Sugár Zsanett
Sugár Zsanett Műköröm Oktató

Sugár Zsanett - " Merj nagyot álmodni "

Kézápoló, Műkörömépítő mester, Szakoktató

Telefon: +3620 583 7267
Email: b.sugarzsanett@gmail.com

2007-ben kezdtem el hobbiszinten magamnak készíteni a műkörmöket, majd egyre több barátnőnek, ismerősnek. Úgy döntöttem, elvégzem a kéz- lábápoló és műkörömépítő tanfolyamot, 2008-ban sikeresen letettem az OKJ-s vizsgát. Azóta dolgozom a szakmában állandó lelkesedéssel.

Pályám kezdete óta keresnek meg szakmabeliek, hogy tartsak technikai és díszítő továbbképzéseket. Mivel nagyon érdekelt az oktatás 2012-ben elvégeztem Budapesten Molnár Erzsébetnél a kézápoló és műkörömépítő szakoktatói tanfolyamot. Erzsóktól nagyon sokat tanultam az oktatás rejtelmeiről és hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, ezúton is köszönöm, hogy elindítottál ezen az úton.
Azóta oktatok saját kézápoló és műkörömépítő képzéseimen.

Az oktatásaimon a célom, hogy a tudásom legjavát adjam át a tanulóimnak, akik így egy sikerszakmát kapnak a kezükbe. Az évek alatt sok tanulómnak kiemelkedő munkája van, amire nagyon büszke vagyok. Több szakmai lapban szerepeltek a munkáim, ezek közül 6 címlapmunkát készíthettem el.

2014. szeptemberében csatlakoztam a Perfect Nails Kft. csapatához, mely a körmös világ egyik piacvezető cége, ugyanebben az évben elkezdtem sminktetoválással foglalkozni, mely szintén egy szerelemszakma lett számomra.

2015-ben elsőként szereztem meg Hajdú-Bihar megyében a kézápoló és műkörömépítő mesterlevelet, majd megnyertem a Nemzeti Tehetség Ösztöndíjat, ez a pályázat a Magyarországon, adott területen kiemelkedő teljesítményt elérő embereket díjazza. Ugyanebben az évben megnyitottam a Spirit Beauty szépségszalont, ahol a tehetséges végzett tanulóim szépítik a vendégek körmeit.

2016 nagyon mozgalmas év volt számomra, egy kampányfotózás keretein belül, ahol több szakember készített körmöket, az én munkámat választották ki, amely szerepelt a Glamour magazinban, Olaszország leghíresebb szépségkiállításán Bologna-ban, óriásplakáton Budapesten és egy nagy álmomat valóra váltva: a 2016-os Perfect Nails termékkatalógus borítóján. Szintén ebben az évben Budapesten a Perfect Nails Roadshow-n előadást tartottam szakmabelieknek a Siker titkáról, mely előadás egyedülálló a műkörmös rendezvényeken belül.

2016. 11. 11-én Olaszországban, azon belül Nápolyban vettem részt egy több napos szépségkiállításon, az olasz Perfect Nails meghívott nemzetközi mester oktatójaként. 2017. áprilisában újra motivációs előadás tartására kért fel a Perfect Nails a Roadshow keretein belül Budapesten.

Az OKJ-s tanfolyamokon ma már kizárólag a szakmai vezetéssel foglalkozom, a gyakorlati oktatást az oktatói csapatom végzi.

Mindenkinek azt tanácsolom kövesse az álmait, mert a kitartó munka meghozza a gyümölcsét.

Érdekelnek Sugár Zsanett tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
Új termékek