3x-os SuperBrands díjazottak lettünk!

2022.05.19
3x-os SuperBrands díjazottak lettünk!

Újra egy nagy meglepetés érte cégünket, hatalmas megtiszteltetés, hogy 2022-ben is újra "hazahozhattuk", a marketingszakmai és vállalatvezetői Szakértői Bizottság döntése alapján a Business Superbrands díjat, így immáron 3x-os díjazottak lettünk! Ez a siker vásárlóink bizalma nélkül nem történhetett volna meg, ezért köszönjük Neked is, hogy munkánkat támogatod.

Egy pár szó a SuperBrands díjról!

Elismerés a legkiválóbb márkának! A szervezet azon brand-ek előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják. A Superbrands egy díj, mellyel a legjobb márkákat díjazzák.

Minősített Minőség

A Perfect Nails műkörömalapanyag gyártó cégünknél, minden munkatársunk folyamatosan arra törekszik, hogy mind a termékeinkkel és a munkánkkal egyaránt a legkiválóbb minőséget tudjuk nyújtani. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Köszönjük e megtisztelő elismerést!

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályáznunk, sem jelentkeznünk nem kellett. Ezért is hatalmas megtiszteltetés számunkra egy ilyen szakmai díj, amivel Veled is osztozunk, hiszen tudjuk Nélküled nem sikerült volna.

Meglepő titkok a videóban!

A Brandépítők műsorában bepillantást tehetsz a Perfect Nails mindennapi életébe, hogy valójában mi is történik a színfalak mögött.

 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek