5 Shades of Gray Gél Lakk Válogatás – Engedj a kísértésnek!

2020.10.02
5 Shades of Gray Gél Lakk Válogatás – Engedj a kísértésnek!

5 Shades of Gray Gél Lakk Válogatás – Engedj a kísértésnek!

Sose volt még a szürke ennyire izgató. 5 árnyalat a fekete mélységétől a világos, szinte bézs szürke melegségéig. Csábító színek, amik tökéletes kiegészítői egymásnak és persze Neked. Ez az a készlet, amihez nem kell öltöznöd, hiszen hozzád passzolnak a tónusok minden körülmények között. Egy LacGel Plus válogatás, ami igazán kiemeli a nőiességet. Használd a színeket külön-külön vagy élvezd, hogy még ragyogóbbá teszi az élénk árnyalatokat a szürke visszafogottsága. Vedd kezedbe az irányítást és engedj a kísértésnek!

Lássuk a szürke 5 árnyalatát:

LacGel Plus +057 Gél Lakk – Black Mood – 5 Shades of Gray

Nem kérdés, hogy alapvető szín a fekete a géllakk készletben, de miért is? Kiemeli a test kontúrjait, így a műkörmöknek is éles vonalakat ad. Az ősz beköszöntével még inkább közkedvelt szín, ami a kiegészítő árnyalatokkal puhítható vagy épp még izgalmassabbá tehető. Bevállalós vendégeidnek kombináld a vörössel, míg a visszafogott nude kedvelőknek csempészd a körmeire a nőiesség jegyében.

LacGel Plus +063 Gél Lakk – Asphalt - 5 Shades of Gray

A szín szürke kékkel vegyített árnyalata, így igazi farmer hatást nyújt a körmökön. Pont olyan izgalmas és univerzális ez a lakkzselé szín, mint a farmer. Bármilyen kiegészítőkkel feldobhatod, mint például strasszokkal vagy körömnyomda mintákkal tudod meghatározni, hogy épp a lezser vagy az elegáns vonalat képviseli a műköröm és a viselője egyaránt.

A szürke 5 árnyalata gél lakk válogatás

LacGel Plus +084 Gél Lakk – Glacier Gray - 5 Shades of Gray

Az abszolút szürke, ami egy cseppet sem unalmas. Egy csepp barna, egy csepp fekete teszi egyedivé ezt a színt, ugyanakkor az őszi melegséget is ennek köszönheti ez a lakkzselé. A szürke egy akromatikus szín, azaz „szín nélküli szín”, pont emiatt igazán egyedi. A Glacier Gray színhez a barnasága miatt inkább meleg és pasztelles kiegészítő színeket javaslunk, mint a mélybordó vagy levendula lila, míg díszítéskor egy fehér Spider Gellel készített egyedi mintával emelhetjük ki a szürke nagyszerűségét.

LacGel Plus +086 Gél Lakk – Titanium - 5 Shades of Gray

A koszos fehér nagyon halovány csillámporral, ami az ősz egyik sláger árnyalata, sőt 2020 év színének a címére is esélyes volt. Képzeljük el, ahogy New York utcáin korzózunk egy ilyen homokszürke hosszú kabátban és az ősz színeit csodáljuk. Ezt az érzést szeretnénk, ha a vendégeid is átélhetnék és ez a szín ezt hozza el neked és nekik. Hagyd, hogy megérintsen!

LacGel Plus +088 Gél Lakk – Gray Wall - 5 Shades of Gray

A borús árnyalat, mint a szürke, egyszerre emeli ki az élénk színeket és hozza el komolyságával a tél hangulatát. A Gray Wall a kollekció igazán meleg árnyalata, hiszen a szürke és a bordó egy olyan kombinációja ez a szín, ami bujaságával, talán a szürke legérzékibb oldalát mutatja meg Neked.

Vedd kezedbe az irányítást és engedj a kísértésnek!

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek