2022.05.17
Műkörmös Tanfolyam - ITEC - Eger

Műkörmös Tanfolyam - ITEC - Eger

B/2021/001276

Ragadd meg az alkalmat és valósítsd meg az álmaidat velünk!

Magyarországon az egyetlen hivatalos nemzetközi (itthon és a világ 170 országában elfogadott) Professzionális Kézápoló és Műkörömépítő képzést indítunk nemzetközi ITEC (ejtsd:ájtek) oktatási rendszer alapján, mely során pedikűr technikákat is megtanítunk! Tanulj nálunk a díjnyertes Perfect Nails alapanyagokkal mesteroktatóinktól!

Mit fog nyújtani számodra Műkörmös Tanfolyamunk?

Képzésünk egyénre szabott, gyakorlatorientált, az életre készít fel, nem csupán a vizsgára. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy tanulóink magas szintű elméleti és gyakorlati tudást sajátítsanak el, sikeres szakemberré váljanak! Tanfolyamunk elvégzése után lehetőséged lesz önálló vállalkozás indítására vagy alkalmazottként elhelyezkedni a szépségipar területén Magyarországon, illetve külföldön egyaránt.

Végzettség Megnevezése

EU Kompatibilis Nemzetközi NVQ Level 3-as Nail Technician Professional
(Professzionális Manikűr, Pedikűr, Műkörömépítő) Körömtechnikus szakképesítés, melyet a világ 170 országban ismernek el.

A végzettség által tanúsított szakképesítés, szakképzettség elismerése a külföldi bizonyítványok, oklevelek elismeréséről szóló 2001. évi C törvény rendelkezései szerint van lehetőség, amelyet a Magyarországon megszerezhető bizonyítvány vagy oklevél jogi hatályával azonosnak nyilvánítják, azzal egyenértékűként ismerik el.

A képesítés 3 kötelező egységből áll:

  • Körömtechnológia - iUBT 311
  • Manikűr és pedikűr - iUBT429
  • Professzionális magatartás és üzleti tudatosság - iUBT 434

Tanfolyamainknál biztosítjuk a részletfizetés lehetőségét!

Tanfolyam részletei

  • Képzés indulása: 2022. május 14.
  • Képzés helyszíne: 3300 Eger, Csiky Sándor utca 2.
  • Képzési díj: 4x 85.000 Ft, mely tartalmazza tandíjat valamint az elméleti és a gyakorlati vizsgák díját is. +anyagok eszközök ára.
  • Tanfolyam óraszáma: 370 óra
  • Képzési idő: kb. 3 hónap
  • Az oktatás és a vizsgák is magyarnyelven

Jelentkezés

A jelentkezés gombra kattintva tudod megadni az adataidat - mely nem jelent kötelezettséget -, kollégánk 24 órán belül keresni fog telefonon. Megbeszéljük a felmerült kérdéseket, majd e-mailen megküldjük a tanfolyami tájékoztatóval együtt a jelentkezési lapot, melyet az azon szereplő e-mail címre szükséges visszaküldeni.

Oktató: Gönczi Anita