Sirokai Mária

Sirokai Mária

Sirokai Mária - " Csak annak van végleg vége, amit magadban feladtál!"

Perfect Nails International Trainer, International Nail Master, International Nail Art Master, Nemzetközi Vizsgáztató (Assesor), Belső minőségi vizsga Ellenőr (IQA)

Telefon: 0044 74156 40605
Email: sirokaimarcsi@gmail.com

A Perfect Nails számomra nem csak egy Cég, a családom is! Szakmámban Sirokai Marcsi néven ismernek és már 23 éve vagyok műkörömépítő. 22 éve vagyok a Perfect Nails csapatában.

2009-ig Magyarországon oktattam, majd az álmaim megvalósítása miatt Londonba költöztem. Itt megalapítottam a Perfect Nails Nationwide cégemet és megnyitottam a Perfect Nails Studio and Academy iskolámat. 2014 -ben kezdtük el a nemzetközi oktatásokat es Vtct Centerré alakultunk!

Közben számos versenyen vettem részt sikerrel, többek között Anglia győztesek győztese címet is elnyertem! 2 év versenyzés után verhetetlennek nyilvánítottak, így már csak az Olimpiai versenyek maradtak. 2017-ben az Olimpiai aranyéremmel a zsemben elengedtem a versenyzést és már csak az oktatásra koncentrálok, ahol számos bajnok került már ki kezeim közül. Magyarországra is 2020-ban tértem vissza, hogy megnyissam a Sirokai Academy-t!

A legbüszkébb arra vagyok, hogy Magyarországra hazavihettem azt az angol rendszerű nemzetközi oktatást, mellyel olyan tudást es diplomát szereznek tanulóink, ami egyedülálló! Természetesen ez idő alatt is a Perfect Nails végig kísérte utamat és közös erővel érhettem el az álmaim!

 

Érdekelnek Sirokai Mária tanfolyamai
Érdekel az összes műkörmös tanfolyam
 
Új termékek