Nyomdázz és fess egyszerre!

2020.05.21
Nyomdazselé és festőzselé egyben

Lehetséges? Igen. Nyomdázz és fess ugyanazzal a díszítő zselével! A Perfect Nails a legkedveltebb alapszínekben hozta el Neked a Nyomdazselé és Festőzselé (2 in 1) újdonságát. 

Nyomdazselé és Festőzselé (2 in 1)

Kifejezetten körömnyomda technikához fejlesztett nyomdazselé, ami festőzseléként is használható. Mivel fixálásmentes, így nem igényel plusz fedő fényzselét. A megkötött fényzselé fölé kell használni, de lehet matt felületre is, amit aztán rugalmas fényzselével fedni. Kötés után fixálásmentes, főként fényes területre javasolt helyezni. Rugalmas, ezért zselés, porcelán vagy acrylgel műkörömre, illetve lakkzselére is használható. Kötési ideje: 2 perc.

Nyomdazselé

Extra pigmentáltsága miatt vékony rétegben is tökéletesen fed. Zselés állagának köszönhetően, minden vékony vonal látható és kivehető, így perfect lesz a nyomdatechnikád. Nyomdázáskor minden apró részlet jól látható lesz. Ráadásul egészed addig javíthatod mintát, ha esetleg elrontottad, amíg szeretnéd, hiszen csak köttetéssel véglegesíted.

Festőzselé

A Nyomdazselé és festőzselé (2 in 1) vékony rétegben is tökéletes fed, így zselés festéshez és egylendület technikához is remek választás. Kombináld krómporokkal az igazán ütős hatásért!

Egyészítsd ki készleted nyomdalemezinkkel!

Csodásan egyszerű megoldásokat kínálunk Neked a gyors és pontos, de a kreativitásodat is megmozgató körömdíszítések elkészítésére! A nyomdalemezek segítségével szó szerint gyerekjáték a díszítés. 

 Körömnyomda lemezek

Minden körömnyomda lemezünk 12 két különböző és 100%-ban hasznos mintát tartalmaz. Használd őket együtt, keverve vagy csak részletekben és bővüld el vendégeid gyors és látványos körömdíszítéssel. Ha szeretnél több nyomdamintát is saját ötleteiddel kiegészíteni, akkor használd 2 az 1-ben nyomdazselé és festőzselé újdonságainkat! Perfect tipp: köttetés mentes köröm nyomdázáshoz alkalmas körömnyomda lakkjainkat szintén beszerezheted! 

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - STRIPS

Körömnyomda minták, melyek önmagukban is tekintetet vonzóan jelennek meg a műkörmökön, habár már részletekben használva is sikert aratnak. A körömnyomda lemez - Strips csupa oylan geometrikus formát tartogat a számodra, amelyet rövidebb vagy hosszabb műkörmökre is könnyedén elkészíthetsz, ráadásul kombinálhatod akár krómporokkal, akár unicorn powderrel!

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - AZTEC

Ősi minták egy helyen. Az azték kor trópusi erdeibe kalauzol el ez a körömnyomda lemez. 12 körömminta mindegyike egy-egy misztikus történetet mesél el neked, akár együtt, akár csak részletekben.

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - SUMMER

Flamingók, pálmafák, dinnyék és pálmalevelek...kihagyhatatlan és örök sláger nyári minták egy körömnyomda lemezen! Éhezzen a vendég egy kis ananászra vagy egy jégkrémre, a körömnyomda lemez - Summer mintái segítségével pár perc alatt kiszolgálod!

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - FLOWERS

Virágözön minden mennyiségben. Engedd, hogy a tavaszi virágba borulás a körmökön is megjelenjen! Remek körömdíszítés alapja lehet egy-egy minta részlete, de teljes műkörmön is nagyon jól mutat.

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - HYPNOTIQE

Hipnotikus minták, amik igazán jól érvényesülnek az alapszínekkel, mint a piros, fehér és fekete, legyen szó körömnyomda lakkokról vagy nyomdazselé és festőzseléről. Akár egy Vasarely kép, úgy vonza majd a szemeket ezekkel a nyomda mintákkal készült köröm. 

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - ROCOCCO

A barokk stílust követő rokokót méltón képviseli körömnyomda lemezeink között ez a mintakavalkád. Körömdíszítésként egy LacGel Plus Best of Makeup gél lakk szett színein igazi eleganciát sugall, míg a LacGel Cat Eye 9D gél lakk szett mágneses körömlakkjaival ötvözve sejtelmes és mégis fejedelmi megjelenést kölcsönöz a műköröm viselőjének.

KÖRÖMNYOMDA LEMEZ - LOVE

Egy körömnyomda lemez, ami nem csak a februári valetin nap körüli szerelmes világban segít ki téged mintáival. Legyen egy párizsi randevú emléke, egy szerelmes délután vagy egy örömteli eljegyzés, ezeket a nyomda mintákat egész évben hasznosítani tudod. 

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek