1 millió forinttal támogattuk az Age of Hope alapítványt

2022.04.10

Sajnos egy igen nehéz helyzetben vagyunk most, ami számunkra is felfoghatatlan, hogy a mi életünkben ez megtörténhet. Fontosnak tartjuk, hogy mi is tegyünk valamit, amivel egy kicsit támogatni tudjuk mindazokat, akiket menekülésre kényszerítettek otthonukból. Ezért Görög Zita mellett állva a 2022. március 6-án megtartott Perfect Day Live Show alatt érkezett rendeléseitek után 10%-ot felajánlottunk az Age of Hope Alapítvány ukrán-magyar határnál végzett munkájának támogatására!

Ismerd meg az Age of Hope alapítványt közelebbről

A 2012-ben létrejött alapítvány elsődleges célja a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése, de a váratlan eseményekre is fel vannak készülve.  Az Age of Hope alapítvány a Budapest Bike Maffiával közösen azonnal reagált az ukrán menekültkrízisre és megkezdték a rászorulók segítését a határon és a fővárosban egyaránt. Nem csak étellel, ruhákkal és gyógyszerekkel, de a menekültek elszállásolását szervező intézmények támogatásával és az önkéntesek szervezésével is rengeteget segítenek.

Perfect Day

A Perfect Day egy évente kétszer megrendezésre kerülő interaktív online körmös nap. Az ingyenesen streamelt műsorban a nézők többek között megismerhetik a legújabb körömfestési trendeket, az innovatív technikákat, a legkreatívabb díszítési megoldásokat és természetesen a legújabb Perfect Nails termékeket. A gyakorlatorientált szakmai workshopok, a különféle nyereményjátékok és a kedvezmények mellet oktatóink és a meghívottjaink élőben válaszolnak a beérkező kérdésekre.

Köszönjük!

Ezúton is köszönjük, hogy velünk tartottatok és hozzájárultatok ahhoz, hogy 1 millió forinttal támogassuk az Age of Hope alapítványt! Ha úgy gondolod, többet is tehetsz, ismerd meg őket közelebbről: Age of Hope alapítvány

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Értékelem
Új termékek