. A színpaletta pontosan ilyen esetekben segít! A bemutatópálcák kreatív elrendezésben, színtelenül érkeznek, amelyek alapján szabadon felépítheted az egyéni színmintapalettádat.

Perfect termékek – szenvedéllyel a szakmában

A színvonalas szolgáltatások és a színes termékfelhozatal mellett a Perfect-hangulat megteremtői a saját márkás termékek. Egyedi és minőségi promóciós kellékeink nélkül elképzelhetetlen lenne egy Perfect szalon: nemcsak benépesítik szépségműhelyeinket, hanem képviselik azokat az értékeket, amelyekre építettük vállalkozásunkat.

Ha valaki szeretne megismerni minket, ezeken a nyomokon érdemes elindulnia, hogy feltérképezze a Perfect Nails univerzumát. A külső szépülés mindig izgalmas belső változások mozgatórugója lehet, így mi a külső-belső szépségápolás nagyköveteiként tartjuk számon magunkat.

Ha még nem tetted, térj be következő alkalommal valamelyik szaküzletünkbe; ha már jártál nálunk, akkor szeretettel visszavárunk!

PERFECT BEAUTY SHOP

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek